• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Tahlil günü ve iki gün sonra yaptırdım. 4 mayıs transfer 15 mayıs ilk
17 mayıs ikinci tahlil 21 mayıs kese
8 mayıs transfer
14 mayıs 50.74
18 mayıs : 397
21 mayıs : 1014
27 mayıs : 10.000 bu mecburi oldu (kanama lekelenme oldu diye)
Test günüm 18 mayısta yani 2 kez vermiş gibi say erken öğrendim ben o yüzden 🤗
2 kere verdim ben hastanenin dediği tarih be 2 gün sonrası artış güzelse bir daha istemiyor doktor keseye çağırıyor canım
Sağolun kizlar iyi test gününe kadar bekleyebilmissiniz tebrik ederim 😊 ben 7. Günden başladım yapmaya yarın 3. Defa ama ilk kez tüp bebek merkezinde vereceğim. 12. Gün çünkü . Pozitif çıkarsa 2 gün sonra yeniden istiyormuş doktor katladı mi diye. Başka yerde yapılan testi kabul etmiyormuş. Bende ister istemez geriliyorum değer düşmeye başlayacak gibi geliyor vallahi kurtulamadım şu stresten

Kızlar size birşey danışacağım. 25 Mayıs ilk testim 335, 1 Haziran ikinci testim 4033 çıktı. henüz keseyi görmedik, doktorumuz izinde. Ama eşim halen hamile olduğuma inanmıyor. Ben artık bir anneyim diyince kızıyor bana. Sizce eşim mi abartıyor yoksa ben mi erkenci davranıyorum?
Aaa tabi ki siz haklısınız. Bebeğiniz ben buradayım diye bağırıyor 😊 erkekler hep böyle ama benim esimde kimseye söyleme diyor zaten söylemem ama o öyle dedikçe kandil mesajı atar gibi listenin hepsine hamileyim diye gönderesim geliyor 🙄

Oksaparı ne kadar yavaş enjekte ederseniz o kadar az acıyor aklınızda bulunsun.
O zaman bayağı yavaş yapalım. Progestan popomu delik deşik etti, şimdi oksapar da göbeğimi kevgire çevirecek, ah ah ah 🙈
Vallahi iki konuda zorlanıyorum bir tek. 1.Sigara canım çok istiyor ama hiç içmiyorum, hatta onu istetmesin diye çay kahve de içmiyorum. 20 yıllık iciciyim, hiç bilmiyorum sigara icmeyince ne yapılır, zaman nasıl geçer,. İkincisi de bu iğneler.
Çok teşekkürler bitanem 🙏

Kızlar size birşey danışacağım. 25 Mayıs ilk testim 335, 1 Haziran ikinci testim 4033 çıktı. henüz keseyi görmedik, doktorumuz izinde. Ama eşim halen hamile olduğuma inanmıyor. Ben artık bir anneyim diyince kızıyor bana. Sizce eşim mi abartıyor yoksa ben mi erkenci davranıyorum?
Hayır sen çok güzel bı annesin artık minicik bir kalp atıyor senin bedeninde daha ne olsun❤️🥰

Kızlar:( bugün tekrar kan verdim. Malesef değerim katlamadı. 7. Gün 44,42 9. Gün 129,11 bugün yani 11. Gün 166,35... pazartes tekrar kan vereceğim . Ama galiba umudum kalmadı. Böyle olup sonradan değeri normale dönen oldu mu aranizda, etrafınızda ?

Yahu bu eşler ne garip basbaya hamilesiniz işte:) ellerin ayakların tam gorulmesine var 7 ay inanmayacak mı o zaman hayretlik olaylar :))) Benim eşimde öyle sen daha yolun başındasın bir tutsun doğur da öyle anlarız diyor çıldırıyorum öyle söyleyince

Sağolun kizlar iyi test gününe kadar bekleyebilmissiniz tebrik ederim 😊 ben 7. Günden başladım yapmaya yarın 3. Defa ama ilk kez tüp bebek merkezinde vereceğim. 12. Gün çünkü . Pozitif çıkarsa 2 gün sonra yeniden istiyormuş doktor katladı mi diye. Başka yerde yapılan testi kabul etmiyormuş. Bende ister istemez geriliyorum değer düşmeye başlayacak gibi geliyor vallahi kurtulamadım şu stresten
O stres hiç bitmiyor canım hepimiz aynıyız 😬

Aynen öyle sana katılıyorum :) Çok da kafaya takmamak lazım. ben gıda denetçisiyim, işim iç yüzünü bilseniz neler yemezsiniz bir bilseniz...
Çiğ ve az pişmiş et ürünleri tüketmeyin, ciğer yerken abartmayın. Buharda pişirilen sebzelerden hem vitaminleri daha fazla alırsınız, hem daha sağlıklıdır.
Bitanem naneli şeker yiyebilir miyiz midemiz bulandiginda? Polo falan, çok keskin olmayanlarından ?

