• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Pozıtıf haberı alan arkadaslarım hala ful yatıyor musunuz kese kalp atısı olana kadar yatacak mısınız bıraz bılgı verır mısınız
Ben hala yatıyorum da tamamen prensesliğimden😂😂 yoksa dr çalışabilirsin dedi ben yatıp yuvarlanmayı seçtim😂 yemek temizlik eşimde ben evi düzeltiyorum sadece günde bir saat de yürüyüş yapıyorum. Midem kötü diye günlül yaşantıma dönemedim hala🌺

Ben hala yatıyorum da tamamen prensesliğimden😂😂 yoksa dr çalışabilirsin dedi ben yatıp yuvarlanmayı seçtim😂 yemek temizlik eşimde ben evi düzeltiyorum sadece günde bir saat de yürüyüş yapıyorum. Midem kötü diye günlül yaşantıma dönemedim hala🌺
Bende hala yatıyorum bugun 9.gunum yemek bulasık ev hepsı esımde🙀ama kalkmak yemegımı olsun yapmak ıatıyorum aslında ıns kalp atısını duymak nasıp olurda snrasında yavas yavas artık kalkarm heralde

Merhaba kızlar, maalesef 3 opu ve 2.transfer denememin sonucu negatif oldu :KK43: doktoruma henüz ulaşamadım ama ilaclari bırakıyoruz değil mi ?
Allah en hayırlı zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah 🙏
Kafana gore yınede bırakma canım bırakılıyor evet dua edecegım sana Rabbım bu yolda kımseyı koymasın hepımıze yardım etsın ıns

Back
X