Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ay canim mesajini buldum, ayni kabarilik bende de oldu, ne yapmistin sonrasinda? İgneye devam mi ettin?
Benimki ufak ama iki tane birer lira eninde falan.

Gunaydın herkeseee,
Proluton yuzunden kızardı yordu arkadasın ki benimkide oyleydım ama cok yavas vurulması gerekıyor yavas vurulunca olmadı 4. De prospektusu acıp okuma saflıgı ı yaptım ben oysakı hemısre lerın bılıyor olması lazım bunu

Amiiin inşallah evet içinizi ferah tutup bol dua edin rabbim ol derse olur

Kızlar bana gülmeyin ama bişey sorucam şimdi ben dün transfer oldum ya ne zaman belirti görmeye başlarım çünkü hiç bişey hissetmiyorum
Canım çok erken degil mi senin ilaçlarını değiştirdi mi arttırdı mi doktor ? O söylenilen belirtiler bende transfer öncesi hepsi var bence ilaçlar yapıyor o belirti gösterenler sonuçta hic belirti olmadan pozitif görenler oluyor çok takılmamak lazım . Su an belirtin yoksa keyfini çıkart ilerde bol bol olacak zaten

Ben devam edemedim. Progestan dex mi öyle bir şeye geçtik deri altı

Bugun normal ignemi vurulursam artar mi acaba ya kafamda deli sorular
Artarsa sizin yazdiginiz igneden istiyim doktorumdan.

O yüzden oluyor demekk.. Ya simdi ASM deki hemsireye bakin boyle oldu yavaş vurulmasi gerekiyormus desem kaale bile almaz beni, burunlarindan kil aldirmayan tipler genelde onlar
Daha tatli dille nasil anlatabilirim sizce

Aaa tırnak benim de çıkıyor bir parmağımda. Ellemeye korkuyorum. Mantar mi o drum ilaç kullanamazsın o yüzden cildiyeye gitmene de gerek yok diyince ne olduğunu bilemedim.
Böyle kalınlsşma gibiyse keserken zorlanıyorsan tırnak mantarı canım benim öyle kötü oşfıki deri tarafları kırmızı yaralar çıkfı ilk defa

Hayırlı olsun bol dinlen tadını çıkar şimdi. Ben 6 haftalık hamileyim hiç belirtim yok nerdeyse. O yüzden pek belirti arama kendinde. Pozitif sonuçlansin inşallah
Kızlar annem bir şey söyledi eger belin arıyorsa oğlun olur, kasıkların arıyorsa kızın olur diye sizlerde böyle mi düşünüyorsunuz?
Oğlum da hep kasık ağrım oldu hiç bel ağrısı bilmedim bunda da belim agriyor ayakta kalınca.

Günaydın kızlar inşallah hepimizin bebeği tutunur ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

Bişey soracam aranızda 8.gün idrar testi negatif olupta 10.gün kanda pozitif gören varmı

Canım ben ASM de yaptırıyorum dedım kı cok kabardı kasındı tup bebek merkezindeki doktorum ıgne ın cok yavas yapılması lazım yoksa apse oluyor dedı falan diye konusunca yavas yaptı gercekten oyle soyledıler buarada

Günaydın kızlar inşallah hepimizin bebeği tutunur ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

Bişey soracam aranızda 8.gün idrar testi negatif olupta 10.gün kanda pozitif gören varmı
Beeeennn 9. Gunde yaptım negatıf 11 de yaptım negatıf 12. Gunde kanda cıktı sakın evdeki teste aldanma bazılarıınıjnkı masallah hemen cıkıyor ama bende cıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…