- 19 Kasım 2019
- 243
- 307
- 23
- Konu Sahibi Sade frappe
- #4.501
17. Sinde transfer oldum şuan 12. GünümdeyimMaşallah kacıncı gununuz suan inşallh kucsgınzada alrsnz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17. Sinde transfer oldum şuan 12. GünümdeyimMaşallah kacıncı gununuz suan inşallh kucsgınzada alrsnz
Nasıl bsey canım hocBen lazer yaptırmıştım o yüzden az çıkıyor, onu da sarı renkli ikili nemlendiricili jiletler var o bölge için, onunla alıyorum.
ıns darısı bana okur cankm artısım guzel olur ıns guzel ılerlerKanda pozitifi gördümKese için bekliyorum. Keseyi transferin kaçıncı günü gördünüz arkadaşlar ne zamana randevu alsam bilemedim
![]()
Gillette Venüs yazınca çıkıyor canım, diğerlerine göre kendini kesme ihtimalin biraz daha az ama bacaklarda kesiliyor yine az da olsa. Watsons larda indirime girdiğinde alıyorum ben.Nasıl bsey canım hoc
ıns darısı bana okur cankm artısım guzel olur ıns guzel ılerler
Amin inşallah darısı başınaNasıl bsey canım hoc
ıns darısı bana okur cankm artısım guzel olur ıns guzel ılerler
Bende a 101de pembelerden kullanıyorum canım arasındakı fark ne oda kesmıyorGillette Venüs yazınca çıkıyor canım, diğerlerine göre kendini kesme ihtimalin biraz daha az ama bacaklarda kesiliyor yine az da olsa. Watsons larda indirime girdiğinde alıyorum ben.
Inş cnm ınş ya ınş deger katlar guzelce bnde bebeğimin kalbını duyarımAmin inşallah darısı başına![]()
Hayırlı olsun bebeginiz sımsıkı tutunsun inşallahMerhaba hayrlı olsun bende transfrden yarım saat sonra gttımm syarım saat faha uzanıp taburcu ettıler
4 mayıs transfer/21 mayıs keseKanda pozitifi gördümKese için bekliyorum. Keseyi transferin kaçıncı günü gördünüz arkadaşlar ne zamana randevu alsam bilemedim
![]()
Kesmiyorsa benzer demek ki canım. Fiyatı daha uygunsa ben de ondan alıyım hattaBende a 101de pembelerden kullanıyorum canım arasındakı fark ne oda kesmıyor
Yok yok hııc kesmıyo nemlndırıcılı deyınce dedım nasılki cok uygun al denemeye deger ben memnunum hıc kesmedı smdıye kadar cıft bıcagı var korumalı kesmıyor hic 7.9tl gbı bsy 7li yada 5li tam hatırlayamadım ama baya bı uygunKesmiyorsa benzer demek ki canım. Fiyatı daha uygunsa ben de ondan alıyım hatta![]()
Deniycem canım, çok teşekkür ederim. Diğeri oldukça pahalı senin önerdiğinden, bu süreçte de bunları kullanicaz belli ki, çok iyi oldu, çok sağol canım benimYok yok hııc kesmıyo nemlndırıcılı deyınce dedım nasılki cok uygun al denemeye deger ben memnunum hıc kesmedı smdıye kadar cıft bıcagı var korumalı kesmıyor hic 7.9tl gbı bsy 7li yada 5li tam hatırlayamadım ama baya bı uygun
Ne demek canım ıns begenırsın aynen netten baktımda baya bı ucretlı kesın markasından isim parasıdır kullan at 50.60tl hıc gerek yok gayet ıs goruyor bi dene canım yorumunuda yaz merak edıyorumDeniycem canım, çok teşekkür ederim. Diğeri oldukça pahalı senin önerdiğinden, bu süreçte de bunları kullanicaz belli ki, çok iyi oldu, çok sağol canım benim![]()
İndirimde 30 TL ye yakın bir fiyata alıyordum ama senin yazdığın çok daha uygunmuş, tabi yazarım canım. Çok teşekkürlerNe demek canım ıns begenırsın aynen netten baktımda baya bı ucretlı kesın markasından isim parasıdır kullan at 50.60tl hıc gerek yok gayet ıs goruyor bi dene canım yorumunuda yaz merak edıyorum![]()
Ne demek canım rıca ederım ıns begenırsın denemenıntavsıye ederım kesmıyor korumalıİndirimde 30 TL ye yakın bir fiyata alıyordum ama senin yazdığın çok daha uygunmuş, tabi yazarım canım. Çok teşekkürler![]()
Tuttuysa embriyo kanama herkezde oluyor mu acaba onu merak ettimÇok sağol canım benim şu kanamam dursaydı hayırlısıylaseninde pozitiflerini görelim insallah
![]()
Herkeste olmuyor canım , ama çoğu kişide oluyor. Ben de olmaz diye düşündüm oldu mesela. Ama illa olacak diye birşey yokTuttuysa embriyo kanama herkezde oluyor mu acaba onu merak ettim
Ben ilk gittiğim gün femara hap merional 150 gonalf 150 verdi. 5 gün kontrolde femarayı bıraktım merinal 225 e çıktı ve genetropin verdiBUgün iğneye başlıyorum kızlar 187,5 birim siz ne kadar kullandınız ve 900 lük gonal f i ne kadara aldınız ve ilk hangi ilaçlar yazıldı bana tek gonal f
Teşekkür ederim canımHerkeste olmuyor canım , ama çoğu kişide oluyor. Ben de olmaz diye düşündüm oldu mesela. Ama illa olacak diye birşey yok