- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #9.061
Gönlünce olsun canımBugün doktor ultrasonla bakıcak ilk defa kese görmek için inşallsh bende ikiz istiyorum dua edin
Oyyy canımsınnn ... sen de çok rahat ol bugün tranaferinde tatlışş ... estrofemi ben sabah 2 akiam 2 alıyodum şimdi sabah 2 öğlen 2 akşam 2 alıcam bir de oksapar iğneyi ben 0.4 ml yapıyodum şimdi oksaparım 0.6 ml olanından aldırdılar onu yapıyorumCanım çok erken degil misenin ilaçlarını değiştirdi mi arttırdı mi doktor ? O söylenilen belirtiler bende transfer öncesi hepsi var bence ilaçlar yapıyor o belirti gösterenler sonuçta hic belirti olmadan pozitif görenler oluyor çok takılmamak lazım . Su an belirtin yoksa keyfini çıkart ilerde bol bol olacak zaten
Kuzum ilk günün ve ertesi günü hiç bişey hissettin mi? Benim şuan proluton iğneden dolayı kalçam ağrıyor bi de benim kabızlık problemim var o yüzden tyvalete çıkamadığım için karın ağrısı çektim biraz ama neyseki doktorun verdiği ilaçla şimdi rahatladımGunaydinn7.gunum hala net bir belirtim yok ama poZitif cikti
Kuzum hic bisi hissetmedim gercektenKuzum ilk günün ve ertesi günü hiç bişey hissettin mi? Benim şuan proluton iğneden dolayı kalçam ağrıyor bi de benim kabızlık problemim var o yüzden tyvalete çıkamadığım için karın ağrısı çektim biraz ama neyseki doktorun verdiği ilaçla şimdi rahatladım
çok teşekkür ederim okadar umut oldunki bana allah razı olsun Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBeeeennn 9. Gunde yaptım negatıf 11 de yaptım negatıf 12. Gunde kanda cıktı sakın evdeki teste aldanma bazılarıınıjnkı masallah hemen cıkıyor ama bende cıkmadı
inşallah pozitif haberle dönersin Allahım yardımcın olsun canımKızlar günaydın, bugün 10. günüm sağ şakağımda bir ağrı ile uyandım hayır olsun. Akşama doğru kan testine gideceğiz, bana da dua edin olur mu? Müjdelerle döneyim buraya
Teşekkür ederim arkadaşım, Allah senin de yardımcın olsuninşallah pozitif haberle dönersin Allahım yardımcın olsun canım
Ne güzel canım benim Rabbım hayirlisiyla kucağına almayida nasip etsin inşHayırlı olsunbol dinlen tadını çıkar şimdi. Ben 6 haftalık hamileyim hiç belirtim yok nerdeyse. O yüzden pek belirti arama kendinde. Pozitif sonuçlansin inşallah
Oğlum da hep kasık ağrım oldu hiç bel ağrısı bilmedim bunda da belim agriyor ayakta kalınca.
Zeynep hanım ve diğer kesesini gören tüm arkadaşlarım, kese boyutlarınız kaç mm idi acaba ? Bir de transferden sonra kaçıncı gün görmüştünüz2 gün alamıyoruz
Bende bunu cooook merak ediyorum bende dün trasnfer oldum birsey olacakmi diye çok merak ediyorumKızlar bana gülmeyin ama bişey sorucam şimdi ben dün transfer oldum ya ne zaman belirti görmeye başlarımçünkü hiç bişey hissetmiyorum
Amiiin canım benim inşallah ben de ananas aldım ceviz fındık badem incir kuru kayısı öğlen bunları yiycem yumurta da çok seviyorum şimdi yumurta haşlayıp öyle kahvaltı yapıcam karpuzla kiraz da aldırayım bari de onları da yiyeyimKuzum hic bisi hissetmedim gercektenSonra ki gunler kasik agrim oldu sadece , ignelerden dolayi hem kalca hem gobek mosmor tuvalet icinde baya saglikli beslnedim zeytinyagli agirlikli bide karpuz ve kiraz cok yedim bi sıkıntı yaşamadım. İlaçla rahatlayanlar çok kuzum ilk 48-72 saatte tutunuyomuş bebiş bi kaç gün dikkat et yediklerine inşallah kucağımıza alalım
Hadi inşallah Allah gönlüne göre versin canımKızlar günaydın, bugün 10. günüm sağ şakağımda bir ağrı ile uyandım hayır olsun. Akşama doğru kan testine gideceğiz, bana da dua edin olur mu? Müjdelerle döneyim buraya
0.99 mm, hemen hemen 1 cm olmus dedi doktor. Ayın 10 unda gördüm,perşembe günü. Cuma günü de kalp atışına gideceğim. Siz?Zeynep hanım siz keseyi görmüştünüz değil mi ? Boyutu kaç mm idi acaba ? Bir de hangi gün görmüştünüz
Ben dün gördüm, ancak karından bakti, vajinal baksam muhtemelen daha büyüktür dedi ve 1 cm idi. Idrara sıkışıktım o yüzden mi yassı çıktı bilmiyorum ama gözüme doktordan ciktiktan sonra çok yassı geldi, perşembe günü tüp bebek doktoruma gidebileceğim nihayet ama korkuyorum yassı keseler düşüğe yatkın oluyormuş diye okudum. Bu çocuk bana kafayi yedirecek0.99 mm, hemen hemen 1 cm olmus dedi doktor. Ayın 10 unda gördüm,perşembe günü. Cuma günü de kalp atışına gideceğim. Siz?
İyi düşün iyi olsun inşallah kuzum hayırlısıylaAmiiin canım benim inşallah ben de ananas aldım ceviz fındık badem incir kuru kayısı öğlen bunları yiycem yumurta da çok seviyorum şimdi yumurta haşlayıp öyle kahvaltı yapıcam karpuzla kiraz da aldırayım bari de onları da yiyeyim
4 mayıs transfer 21 mayıs keseyi gördüm ama ölçüleri yazmıyor canım ultrasondaZeynep hanım ve diğer kesesini gören tüm arkadaşlarım, kese boyutlarınız kaç mm idi acaba ? Bir de transferden sonra kaçıncı gün görmüştünüz
Maşallah ❣ bi panikten kafayı yemeden doğursaydık4 mayıs transfer 21 mayıs keseyi gördüm ama ölçüleri yazmıyor canım ultrasonda
Bana da karından baktı, şekline hiç dikkat etmedim ama doktor gayet düzenli oluşmuş dedi. Yassı keselerin düşüge yatkın olduğunu doktor mu söyledi? İlk kez sizden duyuyorum.Ben dün gördüm, ancak karından bakti, vajinal baksam muhtemelen daha büyüktür dedi ve 1 cm idi. Idrara sıkışıktım o yüzden mi yassı çıktı bilmiyorum ama gözüme doktordan ciktiktan sonra çok yassı geldi, perşembe günü tüp bebek doktoruma gidebileceğim nihayet ama korkuyorum yassı keseler düşüğe yatkın oluyormuş diye okudum. Bu çocuk bana kafayi yedirecek
Amin inşallahTeşekkür ederim arkadaşım, Allah senin de yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?