Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

İşte benim fitil sonrası belirtilerin aynısı...

Hadi inşallah

Aldıım ve eve geldik yani daha doğrusu annemlere geldik 2 gün burada kalıcaz:) ya çok garip yaptığım her hareket ay acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum
Hadi hayırlı olsun canım, inşallah sımsıkı tutunur sana O her şeyi yanlış mı yapıyorum hissi ilk bir iki gün oluyor Zaten doktorum bana 2-3 gün dikkat et sonra tutunmuşsa takla atsan da bir şey olmaz demişti

Yaaaa bişey sorucam biraz saçma olucak ama transferim yapılırken bebeği sağ tarafıma koydular gibi gördüm mesela şimdi o hareket edip sola falan geçebilir mi yoksa nereye konumlandırdılarsa orda mı kalıyor

Aynen canım geçti benimkisi de çok şükür umarım tekrarlamaz, insan ister istemez bir panik oluyor.
elimiz hep tetikte.. sabah ultrason kont vardı, doktora dedik, söyleyebilir miyiz artık hamile olduğumu? eşimde evhamlıdır. 12 hafta net olur o zaman daha iyi dedi. bu haftadan sonra da diyebilirsiniz ama dedi. eşim 12ye takıldı kaldı, bizim de kayınvalidemgillerin evlilik yıldönümleri çarşamba. kart aldık hediye aldık bebek duyuracağız diye. eşimi ikna etmeye calısıyorum o gün için :)))

Rahmin hareketine göre kendine göre uygun konumu bulur canım benim... 4-5. haftada kese görmeye gidince anlarsın nerede.

Ben de limonu katır kutur yiyordum da korktum ne bileyim. Ben başlıyorum limon partilerine inşallah biter yaa son 4 haftam der boynumu bükerim çok amin
ekşimsi şeyler iyimiş, acabaa turşu denedin mi... ayy yiyeceğim şeyi kusar mıyım acaba diye 40 defa düşünür oldum, çok ilginç bir durum...

Valla hiçbir fikrim yok canım güzelce tutunsun da rahmin içine sağ sol fark etmez

Yaa gerçekten mi içimi rahatlattınız insallah sağlıkla doğururuz miniklerimizi hayırlı olsun bu arada keseyi görmek büyük mutluluk hele sonra kalp atışını görmek daha daha mutluluk

Kızlaaaaaaar ben biraz önce keseyi gördüm minnacık nokta gibi bir şey. Hala tam olayı anlayamadım böyle aşırı sevinirmişim gibi geliyordu, hiç öyle olmadı sanki her gün kese görüyor gibiyim
Maşallah suphanallah şoktandır bence sonra gelir o sevinç hergün bakıyorum fotosuna valla

Canlarım Merhaba, bugün doktor randevum vardı. Kalp atışını duyduk çok şükür, dakikada 144, annesi gibi telaşlı kerata
Doktorumun söylediklerinin size de ileteyim, belki size de faydalı olur.

1. Havuz-deniz olayı: Benim gireceğim havuzun çok temiz olduğundan emin olduğum için doktorum izin verdi ama şimdi değil, Temmuz'da. Şimdi erken dedi. Fazla yormadan. Sürekli değil, iki üç gün gireceğim. Temmuz'da.

2. Aşı konusu: Mayıs ayında gelen yeni verilerle hamilelerle ilgili içimiz biraz daha rahatladı dedi. İlk 3 ay mümkünse yapmayalım, sonrasında yapabiliriz dedi ben 16 temmuza randevu aldım.

3. İlaçlar: estrofem ve Prednolu kestk. Coraspin, Progestan iğne, Oksapar, Progestan fitil, folik asit ve devit damla devam.
Progestan'ı 10 haftada kesecek, oksaparı 12 haftada kesecek.

4. Testler: ben birçok testi daha önce yaptırdığım için sadece açlık kan şekeri, hemoglobin, TSH, toksoplazma, CMV ve tam idrar tahlili istedi.

ilk üç ay tüm gebeler için riskli kabul edilir, hareketlere dikkat, ağır işler, yorucu şeyler yapma dedi.

Umarım sizler için de faydalı olur, hepimiz sağlıkla atlatalim bu süreçleri inşallah

Ellerine sağlık

kızlar ya bugün tsh için kan verdim yarın kese muayne günüm gitmişken beta baktırdım çok yüksek cıkmış neden böyle oldu bilen varmı 2.kan değerim 06.06 verdim 388 di bugün sonuç 16800

kızlar ya bugün tsh için kan verdim yarın kese muayne günüm gitmişken beta baktırdım çok yüksek cıkmış neden böyle oldu bilen varmı 2.kan değerim 06.06 verdim 388 di bugün sonuç 16800
Arada 1 hafta var cnm tabi ki yüksek çıkması lazım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…