- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
- #5.801
Mesaj yazdım dha donus yapmadı yuksek ıhtımal bırakırım ıgneyı esım yaptortmadı canını bosa yaktırma yeter bırak dedıİlaçları bırakmanızı söyledi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj yazdım dha donus yapmadı yuksek ıhtımal bırakırım ıgneyı esım yaptortmadı canını bosa yaktırma yeter bırak dedıİlaçları bırakmanızı söyledi mi?
30 gümüşhanedeyimKac yasındaydın canım hangı sehırdesn
Yanlış yönlendirmiş olmayayım, doktor ne derse onu yapın. Şu an üzgün olduğunuz için kafanız karışmış olabilir. Kimyasal gebeliklerin sebebi kromozomal bozukluklardır diye biliyorum. Yani doktorum bana benimkinde öyle dediMesaj yazdım dha donus yapmadı yuksek ıhtımal bırakırım ıgneyı esım yaptortmadı canını bosa yaktırma yeter bırak dedı
Tabı olabılır ıhtımal var ama bız genetık test yaptırdık borsey cıkmadıYanlış yönlendirmiş olmayayım, doktor ne derse onu yapın. Şu an üzgün olduğunuz için kafanız karışmış olabilir. Kimyasal gebeliklerin sebebi kromozomal bozukluklardır diye biliyorum. Yani doktorum bana benimkinde öyle dedi
O zaman farklı bir şey demek ki. Doktorunuz ne diyecek bakalımTabı olabılır ıhtımal var ama bız genetık test yaptırdık borsey cıkmadı
Benimki de senin gibi olacak muhtemelen, benim de 3. denemem ve her seferinde sıfırdan başlıyorum yine öyle olacak.. kısmet böyleymiş napalımGeçmiş olsun canım. Benim 12. Gün değerim 32ydi, 14. Gün değerim 11di, biochemical preganancy dedi doktor. Ve ilaçları bırakınca 5 gün sonra yoğun adet oldum. İnşallah bir mucize olur ve benimle aynı kaderi paylaşmazsın. Paylaşırsan da en azından hamile kalabilmek de bir umut.benim 3. Denememdi, ilkinde de 7 haftalıkken düşük yapmıştım. Geride donmuşum da kalmadı sil baştan başlayacağız tekrar. Ama 3 ay ara vericem maddi toparlanma için herkes çok tavsiye ettiği için glutensiz şekersiz beslenmeyi deneyeceğim ve kilo vermek %10 daha fazla şansı arttıyor tüp bebek de.
Bakalım canım cevap beklıyorumO zaman farklı bir şey demek ki. Doktorunuz ne diyecek bakalım
Aramızda dıyetısyen arkadasımız vardı keske bize destek olsa biraz tavsıyelerde bulunsaBenimki de senin gibi olacak muhtemelen, benim de 3. denemem ve her seferinde sıfırdan başlıyorum yine öyle olacak.. kısmet böyleymiş napalım
Ben varim.. Geceden beri sürekli kuruluk hissettimKızlar ıkı gundur cıddı bı şekılde agız kurulugu yasıyorum sızde varmı boyle seyler
Kaçıncı gün degerin bu?Olmadı benim kızlar 9 çıkmış ama negatif burdan yükselmez artık
Ben de bu gün kan verdim değerim 37.5’den 47.1’e çıkmış. Doktorum embriyoda genetik bozukluk olabilir rahşm embriyoyu kabul etmemiş olabilir o yüzden kimyasal gebelik oldu büyük ihtimalle dedi. Cumartesi gününe tekrar test istedi. Biz genetik test yaptırmamıştık. Muhtemelen benim de seninki gibi olacak. Değerim düşmeye başlayacak. İlaçları hala kullanıyorum ama bıraktırır cumartesiden sonra muhtemelen. Bana kalsa şimdi bırakacağım ilaçları ama doktorum kabul etmedi. Hayırlısı olsun herşeyin. Üzülmeyip denemeye devam etmek lazım. Normal gebeliklerde de çok sık olan bir durummuş bu.52.72cıkmıs ıkı gun once 59.09du
kaçıncı gün bugünSonucum 17,39 cıktı çok düşük geldi sevinemedim sonucahemsiremle konuştum sonuç düşük ama şuan bir hamilelik var cuma tekrar kan ver sonuca göre konuşalım dedi
![]()
bende de oluyo canım suyu çok içiyorum ama yine oldu havalardan dır belkiKızlar ıkı gundur cıddı bı şekılde agız kurulugu yasıyorum sızde varmı boyle seyler
13. gün değerimKaçıncı gün degerin bu?
