• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ben lazer yaptırmıştım o yüzden az çıkıyor, onu da sarı renkli ikili nemlendiricili jiletler var o bölge için, onunla alıyorum.
Nasıl bsey canım hoc
Kanda pozitifi gördüm ☺️Kese için bekliyorum. Keseyi transferin kaçıncı günü gördünüz arkadaşlar ne zamana randevu alsam bilemedim🤗
ıns darısı bana okur cankm artısım guzel olur ıns guzel ılerler

kızlar transferim 27 mayısta oldu bufün belirtiler aramaya başladım sizler ne durumdasınız benimle aynı gün transfer olan varmı belirti yaşayanlar🙈

Kesmiyorsa benzer demek ki canım. Fiyatı daha uygunsa ben de ondan alıyım hatta ☺️
Yok yok hııc kesmıyo nemlndırıcılı deyınce dedım nasılki cok uygun al denemeye deger ben memnunum hıc kesmedı smdıye kadar cıft bıcagı var korumalı kesmıyor hic 7.9tl gbı bsy 7li yada 5li tam hatırlayamadım ama baya bı uygun

Yok yok hııc kesmıyo nemlndırıcılı deyınce dedım nasılki cok uygun al denemeye deger ben memnunum hıc kesmedı smdıye kadar cıft bıcagı var korumalı kesmıyor hic 7.9tl gbı bsy 7li yada 5li tam hatırlayamadım ama baya bı uygun
Deniycem canım, çok teşekkür ederim. Diğeri oldukça pahalı senin önerdiğinden, bu süreçte de bunları kullanicaz belli ki, çok iyi oldu, çok sağol canım benim 🙏😘

Deniycem canım, çok teşekkür ederim. Diğeri oldukça pahalı senin önerdiğinden, bu süreçte de bunları kullanicaz belli ki, çok iyi oldu, çok sağol canım benim 🙏😘
Ne demek canım ıns begenırsın aynen netten baktımda baya bı ucretlı kesın markasından isim parasıdır kullan at 50.60tl hıc gerek yok gayet ıs goruyor bi dene canım yorumunuda yaz merak edıyorum☺️

Ne demek canım ıns begenırsın aynen netten baktımda baya bı ucretlı kesın markasından isim parasıdır kullan at 50.60tl hıc gerek yok gayet ıs goruyor bi dene canım yorumunuda yaz merak edıyorum☺️
İndirimde 30 TL ye yakın bir fiyata alıyordum ama senin yazdığın çok daha uygunmuş, tabi yazarım canım. Çok teşekkürler 🙏

BUgün iğneye başlıyorum kızlar 187,5 birim siz ne kadar kullandınız ve 900 lük gonal f i ne kadara aldınız ve ilk hangi ilaçlar yazıldı bana tek gonal f
Ben ilk gittiğim gün femara hap merional 150 gonalf 150 verdi. 5 gün kontrolde femarayı bıraktım merinal 225 e çıktı ve genetropin verdi

Merhaba kızlar, kısmetse pazartesi toplamam olacak. Doktorum bana Melox Fort diye bi ilaç verdi. Bir önceki tedavimde vermemişti. Yumurtaları korumak için dedi bu akşam çatlatma iğnesiyle birlikte alacağım. Kullanan var mı içinizde?

Back
X