- Konu Sahibi Sade frappe
- #5.221
Tmm canm inşallah Rabbim bebeğini korur sana bağışlarEşim gece geç geliyor eğer aynı şekilde devam ederse gece gideriz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm canm inşallah Rabbim bebeğini korur sana bağışlarEşim gece geç geliyor eğer aynı şekilde devam ederse gece gideriz![]()
Transfer günü değilde transferden önce yapılan son tahlilimde 9 çıktığı için ertelenmişti
Canım hemen git iğne vururlar. Riske atmaOnları zaten kullanıyorum canım
Taharet aldıktan sonra peçeteyle kuruturken farkettim kırmızı kahve rengi arasıydı. Eşimde gidelim diyor dr a ama aynı ilaçları vereceği için biraz bekleyelim yarına devam ederse gidelim dedim ama bilmiyorum resim koyayım tiksinirseniz de kusura bakmayın lütfen endişeden çektim resmi
29 du benim trasferden 1 gün önceArkadaşlar transfer gününüzde progesteron değeriniz kaçtı bilen, hatırlayan var mı?
Sebebini bilmiyorum ne yazık ki![]()
Gebelık ıkız mıydı yerlesme lekesıne benzıyor cnmOnları zaten kullanıyorum canım
Taharet aldıktan sonra peçeteyle kuruturken farkettim kırmızı kahve rengi arasıydı. Eşimde gidelim diyor dr a ama aynı ilaçları vereceği için biraz bekleyelim yarına devam ederse gidelim dedim ama bilmiyorum resim koyayım tiksinirseniz de kusura bakmayın lütfen endişeden çektim resmi
Canım acile gidin bi progestan iğne yapsın hemen kesilir senin de için rahat eder yarını beklemeyin yani ben olsam beklememOnları zaten kullanıyorum canım
İğneni yaptıracağın zaman acil doktoruna da danış mutlaka bence ihmal etmeÇok teşekkür ederim zaten akşam iğnem var prolutex ayrıca da progestan fitil koyuyorum sabah akşam. bende en iyisi yarına kdr bekleyeyim iğne mi fitilimi yapıp. Ağrım olmaması bi nebze iyi düşünmeme sebep oluyor ama 11 yıl bekleynce tam kavustuk derken korku sardı
Allah razı olsun inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız burdaBenimki de 29 aylık Allah bağışlasın
Çooook sevindim canım Allah sağlıkla kucağıza almayı nasip etsin inşallahAyy 142 çıktı 7. Gün![]()
Doktorumun söylediği 1.5 in üzerindeki değerlerde transferin yapılamayacağı yönündeydi ama bu transferimde son testim bayrama denk geldiği için progesterona bile bakılmadan transfer yapıldıBenim 2.80 bugün transfer oldum. Sanırım bireysel olarak değerlendiriliyor![]()
Ben bundan önceki kontrolde progestana başladım. Yani bilinçli yükseltme yapıldı ama bazı arkadaşların çok yüksek, bazıları da sizin gibi 1'in altı olması gerektiğini belirtmiş. Acaba neye göre karar veriliyorDoktorumun söylediği 1.5 in üzerindeki değerlerde transferin yapılamayacağı yönündeydi ama bu transferimde son testim bayrama denk geldiği için progesterona bile bakılmadan transfer yapıldı
Ohh ne güzel. Benim için hayal bile değil çok kiskandimValla artık çok geç heyet raporumu aldım canım artık kimse beni kımıldatamazİkizleri öğrendikten sonra eşim diyor artık hareket etmek sana yasak
Saltanatım 8 ay
![]()
Son tahlil opudan önce yapılıyor yani progestana başlanmadan önce o yüzden düşük olması gerekiyormuş...Ben bundan önceki kontrolde progestana başladım. Yani bilinçli yükseltme yapıldı ama bazı arkadaşların çok yüksek, bazıları da sizin gibi 1'in altı olması gerektiğini belirtmiş. Acaba neye göre karar veriliyor![]()
amin inşallah bnde 7.gün test yaptırcam yani cuma günü bakalım inşallah bnmde pozitif çıkar. tek miydi çiftmiydi transferin çünkü çiftte farklı yükseliyormuş7. Gün canm 9. Gün 73 olmuş sağol Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı sıhhatlice![]()
Cnim eğer devam ederse kanaman gidin bnce ama söylede düşün belki yerleşme kanamasıdir bnimde bu kadar gördüm bir daha görmedim ama takip et kendiniOnları zaten kullanıyorum canım
Tekdi canım inşallah pozitifi görürsünamin inşallah bnde 7.gün test yaptırcam yani cuma günü bakalım inşallah bnmde pozitif çıkar. tek miydi çiftmiydi transferin çünkü çiftte farklı yükseliyormuş
Merhaba, bir de "kaçıncı denemeniz" sorusu varMerhaba,ben de bilgilerimi vereyim.
Sebep: sperm değer düşüklüğü, geçirilmiş çikokaya kisti ameliyatı
4.gğn sonu Dondurulmuş embriyo transferi
Transfer tarihi:bugün
Kısa periyod.
Başka eklemem gereken bir şey varsa iletin lütfen. Çok kötü bir pozisyondayım, düzgün yazamadım![]()
Amin insallah Allah razı olsunÇooook sevindim canım Allah sağlıkla kucağıza almayı nasip etsin inşallah![]()