Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Oyyy canımsınnn ... sen de çok rahat ol bugün tranaferinde tatlışş ... estrofemi ben sabah 2 akiam 2 alıyodum şimdi sabah 2 öğlen 2 akşam 2 alıcam bir de oksapar iğneyi ben 0.4 ml yapıyodum şimdi oksaparım 0.6 ml olanından aldırdılar onu yapıyorum

Gunaydinn 7.gunum hala net bir belirtim yok ama poZitif cikti
Kuzum ilk günün ve ertesi günü hiç bişey hissettin mi? Benim şuan proluton iğneden dolayı kalçam ağrıyor bi de benim kabızlık problemim var o yüzden tyvalete çıkamadığım için karın ağrısı çektim biraz ama neyseki doktorun verdiği ilaçla şimdi rahatladım

Kuzum hic bisi hissetmedim gercekten Sonra ki gunler kasik agrim oldu sadece , ignelerden dolayi hem kalca hem gobek mosmor tuvalet icinde baya saglikli beslnedim zeytinyagli agirlikli bide karpuz ve kiraz cok yedim bi sıkıntı yaşamadım. İlaçla rahatlayanlar çok kuzum ilk 48-72 saatte tutunuyomuş bebiş bi kaç gün dikkat et yediklerine inşallah kucağımıza alalım

Beeeennn 9. Gunde yaptım negatıf 11 de yaptım negatıf 12. Gunde kanda cıktı sakın evdeki teste aldanma bazılarıınıjnkı masallah hemen cıkıyor ama bende cıkmadı
çok teşekkür ederim okadar umut oldunki bana allah razı olsun Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bu benim 10. denemem maddi manevi o kadar yoruldum ki ama asla pes etmedim ama çok yıprandım ne yalan söyleyeyim yinede herşey hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olmak için Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Ne güzel canım benim Rabbım hayirlisiyla kucağına almayida nasip etsin inş aramaya calismayayim bende o zaman aminnn ins allahim pozitifligi nasip etsin inş

Amiiin canım benim inşallah ben de ananas aldım ceviz fındık badem incir kuru kayısı öğlen bunları yiycem yumurta da çok seviyorum şimdi yumurta haşlayıp öyle kahvaltı yapıcam karpuzla kiraz da aldırayım bari de onları da yiyeyim

0.99 mm, hemen hemen 1 cm olmus dedi doktor. Ayın 10 unda gördüm,perşembe günü. Cuma günü de kalp atışına gideceğim. Siz?
Ben dün gördüm, ancak karından bakti, vajinal baksam muhtemelen daha büyüktür dedi ve 1 cm idi. Idrara sıkışıktım o yüzden mi yassı çıktı bilmiyorum ama gözüme doktordan ciktiktan sonra çok yassı geldi, perşembe günü tüp bebek doktoruma gidebileceğim nihayet ama korkuyorum yassı keseler düşüğe yatkın oluyormuş diye okudum. Bu çocuk bana kafayi yedirecek

İyi düşün iyi olsun inşallah kuzum hayırlısıyla

Bana da karından baktı, şekline hiç dikkat etmedim ama doktor gayet düzenli oluşmuş dedi. Yassı keselerin düşüge yatkın olduğunu doktor mu söyledi? İlk kez sizden duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…