- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
- #4.321
Hemen acıkıyorum ya hıc bos kalmıyor agzım tartılmaya korkuyorm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen acıkıyorum ya hıc bos kalmıyor agzım tartılmaya korkuyorm![]()
Bana sabah öğle akşam dediler saat belirtmediler kendime göre alıyorumSabah 8 , öğlen 16.00 gecede 00.00 da verdi doktor sürekli birşeyler atıştıracaz desene
Ay tartıldım almamısım valla hıcte az deıl gunluk bır ekmek yıyorum meyvenın zaten sınırı yok kabız olmayayım dıye sukuraz ve sık yersek bişey olmaz diye düşünüyorum
![]()
Yanındayız iyi düşün iyi olsunDr geldim bekliyorum. Kürtaj işlemine girmiş birazdan gelir dediler. Kızlar dua edin bana sağlıklı olsunlar. Şu an heyecandan midem bulanıyor
Ay maşallah diyeyim keşke ben de yiyebilsemAy tartıldım almamısım valla hıcte az deıl gunluk bır ekmek yıyorum meyvenın zaten sınırı yok kabız olmayayım dıye sukur![]()
İnşallah kuzum. Ayaklarım buz tuttu strestenYanındayız iyi düşün iyi olsunBeklemedeyiz minnakları
![]()
Bende oyleyımcanım ıkı hamılelıgındede aşırııııı bulantım oldu 7.8kılo vermıstım bulantı hapı ıste prılam dr cok fayda etmıstı banaAy maşallah diyeyim keşke ben de yiyebilsembulantım erken başladı
![]()
Estrofem kaynaklı mı açıldı ? Benim bazen açılıyor bazen kapanıyor bir değişikBenım iştahım cok acıldı can sıkıntısına süreklı yiyorum sızde durumlar nasıl
Ben hala yatıyorum da tamamen prensesliğimdenPozıtıf haberı alan arkadaslarım hala ful yatıyor musunuz kese kalp atısı olana kadar yatacak mısınız bıraz bılgı verır mısınız
Valla acıldı ama nıye acıldı bılmıyorum bence yattıgımdan sureklı bıseyler ıstıyo canımEstrofem kaynaklı mı açıldı ? Benim bazen açılıyor bazen kapanıyor bir değişik![]()
Pztsi doktor kontrolüm var yazdırıcam ama estrofemden mi yoksa gebelikten mi miden kötü hala anlayabilmiş değilimBende oyleyımcanım ıkı hamılelıgındede aşırııııı bulantım oldu 7.8kılo vermıstım bulantı hapı ıste prılam dr cok fayda etmıstı bana
Bende hala yatıyorum bugun 9.gunum yemek bulasık ev hepsı esımdeBen hala yatıyorum da tamamen prensesliğimdenyoksa dr çalışabilirsin dedi ben yatıp yuvarlanmayı seçtim
yemek temizlik eşimde ben evi düzeltiyorum sadece günde bir saat de yürüyüş yapıyorum. Midem kötü diye günlül yaşantıma dönemedim hala
![]()
Gebelıktendır canım benım ılkı 5haftalıkken baslamıstı ıkıncıde 7de basladı hapla dha ıyıydımPztsi doktor kontrolüm var yazdırıcam ama estrofemden mi yoksa gebelikten mi miden kötü hala anlayabilmiş değilim
Inşallah birlikte pozitifler almak nasip olsun ❣ gebelik belirtisi hiç yok sadece arada adet olacağım gibi bacaklarım seyiriyor, sizde durumlar nasıl ?Aynı gün transfer olmuşuzhayırlı olsun insallah katlanarak artar değeriniz. Belirtileriniz var mı?
Kafana gore yınede bırakma canım bırakılıyor evet dua edecegım sana Rabbım bu yolda kımseyı koymasın hepımıze yardım etsın ınsMerhaba kızlar, maalesef 3 opu ve 2.transfer denememin sonucu negatif oldudoktoruma henüz ulaşamadım ama ilaclari bırakıyoruz değil mi ?
Allah en hayırlı zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah![]()
Bana tok karna dediler estrofemiestrofem ilacını aç karnına kullanmam söylendi. Sizlerin ki nasıl tok mu aç mi içiyorsunuz?
Ac tok fark etmez canım hormon hapı ya ben saatı gelınce toksam tok acsam ac alıyorımestrofem ilacını aç karnına kullanmam söylendi. Sizlerin ki nasıl tok mu aç mi içiyorsunuz?