• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba kızlar, maalesef 3 opu ve 2.transfer denememin sonucu negatif oldu :KK43: doktoruma henüz ulaşamadım ama ilaclari bırakıyoruz değil mi ?
Allah en hayırlı zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah 🙏
İnsallah rabbim size de en yakın zamanda hayırlı evlad nasip etsin. Hüzünleriniz sevinçlere dönsün 🤲🏻🌸

Merhaba kızlar, maalesef 3 opu ve 2.transfer denememin sonucu negatif oldu :KK43: doktoruma henüz ulaşamadım ama ilaclari bırakıyoruz değil mi ?
Allah en kısa zamanda gönlüne göre versin canım. Allah emeklerini mükafatlandırsın🤲🏼♥️

Pozıtıf haberı alan arkadaslarım hala ful yatıyor musunuz kese kalp atısı olana kadar yatacak mısınız bıraz bılgı verır mısınız
Ben bi onceki transferimde turkiyeden almanyaya arabayla dönmustum 3. Gün dönüs... hareket edilmesi lazim yatma uzanma eski dusunceydi ve oylede cogu insanda kaldi ama suan normal hayatiniza dönun diyor doktorlar kan akisi olmuyor uzanildigi zaman rahime kan gitmesi lazim yuruyerek... işe giden arkadaslarim bile oldu pozitif sonuc aldik hepimizde ... kese kalp atisi icin sadece kendimi yorgun uykusuz hissettigim zaman yattim oda hamilelikden dolayi uyku istegi... YASAK OLAN: BİRYERE UZANMA ELİNLE, EGİLME ,AGİR BSY KALDİRMA YORUCU İS YAPMA ... sen sürekli yatmam lazim harekat etmemem lazim algisi verirrsen kendine farkinda bile olmadan stresss yapar bebegin rahat ol guzel dusun istedigin herseyi yap..

Kızlar günaydın . Estrofemi ikinci kez içtim sabah . İctikten sonra bir saat boyunca mide ağrım oldu ikisinde de 😞 ağır geldi sanki inşallah alışırız çünkü nerdeyse bir ay daha icicez inşallah transfere kadar sonrasında da pozitif olursa
Günaydın canım ben de henüz bir ağrı olmadı ilaç ile ilgili, öyle aç tok oluyim diye bir durumum yok saatleri kurdum içiyorum ☺️🤷🏻‍♀️ Bu arada kefir içiyorum çok az , mide bağırsak için çok iyi geliyor onun da etkisi olabilir

Merhaba kızlar, maalesef 3 opu ve 2.transfer denememin sonucu negatif oldu :( doktoruma henüz ulaşamadım ama ilaclari bırakıyoruz değil mi ?
Çok üzüldüm 😔Rabbim daha güzel kapılar açsın. Belki hiç ummadığınız anda kolayca ulaşırsınız meleğinize 🌟

Ben bi onceki transferimde turkiyeden almanyaya arabayla dönmustum 3. Gün dönüs... hareket edilmesi lazim yatma uzanma eski dusunceydi ve oylede cogu insanda kaldi ama suan normal hayatiniza dönun diyor doktorlar kan akisi olmuyor uzanildigi zaman rahime kan gitmesi lazim yuruyerek... işe giden arkadaslarim bile oldu pozitif sonuc aldik hepimizde ... kese kalp atisi icin sadece kendimi yorgun uykusuz hissettigim zaman yattim oda hamilelikden dolayi uyku istegi... YASAK OLAN: BİRYERE UZANMA ELİNLE, EGİLME ,AGİR BSY KALDİRMA YORUCU İS YAPMA ... sen sürekli yatmam lazim harekat etmemem lazim algisi verirrsen kendine farkinda bile olmadan stresss yapar bebegin rahat ol guzel dusun istedigin herseyi yap..
Cok hakkısın aslında merkezdede yatma dedıler ıste bu aldı bıze nası geldıyse yatarsak bısey olmayacak sanıyoruz halbukı oyle degıl

Back
X