- Konu Sahibi Sade frappe
- #5.001
Evet canım benim de 1 tane sağlıklı geldicanım aynı gün gitmişti embriyolarımız benimde 1 sağlıklı embriyom geldi şükür tamamen sağlıklı dediler seninde mi aynı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım benim de 1 tane sağlıklı geldicanım aynı gün gitmişti embriyolarımız benimde 1 sağlıklı embriyom geldi şükür tamamen sağlıklı dediler seninde mi aynı
Duyabildin mi minnoslarin seslerini?![]()
Güm güm güm güm![]()
Rabbim inşallah sağlık ile artırsın değerlerinizi sağlık ile tutunsun bebişiniz annesine ❤Merhaba 5. Gün embriyosu 12. Gün 11.8 çıktı doktor devam 5 ile baslayıp doğum yapan hastalarım var dedi ama ne hissedeceğimi bilmiyorum
Cok sevındım canım masallah rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınscoki Kızlar doktora gittim geldim. Kalp atışını dinledim. Bana kocaman bi sürpriz yapmışlar meğerse iki tane minnoş varmış
Hem ağladım hem güldüm delirdim sevinçten
Tagatesia sen çoğul konuşmuşsun içine mi doğdu kız
L Lady Starlight canım hcg seviyelerimiz aynıydı senin de ikiz olabilir inşallah sana da müjde vereyim
Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah aminn![]()
3. Gün kısa bi duş aldım. Enfeksiyon riskine karşı 2 gün yasaktıKaçıncı gün duş aldınız?![]()
Amin canım Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminCok sevındım canım masallah rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns
Yaaa harika haber. İkimiz de ikiz anasiyiz. İnşallah sağlıkla doğarlar kucağımıza alırız. Bir daha ne zaman çağırdı doktorun?coki Kızlar doktora gittim geldim. Kalp atışını dinledim. Bana kocaman bi sürpriz yapmışlar meğerse iki tane minnoş varmış
L Lady Starlight canım hcg seviyelerimiz aynıydı senin de ikiz olabilir inşallah sana da müjde vereyim
Yaaaa süper haber bu kaçıncı gün değer kaçtı acaba sizin ❣❣❣coki Kızlar doktora gittim geldim. Kalp atışını dinledim. Bana kocaman bi sürpriz yapmışlar meğerse iki tane minnoş varmış
Aaaa yazarken bile farketmemiştim yalnız. Allah söyletmis resmencoki Kızlar doktora gittim geldim. Kalp atışını dinledim. Bana kocaman bi sürpriz yapmışlar meğerse iki tane minnoş varmış
Huhuuuucoki Kızlar doktora gittim geldim. Kalp atışını dinledim. Bana kocaman bi sürpriz yapmışlar meğerse iki tane minnoş varmış
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsincoki Kızlar doktora gittim geldim. Kalp atışını dinledim. Bana kocaman bi sürpriz yapmışlar meğerse iki tane minnoş varmış
Kader ortağımYaaa harika haber. İkimiz de ikiz anasiyiz. İnşallah sağlıkla doğarlar kucağımıza alırız. Bir daha ne zaman çağırdı doktorun?
Ben de yarın bir konuşayım canım doktorumla sağolasınEvet kuzum keseyi görünce rutin gebelik tahlillerini işte dedi sekreterine. İdrar da vardı. 2 tüp de kan verdim ama baya bir şey incelenmisti
Sağol canımmHuhuuuuHarika haber çok sevindimmmm
Maşallah nazar değmesin
Sağlıkla doğsun kızılcıklar
![]()
Rahimde bi yapılanmanın olduğuna işaret diye okudum bi yerde ama bilemiyoruz ki içerde neler oluyor...acaba ilaç kullanırken adet olabilir miyiz? Çünkü benim adetim 2 gün geciktiinşallah herşey yolundadır korkuyorum adet olacakmış gibi hissettim bugün![]()
4 hafta sonra gel dedi. Bana çok geldi yaKader ortağımAy amin inşallah canım
Doktorum bişey söylemedi çünkü başka yere tayin oldu. Sanırım artık aylık kontrol harici gerek yokmuş. Seni ne zaman çağırdı?
ya sağlıkla alın kucagınızaYaaa harika haber. İkimiz de ikiz anasiyiz. İnşallah sağlıkla doğarlar kucağımıza alırız. Bir daha ne zaman çağırdı doktorun?
Çok tebrik ederimHer birinizden Allah razı olsun. Inşallah güzel bir gebeliktir ve inşallah Rabbim bu yolda emek veren, gönülden isteyen, tanımadan dualarını birbirine eksik etmeyen kardeşlerime de nasip etsin hepimize sağlıklı bebekler nasip olsun her birinizi gormeden çok seviyorum ❤❤❤
yok adet olamayız ilaçları içerken benim daha önceki negatiflerde negatifi öğrenip ilaçları kestikden 3-4 gün sonra adet olmuştumRahimde bi yapılanmanın olduğuna işaret diye okudum bi yerde ama bilemiyoruz ki içerde neler oluyor...acaba ilaç kullanırken adet olabilir miyiz? Çünkü benim adetim 2 gün gecikti
Amin Allah isteyen herkese böyle sürprizler nasip etsinAaaa yazarken bile farketmemiştim yalnız. Allah söyletmis resmen
Çok sevindim ne güzel bir supriz. Allahım bu sürprizden bana da nasip et yarabbimBir önceki gidişinde saklanmış mi diğeri yani
![]()