Benim de değerlerim 5.7 11.8 ve bugünde 30 oldu umudum yok ama doktor cuma günü tekrar test yaptır artarsa randevu verelim dedi.Bu kadar düşük değerlerle nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı
5.gün embriyosu transferin 11.günükaçıncı gün bugün
bende de oluyo canım suyu çok içiyorum ama yine oldu havalardan dır belki
Banada sımdı bırak dedı ınat ettı ne dusuyo ne yukselıyor demıs uc dort gune beta baktır takıp edelım dedıBen de bu gün kan verdim değerim 37.5’den 47.1’e çıkmış. Doktorum embriyoda genetik bozukluk olabilir rahşm embriyoyu kabul etmemiş olabilir o yüzden kimyasal gebelik oldu büyük ihtimalle dedi. Cumartesi gününe tekrar test istedi. Biz genetik test yaptırmamıştık. Muhtemelen benim de seninki gibi olacak. Değerim düşmeye başlayacak. İlaçları hala kullanıyorum ama bıraktırır cumartesiden sonra muhtemelen. Bana kalsa şimdi bırakacağım ilaçları ama doktorum kabul etmedi. Hayırlısı olsun herşeyin. Üzülmeyip denemeye devam etmek lazım. Normal gebeliklerde de çok sık olan bir durummuş bu.
Sorun cevaplayayım canım. Ama şunj söyleyeyim döllenmeyi hızlandıracak ya da doping etkisi yaptığı iddia edilen çoğu şey teoride yani kanıtlanmamış o yüzden bu şu işe yarar diye kesin konuşamıyoruz. Kesin olan tek şey ilaçlar.Aramızda dıyetısyen arkadasımız vardı keske bize destek olsa biraz tavsıyelerde bulunsa
Benim doktorum da cumartesi günkü testi düşüp düşmediğini kontrol etmek için istedi muhtemelen. Ben de o gün bırakırım büyük ihtimalle. Hayırlısı olsun ben şu an artık bir an önce değerim düşsün de adet olup tekrar transfer yapayım modundayım. Bir sonraki transferimi de protokolü değiştirerek yapacağını söyledi doktorum. Ama genetik test yapmamızı istemiyor şimdilik. Bir sonrakinde Yumurtlama takibi ile transfer yapacağını, bu şekşlde yapacağı transferde de düşük olması halinde genetik test yaptırın dedi.Banada sımdı bırak dedı ınat ettı ne dusuyo ne yukselıyor demıs uc dort gune beta baktır takıp edelım dedı
Yumurta takıbıyke transfer nasıl bişey canım bizim genetıkte bısey cıkmadıki anlam veremıyorum 5aakalıtelı embrıyo nden boyle oldu sebebı neBenim doktorum da cumartesi günkü testi düşüp düşmediğini kontrol etmek için istedi muhtemelen. Ben de o gün bırakırım büyük ihtimalle. Hayırlısı olsun ben şu an artık bir an önce değerim düşsün de adet olup tekrar transfer yapayım modundayım. Bir sonraki transferimi de protokolü değiştirerek yapacağını söyledi doktorum. Ama genetik test yapmamızı istemiyor şimdilik. Bir sonrakinde Yumurtlama takibi ile transfer yapacağını, bu şekşlde yapacağı transferde de düşük olması halinde genetik test yaptırın dedi.
Ben 27 mayısta oldum ve sadece ara ara adet sancım geliyor başka bir belirtim yok28 mayısta ve yakınlarında transfer olan hanımlar belirtileriniz varmı benim sol kasığımda agrı var ayagıma vuruyor özellikl geceleri birde 3 gündür baş ağrım var aşırı degil ama alttan alttan ağrıyor sizlerde neler var test yapanınız varmı