- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
- #5.181
Sonuc aynı kozlar 59.09bı katlama yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyor doktorun canım? Artabilir miymis?Sonuc aynı kozlar 59.09bı katlama yok
Ooo maşallah harikaAyy 142 çıktı 7. Gün![]()
Yok pek umutlu bakmıyor canım careamba tekrar kan ıstedınNe diyor doktorun canım? Artabilir miymis?
İlki kaçtı?Yok pek umutlu bakmıyor canım careamba tekrar kan ıstedın
Aynen öyle yapıcamCanımm çok yaklaştı dimi insallah görürsün fotosunu kap gel![]()
46.42İlki kaçtı?
Bekleyin bakalım, belki çarşamba sıçrayışa geçer. Olanları okumuştum burada. İnşallah sizinki de öyle olur hayırlısı ise.
Gercekten oldumu oyle nden boyle oluyorkı sebep ne acaba doktorum bı cok sebebı olabılır dedıBekleyin bakalım, belki çarşamba sıçrayışa geçer. Olanları okumuştum burada. İnşallah sizinki de öyle olur hayırlısı ise.![]()
Yaa canım transferımın 5 gunu ama kabız iım kıraz kayısı kefır tuketıyorum ozamn sabah ac karınla alayım Karpuz da alayım barı ıyıce etkı etsın cok sagol allh razı olsunsultan1356 canım sabah aç karnına kiraz ve ya karpuz ye direkt cırcır
ya da her sabah bir bardak kefir üzerine bol su yarım saat sonra kahvaltı. Kabızlığın geçmesinin üç şartı var 1 hareket 2 düzenli beslenme 3 bol su.
Allh buyuktur dualrmz, sızınlemınslhh katlancaktırr cnmm bozma moralını
Sebebini bilmiyorum ne yazık kiGercekten oldumu oyle nden boyle oluyorkı sebep ne acaba doktorum bı cok sebebı olabılır dedı
Canım inşallah bir anda katlanarak artar, ben pek bilgili değilim ama bilgisi olan arkadaşlar yorumda bulunur belki,. Değişme ihtimali de var ki doktorun bir daha kan istemiş, ben anca bu kadar yorumlayabildim. Dua ediyorum senin için canım benimYok pek umutlu bakmıyor canım careamba tekrar kan ıstedın
Allah razı olsun canım sagolunCanım inşallah bir anda katlanarak artar, ben pek bilgili değilim ama bilgisi olan arkadaşlar yorumda bulunur belki,. Değişme ihtimali de var ki doktorun bir daha kan istemiş, ben anca bu kadar yorumlayabildim. Dua ediyorum senin için canım benim![]()
Sagol canım duanızı eksık etmeynAllh buyuktur dualrmz, sızınlemınslhh katlancaktırr cnmm bozma moralını![]()
Transfer günü değilde transferden önce yapılan son tahlilimde 9 çıktığı için ertelenmiştiArkadaşlar transfer gününüzde progesteron değeriniz kaçtı bilen, hatırlayan var mı?
Sebebini bilmiyorum ne yazık ki![]()
Benim transfer öncesi 125 diArkadaşlar transfer gününüzde progesteron değeriniz kaçtı bilen, hatırlayan var mı?
Sebebini bilmiyorum ne yazık ki![]()
Kızlar kesinlikle hareketsizlikten oluyor bence de. Tüm hafta sürekli hareket halindeyken hiç sıkıntı yaşamıyorum, pazar günleri çalışmıyorum genelde uzanıyorum ve bir tek pazar günleri kabızlık yaşıyorum, karnım şişiyor çok fazla. Benim fikrim yatmamalıyızsultan1356 canım sabah aç karnına kiraz ve ya karpuz ye direkt cırcır
ya da her sabah bir bardak kefir üzerine bol su yarım saat sonra kahvaltı. Kabızlığın geçmesinin üç şartı var 1 hareket 2 düzenli beslenme 3 bol su.
Teşekkür ederim cevabınız içinBenim transfer öncesi 125 di