- 17 Mayıs 2021
- 82
- 151
- 43
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
- #5.741
Hayırlısı böyleymiş üzülmeyin insallah en yakın zamanda güzel haber alır sizde mutlu olursunuzOlmadı benim kızlar 9 çıkmış ama negatif burdan yükselmez artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı böyleymiş üzülmeyin insallah en yakın zamanda güzel haber alır sizde mutlu olursunuzOlmadı benim kızlar 9 çıkmış ama negatif burdan yükselmez artık
Evet transfer oldum ben pazartesi. Siz transfer olmadan randevu alarak çok iyi yapmışsınız. Bakalım doktor ne diyecek. En azından uğraşmazsınız transfer sonrasıSiz transfer olmuştunuz sanırım şuan size parol dışında vermezler ilaç hamilelere verilen tek ağrı kesici o bildiğim kadarıyla . Ben majezik içtim cataflan içtim yok geçmiyor . Sabah kahvaltıda bir bardak açık filtre kahve içiyorum sonra gün içerisinde 1 tane Türk kahvesi o kadar . Türk kahvesi içince azıcık geçiyor sanki ağrı sonra geri geliyor
Lekelenmeden korkma, artmadikca ve rengi kirmizi olmadikca sorun yok. Ama yat dinlen kardesim, lekenin durmasi ve hic olmamasi daha hayirli. Insallah artmaz/tekrarlamaz ama artarsa nereye gidersen git Proluton Depot igne yapip yat dinlen diyecekler.Kızlar iç camasirimda sütlü kahve şeklinde biraz akıntı olmuş ama tuvaletimi yapıp kendimi sildiğimde bir şey yoktu. Bu saat olunca Dr da arayamadım. Sizin dediğiniz kanama böyle sütlü kahve şeklinde mi
Sigaramız alkolümüz yok kahvemize de karışmasınlar yaArkadaşlar kahveyi sık tüketen biriyseniz, benim gibi transferden sonra zömk diye bırakmayın. Transfer öncesi yavaş yavaş kesin![]()
Canım benim Allah kolaylık versin, bebişler biz burdayiz diyorAynen 5. Haftadan itibaren bulantı var ara ara azalıp artıyor onun harici kasık ağrılarım vardı ama o ohss denmiş. Bi de nefes nefese kalıyorum o da ilaçlardanmış![]()
Hiç yoktan iyidir ama o da yasak maalesefSigaramız alkolümüz yok kahvemize de karışmasınlar yamerak ettiğim şey kafeinsiz kahve tadı nasıl o serbest mi ?
10 kiloya bir damla olacak şekilde kullan dedi bana doktorum. Ben de 57 kiloyum o yuzden 6 damla alıyorum.Ben de kendim aldım bir damla kullanıyorum .prospektuste bir diyor
Ben de çay içiyorum bir kere demliDoktor bana kahve cay adacayı kesinlikle yasak dedi. Ben açık içiyordum bikaç bardak ama kesçem mecburprotein agırlıklı beslen haftada bir balık haftada bir baklagil hergün süt yoğurt peynirden birini tüket dedi.
Canım ben içtim kabız yaptı hemen bıraktım. Ikındım ve kanamam başladıPeki transfer sonrası kan hapı içen var mı? Doktora sormayı unuttum![]()
Bu dediğin bana iyi geldi. Doğumda aldirayim ben de o zaman.Ben 3 kez dış gebelik geçirdim tüplerim hasar gördü o yüzden alındı ikisi de
Yumurtalar toplanmadan önce alındı canım tüplerin yumurtayla ilgisi yok tüpler olmadan da yumurta oluyor toplanıyor.
Ya benim tuplerimi bağlayan Dr dedi ki almıyorum tüpleri çünkü yumurtaliklarimda besleyen damarlar var falan. Sadece tuplerimi bagladiYumurta toplama ve tüplerin alalası yok. Tüpler yumurta ve rahim arasındaki geçit gibi. Yumurta yine gelişir, çatlar ama spermle buluşup rahme gidemez doğal yolla. Tüpler alındıktan sonra tüp bebekle gebe kalınabilir. Adı da ordan geliyor tüp bebeğin![]()
Bugün Dr kan sulandiricilari kesti 3 günlüğüne. 3 gün sonra iğneyle başla hap dursun ben diyene kadar dediLekelenmeden korkma, artmadikca ve rengi kirmizi olmadikca sorun yok. Ama yat dinlen kardesim, lekenin durmasi ve hic olmamasi daha hayirli. Insallah artmaz/tekrarlamaz ama artarsa nereye gidersen git Proluton Depot igne yapip yat dinlen diyecekler.
Çok teşekkür ederim, içmeyeyim ben deCanım ben içtim kabız yaptı hemen bıraktım. Ikındım ve kanamam başladı
O yüzden doktorum sadece folikasit iç baska bişey içme şimdilik dedi
Çay ve kahvesizlik deli gibi baş ağrısı yapar malesefBen günde bir tane az kahveli Türk kahvesi içiyorum. İzin verdi. Şunu farkettim, kahve ve hapı içtikçen sonra baş ağrım baya azaldı. Acaba kahvesizlik baş ağrısı yapar mı?
Ben sabah kalkar kalkmaz filtre kahve içerim normalde, kahveyi içmem yerim![]()
Hiç duymadım böyle bir şey, siz araştırın birkaç farklı doktorda istersenizYa benim tuplerimi bağlayan Dr dedi ki almıyorum tüpleri çünkü yumurtaliklarimda besleyen damarlar var falan. Sadece tuplerimi bagladi
Yok canım cok sükür kanamam 1 gün sürüp durmuştu. Doktorum şuan tek ihtiyac folik asit bebek zaten vucuttan almıyormus şuan.Çok teşekkür ederim, içmeyeyim ben de. Şimdi bir sorun yok ama değil mi?
Canım ben dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı. Hep sağdan yumurtluyordum eğer öyle bişey olsa ben sağdan yumurtlayamazdım. Her ay sağdan yumurtladğm için gebelik oluşmadı orada tüp olmadıgı icin. Yanlıs bilgi yani bence.Ya benim tuplerimi bağlayan Dr dedi ki almıyorum tüpleri çünkü yumurtaliklarimda besleyen damarlar var falan. Sadece tuplerimi bagladi
Hayırlı olsunKızlar bgn transferim gerçekleştiHemşire cok ağır kaldırmamak ve uzun süre ayakta dikilmemek dışında normal hayatına dönebilirsin. Yemek yapabilirsin, devamlı yatma arada bir evde yürüyüşler yap, hamile modunda agır ağır hareketler yapma ki vücudun strese girip embriyoyu disariya atmasın tarzı tavsiyelerde bulundu. Başka birine de doktoru tuvalet dışında yerinden kalkma, yürürken ayaklarını yere sürterek yürü tarzında tembihlerde bulunmuş. Acaba sizlerin transfer sonrası 3 gününüz nasıl geçti?
![]()