Kızlar:KK43: bugün tekrar kan verdim. Malesef değerim katlamadı. 7. Gün 44,42 9. Gün 129,11 bugün yani 11. Gün 166,35... pazartes tekrar kan vereceğim . Ama galiba umudum kalmadı. Böyle olup sonradan değeri normale dönen oldu mu aranizda, etrafınızda ?
Doktora sordunuz mu? Neden böyle olmuş? Düzene girme ihtimali vardır değil mi?

Doktorunuz ne diyor?
Bir ihtimal düzelebilirmiş , pazartesi tekrar kan vermemi istedi. %33 bir değer artışı bekleriz en az dedi. Plato şeklinde bir artış ve düşüş , kimyasal gebelik ya da dış gebelik anlamına gelirmiş . Pazartesi her şey belli olacak:( cook üzgünüm

Teşekkür ederim. 31 mayısta transfer oldum, 8 haziran kontrol dedi hemşire. Ben mi yanlış anladım acaba haftaya salıyı mı kastetti diye kendime yeni endişeler yüklüyorum da 😪
8 mayısta transfer olmuştum ben, dayanamayıp 17 mayısta test yaptırmıştım. Doktorum 2 gün sonra tekrarla 10 gün sonraya da randevu al demişti. Bence doğru anlamışsın canım.
Hatta 2.sonucumu bile atmadım doktora.

Kızlar:KK43: bugün tekrar kan verdim. Malesef değerim katlamadı. 7. Gün 44,42 9. Gün 129,11 bugün yani 11. Gün 166,35... pazartes tekrar kan vereceğim . Ama galiba umudum kalmadı. Böyle olup sonradan değeri normale dönen oldu mu aranizda, etrafınızda ?
Peki 3.testi neden istemişti doktorunuz? Aslında değerler güzel benim doktorum olsa 3.yü istemezdi. Ben de 1.test 60küsür 2.test 120 küsürdü. Bir daha yaptırmamı istememişti.

Her şey yolunda gidiyor maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin 🥰 bence siz haklısınız kadınlar hep haklı 😀 her şey yolunda giderken olumlu düşünmenin ne zararı var 5 tane donmuş bir şekilde hastanede beklerken bile diyorum
ben eşime 5 tane evladım beni bekliyor hastanede die 🤣
Qhahah koptumm aynen ben de oyle diyorumm yatiyo cocuklarimiz orda diorum 😂 simdi iki gundur de diorum ki ben hamileyim bana iyi davran sonucta son adet tarihimizden hesaplarsak su an iki haftalik hamileyim deli diyodur bana 😂🤷🏻‍♀️

Bir ihtimal düzelebilirmiş , pazartesi tekrar kan vermemi istedi. %33 bir değer artışı bekleriz en az dedi. Plato şeklinde bir artış ve düşüş , kimyasal gebelik ya da dış gebelik anlamına gelirmiş . Pazartesi her şey belli olacak:( cook üzgünüm
2.testte çok güzel bi artış olmus. Kan verme zamanının aynimiydi saati bile fark ediyor çünkü. Ben hepsini 18.00 de verdim mesela

O zaman bayağı yavaş yapalım. Progestan popomu delik deşik etti, şimdi oksapar da göbeğimi kevgire çevirecek, ah ah ah 🙈
Vallahi iki konuda zorlanıyorum bir tek. 1.Sigara canım çok istiyor ama hiç içmiyorum, hatta onu istetmesin diye çay kahve de içmiyorum. 20 yıllık iciciyim, hiç bilmiyorum sigara icmeyince ne yapılır, zaman nasıl geçer,. İkincisi de bu iğneler.
Çok teşekkürler bitanem 🙏
Rica ederim canım 🌿 valla oksaparı bana transferden sonra hemşire vurdu, o kadar cok canım yandı ki ertesi gün eşimin vuracağı sırada "dur, vurma, bekle iğne fobisi oluştu bende" diye zar zor cesaretimi toplayıp vurdurttum. Vurdurturken de o stresle eline koluna müdahale etmemeyim diye rulo peceteligi ısırdım acırsa tüm stresimi o şekil atayım diye 😅 Ama inan hiç acımadı, eşim internette yavaş enjekte edilince acımıyor diye bir yazı okuyunca onu denedi. İyi ki denemiş valla yoksa bu 10 gün kabusa dönecekti benim için. Sadece iğneyi cikarttiktan sonra 1 dakika kadar ilaç yakıyor o kadar, o da tolere edilemeyecek bir acı değil 😊 bu arada igneden önce ve sonra oranın uyuşması için buzla kompress yapanlar da varmış; ben, atletim azıcık açık kaldığında bile hemen üşüten bir insan oldugum icin ona cesaret edemedim ama senin aklında olsun.

Erkenci davranmıyorsun ayrıca hcg 3bin üzeri kese görünüyor. 6.haftada da kalp atışı duyuluyor. Ben 6+1de duydum. O zamana bi randevu al da şok olsun😂

Back
X