- Konu Sahibi Sade frappe
- #4.441
Amin canım insallahSadece bizim biraz daha fazla denememiz gerekiyor bitanem. Eninde sonunda olacak, inşallah bir an önce olur, bekletmez annesini![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım insallahSadece bizim biraz daha fazla denememiz gerekiyor bitanem. Eninde sonunda olacak, inşallah bir an önce olur, bekletmez annesini![]()
Hadi gözün aydınEveet şimdi çıktım. 1 saat sıra bekledim. Karından ultrasonla baktı çok minik bir şeyBir tane mi dedim şimdilik bir tane gözüküyor dedi. Belki sonradan çıkabilir diğeri dedi :) Bir de alttan bakalım o zaman deyince tabiki ben hicbir şey söyleyemeden soyundum
Alttan bakinca da 1 tane gördü. Gayet sağlıklı yolk kesesi vs her şeyi tamam dedi ama ben bakınca hicbir şey görmüyorum
Haftaya tekrar gel dedi. Inşallah 1 haftada büyüsün de görelim
![]()
Bana şuan kiraz iyi geliyor tam yetişmediği için ekşi ekşi iyi geliyor.Hamile arkadaşlarım mide bulantısı için çubuk yiyolardi.. Ne kadar faydasi olur bilmiyorum . sağlıkla ilerlesin insallah![]()
İlaçlar iyi ki var vallaBen yasadım canım cok normal prılam cok rahatlatır
Amin inşallahGüzel sonuçlar almak duasıylasizin de mi çift embriyo ?
Sağlıkla tutunsun inşallah. Ben de 4 haziranda olacağım nasipse. Süreci anlatır mısın nelere dikkat ettin? Hastanede neler yaptılar?Hayırlı olsun transferin. Ben de bugüm transfer oldum. Ve sadece 10 dk sonra kaldırdılar. Üstümü giyindim.. başka odaya gittim orada iğneleri yaptılar. İçime sinmeyince ben biraz yatmak istiyorum dedim, 15 dk’da o odada yattım, donra tuvalete gittim. Ama yani hemen transfer sonrası 10. Dk’da kalkmıştım, biraz canımı sıktı bu iş.. hayırlısı bakalım..
Sende tek kese mi iki kese mi vardı?Böylesi daha iyidir belki bebikler için bundan sonrasını daha düşünme gider Allahın izniyle
Benim de midem berbat 5. haftada başlayan hiç görmemiştim![]()
Sen transfer oldun mu?Hafdi gözün aydın, sevindim senin adına![]()
Bana ağda ve epilator yasaklandı kasilirim diye. Sadece jiletPozitif çıkan arkadaşlarım size bir şey soracağım?
Epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz özellikle genitali? Ben banyoda uzun durmamak adına yapmadım ama artık yapmam lazım. Lazere gitmeme rağmen bir kısım çıkıyor.![]()
Aynen doğru diyorsun vallahi. Ben de sipariş ettim bundan 1lt.kizimla eşim de ben ne yersem onu istiyorlarYine faydalıdır ya bu şekilde alabiliyorsak ne yapalım . Başka zararlı alışkanlığımız olmasın da bu olsun bizimde alışkanlığımız![]()
Bu arada ben 10 dk yattım kalkınca tuvalete gidebilirsin dediler gittim hemen vallaEvet tutacaksa hiçbirşey engel olamaz diye düşünüp kendimş rahatlatmaya çalışıyorum ben de. Sonuçta o merkezde bir sürü transfer oluyor, hepsini aynı şekilde kaldırıyolar birsürü de pozitif var. Hakkımızda hayırlısı olsun. Beraber bekleyeceğiz demek![]()
Oldum canım, eve geldim dinleniyorumSen transfer oldun mu?
Oh oh çok güzel. Haftaya da kalbini duyarsın inş. 1 olsun bizim olsunEveet şimdi çıktım. 1 saat sıra bekledim. Karından ultrasonla baktı çok minik bir şeyBir tane mi dedim şimdilik bir tane gözüküyor dedi. Belki sonradan çıkabilir diğeri dedi :) Bir de alttan bakalım o zaman deyince tabiki ben hicbir şey söyleyemeden soyundum
Alttan bakinca da 1 tane gördü. Gayet sağlıklı yolk kesesi vs her şeyi tamam dedi ama ben bakınca hicbir şey görmüyorum
Haftaya tekrar gel dedi. Inşallah 1 haftada büyüsün de görelim
![]()
Hadi bakalım 12 gün sonra inş yüzün güler senin deOldum canım, eve geldim dinleniyorum
İçmeye çalış canımcım ben de hiç sevmezdim normalde ama şimdi alıştım bir bardak içmiyorum da kahve yanı bardağıyla içiyorum şifa niyetine yanında da badem yiyorum tadı güzelleşioGünaydın canım Kefir aldım içemedim döktüm bana tadı bozuk bir şey gibi geliyor hiç sevemedim zordan da içemiyorum ama bugün meyvelisini falan denicem
Amin inşallah canım benimEn önemli aşamalardan biri de bu. Hadi darısı sizlere inşallah sizin güzel haberlerinizi de alalim
Canım neyseki dondurulmuşların var inşallah bir sonraki tutunacak sana ... transfer edilenin kalitesi masıldı acaba ? Bir de sizde sorun neydi yazdıysanız da kaçırmış olabilirimEvet canım, bugün 12.gün sabah erkenden kan test verdim, 0 çıktı
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın insallahen hayırlı zamanda nasip eder insallah
Doktorumdan haber bekliyorum, 2 tane (3AA, 5BB) embriyom var belki gelecek ay onları transfer eder.
seninde bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum canım .
benim kızıma hamileligimde ağda ve epilasyon aleti yasaktı kasılma yaptigi için mecbur jiletle hallettim doğuma kadar ama ağda ve epilasyon kullananda var biraz hamilelik sürecinin sorunsuz problemsiz olmasıyla alakalı sanirimPozitif çıkan arkadaşlarım size bir şey soracağım?
Epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz özellikle genitali? Ben banyoda uzun durmamak adına yapmadım ama artık yapmam lazım. Lazere gitmeme rağmen bir kısım çıkıyor.
Canooo maşalllahCanlarım biraz önce son kan testimi verdim. Sonuç 6080.
21.05 de 219
25.05 de 884
29.05 de 6080
İkiz mi tek mi acaba, var mı tahmininiz?