• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kaç çıkmış canım e2 ? Benim 19 çıkmıştı adetin 2. Günü . OPU öncesi 3000lere dayanmıştı neredeyse o yüzden OPU sonrası depot iğnesi vermişti o düşürmüştü . Belki verdiği hap senin değerini düşürür
94 çıktı canım adetimin 5. Günü bakalım 4 gün sonra gittiğimde görücez ne olacağını

Hayırlı olsun önceliklee eşiniz den sperm mikro tese ile mi bulunmuştu ? Biz de transfer olcaz da mikro tese ile bulununca sonuç alınıyordur diye umut ediyorum ☺️
Allah razı olsun inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız burda bnim eşim de azlık vardı onun için yumurta toplamı yapılırken oda normal yolla sperm verdi ama az geldi spermleri yine odaya aldılar iki defa sperm verdi yani

Allah razı olsun inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız burda bnim eşim de azlık vardı onun için yumurta toplamı yapılırken oda normal yolla sperm verdi ama az geldi spermleri yine odaya aldılar iki defa sperm verdi yani
Anladım ☺️ tam azosperm değil o halde onun için hiç sperm çıkışı olmaması gerekiyor bizimki öyleydi ameliyat oldu eşim, ne mutlu size allahım kucağınızı doldursun inşallah 🧿🤰🏼

Anladım ☺️ tam azosperm değil o halde onun için hiç sperm çıkışı olmaması gerekiyor bizimki öyleydi ameliyat oldu eşim, ne mutlu size allahım kucağınızı doldursun inşallah 🧿🤰🏼
Bnim esimede ameliyat dediler ama oo olmadı şuan hiç embriyomuz kalmadı aslında onun için eşim biraz kendini toplayıp sperm vericek yine kaliteli olanları dondurmayi düşünüyoruz ilerde yine çocuk istersek diye hem yaşı geçmeden hemde sağlıkliysalar onları en azından korumak için

Bnim esimede ameliyat dediler ama oo olmadı şuan hiç embriyomuz kalmadı aslında onun için eşim biraz kendini toplayıp sperm vericek yine kaliteli olanları dondurmayi düşünüyoruz ilerde yine çocuk istersek diye hem yaşı geçmeden hemde sağlıkliysalar onları en azından korumak için
İlk denemeniz mi ? Hamile kalırsınız inşallah şimdiyi düşünün siz tutunsun hayırlısıyla ilerisini boşverin ☺️🤰🏼

Back
X