• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Aynen 24 mayıs:) pazartesi yani 7. Gün 44 çıkmıştı , bugün tekrar kan verdim 129 a yükselmiş çok şükür. 2 Gün sonra tekrar kan vereceğim lekelenmem olduğu için . Çift transfer miydi tek transfer miydi sizin ?
Oh maşallah çok güzel katlamis. Tek embriyo benimde bugün test yaptıracağım yeniden. Çok korkuyorum katlamadı diye 🤕 belirtiler de değişiklik varmı?

Oh maşallah çok güzel katlamis. Tek embriyo benimde bugün test yaptıracağım yeniden. Çok korkuyorum katlamadı diye 🤕 belirtiler de değişiklik varmı?
Kahve lekelenmem var sadece , hafif adet sancısı, onun harici hiç bir belirti yok hala , sizde durum nasıl ? Allah in izni ile katlamıştır sımsıkı tutunur size inşallah ❤

Kahve lekelenmem var sadece , onun harici hiç bir belirti yok hala , sizde durum nasıl ? Allah in izni ile katlamıştır sımsıkı tutunur size inşallah ❤
Yerlesme lekesi demek ki sizin kırmızıya dönmediği sürece hiç korkmayin. Oğlumda 3 gün sürmüştü lekelenme. Karnım ağrım devam ediyor ara ara çok acıkıyorum ama hemen doyuyorum. Hep eksi yemek istiyo canım yada tuzlu. Tatlı ve yağlı şeyler hiç güzel gelmiyor. İnşallah sıkı sıkı tutunurlar gerçekten pozitif görüp düşüş olmasını yaşatmasın Rabbim.

31 yaşındayım ben, iki tüpüm de alındı benim dış gebeliklerden ötürü amh da düşük. Bir sonrakinde genetik tarama önerdi doktor bakalım daha bizi neler bekliyor
2 tüpün alındıktan sonra yumurta toplaması mi oldu? Yoksa toplandiktan sonra mı tüplerin alındı? Benim de 2 tupum zehirli sıvı ile dolu. Drum doğumda alacağım ikisini de dedi. Eşim de diyor ki alırsa Bi daha yumurta toplanmazsa? Korkuyor

Ah canım taze koymayı nden tercıh etmıslerdı cok uzgunum benımde tazeler tesadufmu bılmuyorum komyasal oldu tutmamıstı tekrar ne zaman denemeyı dusunuyorsun
Bir tane kalmıştı zaten o da donma çözülmede sıkıntı olmasın diye teansfer edelim dediler sanıyorum...bu ay başka bir hastaneyle görüşeceğim be derlerse ona göre temmuz ya da ağustos tekrar başlayacağım

Kızlar keseleri gördük 5 mm ikiside tutmuş😍😍😍😍 darısı bekleyen herkesin başına inşallah sağlıkla devam eder hepimizin. Kalp atışı için haftaya cuma gidicem🤲🏻☺️☺️
Ayy canım çok sevindim yaa🤗 maşallah insallah sağlıkla duyarsınız kalplerinide 🤗 ben de yarın gideceğim kese için kalbim çıkacak 🙊

Yerlesme lekesi demek ki sizin kırmızıya dönmediği sürece hiç korkmayin. Oğlumda 3 gün sürmüştü lekelenme. Karnım ağrım devam ediyor ara ara çok acıkıyorum ama hemen doyuyorum. Hep eksi yemek istiyo canım yada tuzlu. Tatlı ve yağlı şeyler hiç güzel gelmiyor. İnşallah sıkı sıkı tutunurlar gerçekten pozitif görüp düşüş olmasını yaşatmasın Rabbim.
Inşallah , inşallah Rabbim sevinclerimizi tamamına erdirsin. Lekelenme sıklıkla görülüyor demek ki içim rahatladı gerçekten ❣ Kalpten dileyen, burda derdimize, endişemize, mutlulugumuza ortak olan tum arkadaşlarımin yüzü gülsün bizler zor elde ettiğimizden birbirimizi anlıyoruz..

Kızlar benim aşırı baş ağrım var. İlaçlardan sanırım ama artık katlanılmaz hale geldi. Var mı böyle olan, çözüm bulabilen?
Ben ben ben 🥺 aslında sadece şuan estrofem kullanıyorum henüz transfer olmadı ama 10 gündür geçmeyen bir baş ağrısı ve ağır ağrı kesicilere cevap verdi ne mentol taşlarına ne de başka bir şeye . Transfer sonrası ağır ağrı kesici kullanamayacağım icin yarın nörolojiden randevu aldım çıkınca yazarım canım

Benımde yolum uzun canım aynen tüpler dıs gebelıge baglımı alındı sebebı ne canm
Ben 3 kez dış gebelik geçirdim tüplerim hasar gördü o yüzden alındı ikisi de
2 tüpün alındıktan sonra yumurta toplaması mi oldu? Yoksa toplandiktan sonra mı tüplerin alındı? Benim de 2 tupum zehirli sıvı ile dolu. Drum doğumda alacağım ikisini de dedi. Eşim de diyor ki alırsa Bi daha yumurta toplanmazsa? Korkuyor
Yumurtalar toplanmadan önce alındı canım tüplerin yumurtayla ilgisi yok tüpler olmadan da yumurta oluyor toplanıyor.

Ben ben ben 🥺 aslında sadece şuan estrofem kullanıyorum henüz transfer olmadı ama 10 gündür geçmeyen bir baş ağrısı ve ağır ağrı kesicilere cevap verdi ne mentol taşlarına ne de başka bir şeye . Transfer sonrası ağır ağrı kesici kullanamayacağım icin yarın nörolojiden randevu aldım çıkınca yazarım canım
Transfer öncesi benimde çok baş agrım var Dı sanırım kullanılan hormon ilaçların dan ama transferden sonra geçti

Ben 3 kez dış gebelik geçirdim tüplerim hasar gördü o yüzden alındı ikisi de

Yumurtalar toplanmadan önce alındı canım tüplerin yumurtayla ilgisi yok tüpler olmadan da yumurta oluyor toplanıyor.
Cok gecmıa olsun canım cok uzuldum Rabbım bır daha yasatmasın ısn

Back
X