- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #9.021
Hadi gözün aydın darısı kucağına almaya inşallahBugün keseyi gördük kızlar, çok şükürSabah bikaç damla leke gelmişti, tedirgindim.. Kanama alanı da çıkmadı, olabilir böyle şeyler bu süreçte dedi. Darısı bekleyen arkadaşlarımın başına Sağlıkla kalp atışını da duyarız inşallah
Aminn canım, hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahHadi gözün aydın darısı kucağına almaya inşallah
Benim ensemde var ama dönemsel olarak kuduruyor. Birkaç gün önce kaşıntı hissetim ama bu ara çok şampuan değiştirdim ona yordum. Sürekli kaşınmıyor ama şükür aciz değilim.Merhaba arkadaşlar. Bizde hayırlısı ile 6+1 deyiz. Kullandığınız ilaçlar egzamasini azdiran oldumu ? Ensem, çenem boynumda iyice yayıldı hangi ilaç yapar acaba bunu
Bugün keseyi gördük kızlar, çok şükürSabah bikaç damla leke gelmişti, tedirgindim.. Kanama alanı da çıkmadı, olabilir böyle şeyler bu süreçte dedi. Darısı bekleyen arkadaşlarımın başına Sağlıkla kalp atışını da duyarız inşallah
Merhaba arkadaşlar. Bizde hayırlısı ile 6+1 deyiz. Kullandığınız ilaçlar egzamasini azdiran oldumu ? Ensem, çenem boynumda iyice yayıldı hangi ilaç yapar acaba bunu
Ya benim de azdırıyor sanki.. yayılmadı gibi ama inanılmaz kaşınıyorMerhaba arkadaşlar. Bizde hayırlısı ile 6+1 deyiz. Kullandığınız ilaçlar egzamasini azdiran oldumu ? Ensem, çenem boynumda iyice yayıldı hangi ilaç yapar acaba bunu
Amin canım teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsundarısı kalp atışına inşallah
Geçmiş olsun. Benim ellerimdeki egzama başladı yeniden, çoğalmasin diye dua ediyorum. Hangi ilaç bilemiyorum maalesef, umarım şu ilaçlardan hayırlısıyla kurtulabiliriz.
Kuzum benim parmaklarım estrofeme başladığımdan beri mahvoldu normalde egzama yok bende ama oldu. Doktoruma sordum cildiye ye gitsen bile ilaç kullanamazsın idare et dediMerhaba arkadaşlar. Bizde hayırlısı ile 6+1 deyiz. Kullandığınız ilaçlar egzamasini azdiran oldumu ? Ensem, çenem boynumda iyice yayıldı hangi ilaç yapar acaba bunu
Hastahane de yatıyorum halen canm bu sabah betama bakılacak düşmemişse tekrar 1 doz daha iğne yapılacak
Ay kuzum kıyamam ya hastane ortamı cok zor Rabbım bıran evvel kurtarsın ıns ya aklım sendeHastahane de yatıyorum halen canm bu sabah betama bakılacak düşmemişse tekrar 1 doz daha iğne yapılacak
Hiç duymamıştım canım. Benim belim ağrıyor hem kasıklarım inşallah bi kız bi erkektir ay çok aminKızlar annem bir şey söyledi eger belin arıyorsa oğlun olur, kasıkların arıyorsa kızın olur diyesizlerde böyle mi düşünüyorsunuz?
İnşaAllah hayırlı güzel sonuç alırsın canım4 mayısta transfer oldum bana 7mayısta on dklık ılık bir duş alabilirsin ama eğilmeden ağır bişey kaldırmadan çok uzanmadan dedi. Ben 9 mayıs gibi aldım ne olur ne olmaz diye
Benimde azdı özellikle tırnak da olan mantar ve deri kısmımKuzum benim parmaklarım estrofeme başladığımdan beri mahvoldu normalde egzama yok bende ama oldu. Doktoruma sordum cildiye ye gitsen bile ilaç kullanamazsın idare et dedi
Allah kolaylık verir canımÇok büyük bir endişe ve korku hissettim hepsine nasıl yetebileceğim Allahım ben nasıl dayanırım dedim direk ve halen de kabullebilmiş değilim
Bana bir gün sonra alabilirsin demişlerdi ama ben 2 gün bekledim.Transferden sonra duş alınabiliyor mu peki
Aaa tırnak benim de çıkıyor bir parmağımda. Ellemeye korkuyorum. Mantar mi oBenimde azdı özellikle tırnak da olan mantar ve deri kısmım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?