- Konu Sahibi Sade frappe
- #5.521
Sağlıklı mı canm benim aklımı karıştırdılar mol gebelik falan varmış moralim falan kalmadı sevinemiyorum bileVar canım
21.05 de 219
25.05 de 884
29.05 de 6080
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıklı mı canm benim aklımı karıştırdılar mol gebelik falan varmış moralim falan kalmadı sevinemiyorum bileVar canım
21.05 de 219
25.05 de 884
29.05 de 6080
Canım cok normal gayet saglıklı gebelıgın hıc dusunme bunları sen belkı ıkızdır belkı tek saglıklı ne guzel artısın var takılma degereSağlıklı mı canm benim aklımı karıştırdılar mol gebelik falan varmış moralim falan kalmadı sevinemiyorum bile![]()
Canım 10.5 dedi. 4 haziranda olacak inşallahKuzu ne zamandı transferin unuttum ben ya kusura bakma ? Rahim kalınlığı kaç ölçmüştü az kaldı senin![]()
Ne biliyim canm kafamı karıştırdılar sevincim kursağımda kaldıCanım cok normal gayet saglıklı gebelıgın hıc dusunme bunları sen belkı ıkızdır belkı tek saglıklı ne guzel artısın var takılma degere
Kım sana onu dıyen kımseyı takma senNe biliyim canm kafamı karıştırdılar sevincim kursağımda kaldı![]()
Merak etme canım, benim doktorum çok beğendi. 4 günde 1 yalnız bu artışlar.Sağlıklı mı canm benim aklımı karıştırdılar mol gebelik falan varmış moralim falan kalmadı sevinemiyorum bile![]()
İğne yaptırdığım hemşireKım sana onu dıyen kımseyı takma sen
Kuzum nerden çıkarıyorlar bunu, hiç alakası yok, mol gebelikte beta 100.000 üzeri falan oluyor. Sen rahat ol, sevincinin tadını çıkar. Allah isteyen herkese sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimiziNe biliyim canm kafamı karıştırdılar sevincim kursağımda kaldı![]()
Benim 2 günde 1 canm 7 gün 22 9 gün 73 11 gün bu gün 252Merak etme canım, benim doktorum çok beğendi. 4 günde 1 yalnız bu artışlar.
Sağol canm biraz içimi rahatlattınızKuzum nerden çıkarıyorlar bunu, hiç alakası yok, mol gebelikte beta 100.000 üzeri falan oluyor. Sen rahat ol, sevincinin tadını çıkar. Allah isteyen herkese sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi![]()
Hadi bakalımm çok heyecanlı azcık kaldııı güzel haberler alcaz hayırlısıyla arka arkaya sıralandık yineCanım 10.5 dedi. 4 haziranda olacak inşallah![]()
Yok ya sen bakma onun lafınaİğne yaptırdığım hemşire![]()
Yaaa sen kimseyi umursama çok bilosa doktor olsaymış Allah allah sevinmene devam et lütfen illa böyle densizler çıkarr maşallah ne güzel artmış değerletinBenim 2 günde 1 canm 7 gün 22 9 gün 73 11 gün bu gün 252
Eşimde kızdı zaten hemşireye zaten zor bi süreç eşimin aklına bunu niye sokuyorsun diyeYok ya sen bakma onun lafına
Canım mol gebelik değerleri böyle değil, 100.000 falan. Hiç canını sıkma lütfen.Benim 2 günde 1 canm 7 gün 22 9 gün 73 11 gün bu gün 252
Sağol canımYaaa sen kimseyi umursama çok bilosa doktor olsaymış Allah allah sevinmene devam et lütfen illa böyle densizler çıkarr maşallah ne güzel artmış değerletin![]()
Sağol içim rahatladı birazCanım mol gebelik değerleri böyle değil, 100.000 falan. Hiç canını sıkma lütfen.
Biraz değil çok rahatla bitanem, yok öyle birşey.Sağol canm biraz içimi rahatlattınız![]()
Sağlıcakla alırız inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza durduk yere moralimi bozduBiraz değil çok rahatla bitanem, yok öyle birşey.
Keyfini çıkarr kuzum daha ne yorum yapanlarla karşılaşcan kim bilirSağol canımAllah'tan sizler varsiniz