• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

sultan1356 sultan1356 canım sabah aç karnına kiraz ve ya karpuz ye direkt cırcır😂 ya da her sabah bir bardak kefir üzerine bol su yarım saat sonra kahvaltı. Kabızlığın geçmesinin üç şartı var 1 hareket 2 düzenli beslenme 3 bol su.

sultan1356 sultan1356 canım sabah aç karnına kiraz ve ya karpuz ye direkt cırcır😂 ya da her sabah bir bardak kefir üzerine bol su yarım saat sonra kahvaltı. Kabızlığın geçmesinin üç şartı var 1 hareket 2 düzenli beslenme 3 bol su.
Yaa canım transferımın 5 gunu ama kabız iım kıraz kayısı kefır tuketıyorum ozamn sabah ac karınla alayım Karpuz da alayım barı ıyıce etkı etsın cok sagol allh razı olsun🥰

Yok pek umutlu bakmıyor canım careamba tekrar kan ıstedın
Canım inşallah bir anda katlanarak artar, ben pek bilgili değilim ama bilgisi olan arkadaşlar yorumda bulunur belki,. Değişme ihtimali de var ki doktorun bir daha kan istemiş, ben anca bu kadar yorumlayabildim. Dua ediyorum senin için canım benim 🙏

Canım inşallah bir anda katlanarak artar, ben pek bilgili değilim ama bilgisi olan arkadaşlar yorumda bulunur belki,. Değişme ihtimali de var ki doktorun bir daha kan istemiş, ben anca bu kadar yorumlayabildim. Dua ediyorum senin için canım benim 🙏
Allah razı olsun canım sagolun

Kızlar kesinlikle hareketsizlikten oluyor bence de. Tüm hafta sürekli hareket halindeyken hiç sıkıntı yaşamıyorum, pazar günleri çalışmıyorum genelde uzanıyorum ve bir tek pazar günleri kabızlık yaşıyorum, karnım şişiyor çok fazla. Benim fikrim yatmamalıyız ☝🏻

Back
X