• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Eveet şimdi çıktım. 1 saat sıra bekledim. Karından ultrasonla baktı çok minik bir şey 🤭 Bir tane mi dedim şimdilik bir tane gözüküyor dedi. Belki sonradan çıkabilir diğeri dedi :) Bir de alttan bakalım o zaman deyince tabiki ben hicbir şey söyleyemeden soyundum 😅 Alttan bakinca da 1 tane gördü. Gayet sağlıklı yolk kesesi vs her şeyi tamam dedi ama ben bakınca hicbir şey görmüyorum 🤔 Haftaya tekrar gel dedi. Inşallah 1 haftada büyüsün de görelim 😄
Hadi gözün aydın🧿 Sana fotosunu vermişse göstermiştir orda bir halkanın içinde nokta gibi göz gibi bişey işte. Kaç haftalıkmış? Haftaya kalp atışına mı çağırdı? Benimki böyleydi

Eklentiler

• DE8D2290-C5D9-4F69-BCEA-9B4C5324D1F4.webp
    DE8D2290-C5D9-4F69-BCEA-9B4C5324D1F4.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 33
Hayırlı olsun transferin. Ben de bugüm transfer oldum. Ve sadece 10 dk sonra kaldırdılar. Üstümü giyindim.. başka odaya gittim orada iğneleri yaptılar. İçime sinmeyince ben biraz yatmak istiyorum dedim, 15 dk’da o odada yattım, donra tuvalete gittim. Ama yani hemen transfer sonrası 10. Dk’da kalkmıştım, biraz canımı sıktı bu iş.. hayırlısı bakalım..
Sağlıkla tutunsun inşallah. Ben de 4 haziranda olacağım nasipse. Süreci anlatır mısın nelere dikkat ettin? Hastanede neler yaptılar?

Pozitif çıkan arkadaşlarım size bir şey soracağım?
Epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz özellikle genitali? Ben banyoda uzun durmamak adına yapmadım ama artık yapmam lazım. Lazere gitmeme rağmen bir kısım çıkıyor. 🌺

Epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz özellikle genitali? Ben banyoda uzun durmamak adına yapmadım ama artık yapmam lazım. Lazere gitmeme rağmen bir kısım çıkıyor. 🌺
Bana ağda ve epilator yasaklandı kasilirim diye. Sadece jilet

Evet tutacaksa hiçbirşey engel olamaz diye düşünüp kendimş rahatlatmaya çalışıyorum ben de. Sonuçta o merkezde bir sürü transfer oluyor, hepsini aynı şekilde kaldırıyolar birsürü de pozitif var. Hakkımızda hayırlısı olsun. Beraber bekleyeceğiz demek 🐣
Bu arada ben 10 dk yattım kalkınca tuvalete gidebilirsin dediler gittim hemen valla

Eveet şimdi çıktım. 1 saat sıra bekledim. Karından ultrasonla baktı çok minik bir şey 🤭 Bir tane mi dedim şimdilik bir tane gözüküyor dedi. Belki sonradan çıkabilir diğeri dedi :) Bir de alttan bakalım o zaman deyince tabiki ben hicbir şey söyleyemeden soyundum 😅 Alttan bakinca da 1 tane gördü. Gayet sağlıklı yolk kesesi vs her şeyi tamam dedi ama ben bakınca hicbir şey görmüyorum 🤔 Haftaya tekrar gel dedi. Inşallah 1 haftada büyüsün de görelim 😄
Oh oh çok güzel. Haftaya da kalbini duyarsın inş. 1 olsun bizim olsun 😁

Günaydın canım Kefir aldım içemedim döktüm bana tadı bozuk bir şey gibi geliyor hiç sevemedim zordan da içemiyorum ama bugün meyvelisini falan denicem
İçmeye çalış canımcım ben de hiç sevmezdim normalde ama şimdi alıştım bir bardak içmiyorum da kahve yanı bardağıyla içiyorum şifa niyetine yanında da badem yiyorum tadı güzelleşio ☺️😘

Evet canım, bugün 12.gün sabah erkenden kan test verdim, 0 çıktı 😔
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın insallah 🙏 en hayırlı zamanda nasip eder insallah 🙏
Doktorumdan haber bekliyorum, 2 tane (3AA, 5BB) embriyom var belki gelecek ay onları transfer eder.
seninde bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum canım .
Canım neyseki dondurulmuşların var inşallah bir sonraki tutunacak sana ... transfer edilenin kalitesi masıldı acaba ? Bir de sizde sorun neydi yazdıysanız da kaçırmış olabilirim

Epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz özellikle genitali? Ben banyoda uzun durmamak adına yapmadım ama artık yapmam lazım. Lazere gitmeme rağmen bir kısım çıkıyor.
benim kızıma hamileligimde ağda ve epilasyon aleti yasaktı kasılma yaptigi için mecbur jiletle hallettim doğuma kadar ama ağda ve epilasyon kullananda var biraz hamilelik sürecinin sorunsuz problemsiz olmasıyla alakalı sanirim

Back
X