• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Olmadı benim kızlar 9 çıkmış ama negatif burdan yükselmez artık
Geçmiş olsun canım. Benim 12. Gün değerim 32ydi, 14. Gün değerim 11di, biochemical preganancy dedi doktor. Ve ilaçları bırakınca 5 gün sonra yoğun adet oldum. İnşallah bir mucize olur ve benimle aynı kaderi paylaşmazsın. Paylaşırsan da en azından hamile kalabilmek de bir umut. 💐 benim 3. Denememdi, ilkinde de 7 haftalıkken düşük yapmıştım. Geride donmuşum da kalmadı sil baştan başlayacağız tekrar. Ama 3 ay ara vericem maddi toparlanma için herkes çok tavsiye ettiği için glutensiz şekersiz beslenmeyi deneyeceğim ve kilo vermek %10 daha fazla şansı arttıyor tüp bebek de.

Merhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 Mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorum 😊 gelin bu süreci birlikte paylaşalım 🌿

Umarım mayıs ayı hepimiz için uğurlu bir ay olur 🤲🌸

Edit: bu süreçte hamile kalanlar, transfer yaptıranlar veya transfer tarihi belli olup tabloda yer almak isteyenlerini varsa aşağıda yer alan:

Deneme sayısı
Uzun-kısa periyod
Taze-dondurulmuş transfer
Kaçıncı gün embriyosu
Transfer tarihi
Test sonucu (beta hcg sonucu)' na ait bilgileri bana özelden mesaj yoluyla bildirirseniz çok sevinirim.

👉 Not: bilmeyenler için;
Tedaviye reglin 2.veya 3.günü başlanması o tedavinin "kısa periyodlu" olduğu anlamına gelir. Bir diğer yandan ise tedaviye adetten yaklaşık 10 gün önce başlanması (bir önceki adet tarihinin 21.günü oluyor genellikle) o tedavinin "uzun periyodlu" olduğu anlamına gelir.

👉 Not: tedavide rahim dinlendirmesi yapılmadan transfer yapılması o tedavide "taze transfer" yapıldığı; rahim dinlendirmesi yapıldıktan sonra dondurulmuş embriyoların çözdürülten sonra transfer yapılması ise "dondurulmuş transfer" yapıldığı anlamına gelir.

⚠️ Uyarı: bilgilendirmenin eksik bilgi icermemesine ve bilgilendirme yaparken etiket yapmaya (bknz: Sade frappe Sade frappe Sade frappe Sade frappe ) dikkat edin lütfen.

Anne Adayı AdıYaşProblemDeneme SayısıUzun - Kısa periyotTaze - Dondurulmuş TransferKaçıncı gün embriyosuTransfer TarihiBeta HCG Sonucu
@Esoca38 :anneadayı:24Çift taraflı varikoselİlkKısa periyotTaze3. Gün16 Nisanpozitif
👶👶👶 (üçüz)
@Asli47 :anneadayı:31Sebepsiz infertiliteİlkKısa periyotDondurulmuş5. Gün8 Mayıspozitif
👶
@dusunen kdn :anneadayı:30Pcos ve ileri hareketli sperm sayısındaki düşüklükİlkKısa periyotDondurulmuş5. Gün20 Mayıs 👶
@Nm88326 :anneadayı:35Tek tüp - Düşük amhİlkKısa periyotTaze3. Gün10 MayısPozitif 👶
merakliblog merakliblog :anneadayı:29Tüplerde şekil bozukluğuİlkKısa periyotTaze5. Gün4 MayısPozitif
👶👶 (ikiz)
@Zynp202035Haretli sperm azlığı2. DenemeKısa periyotDondurulmuş5. Gün10 mayısNegatif
🌼
@candyyyy31Tüplerin alınması - Düşük amh3. DenemeUzun periyotDondurulmuş5. Gün20 Mayıs?
@FlyingHummingbird30Pcos - sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüklükİlkKısa periyotDondurulmuş5. GünHaziran ayı
coki coki :anneadayı:30Sebepsiz infertilite2. DenemeUzun periyotDondurulmuş5. Gün 2 adet transfee4 MayısPozitif
👶
buradayimfiruze buradayimfiruze :anneadayı:30Sebepsiz infetilite3. DenemeKısa periyotDondurulmuş5. Gün6 MayısPozitif
👶
@Bulutumsu726Pcos - oligospermi - varikoselİlkKısa periyotDondurulmuş???
@gulcann1633Düşük Amh - sperm değerleri2. DenemeKısa periyotDondurulmuş5. Gün29 Mayıs?
@Ballibadem 🌼33Çikolata kistiİlkKısa periyotTaze3. Gün17 MayısNegatif
🌼
@certur36Sebepsiz infertilite2. DenemeKısa periyotTaze3. Gün??
@Lady Starlight :anneadayı:44Yaş sebebiyle vakit kaybetmemek2. DenemeKısa periyotTaze4. Gün12 MayısPozitif
👶
@neberuse38Çikolata kisti + haşimato + insilün direnciİlkKısa periyotDondurulmuş3. GünHaziran?
@Dilarassd24AzospermİlkKısa periyotTaze5. Gün
(2 adet)
21 Mayıs?
@cikolatagofret27VarikoselİlkKısa periyotDondurulmuş5. Gün28 Mayıs?
msgl0 msgl0 22Erkek faktörüİlkKısa periyotDondurulmuş5. Gün29 Mayıs?
@Hediye_omer25Azosperm2. DenemeKısa periyotDondurulmuş3. Gün29 Mayıs?
E Evrendedust 28Sperm değerinde düşüklük - çikolata kisti ameliyatıİlkKısa periyotDondurulmuş4. Gün31 Mayıs?
fatmamutlu272727amh düşüklüğüİlkkısa peryottaze5.gün29 mayıs
:KK200:

Sonucum 17,39 cıktı çok düşük geldi sevinemedim sonuca😔 hemsiremle konuştum sonuç düşük ama şuan bir hamilelik var cuma tekrar kan ver sonuca göre konuşalım dedi😔
Transferin kaçıncı günündesiniz ? İnşallah katlanarak yükselir 🙏

Back
X