• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Y Yyessill babyyyy naptinnn transfer nasil gectiii ne dediler sonrasi icin anlat tecrubeleriniii 🥰 hayirlisiyla tutunsun insallah kuzummm 🤲🧿🎉🌹
Evet çok şükür gerçekleşti transferim. 10 15 dk sürdü. Acısız bir işlemmiş gerçekten. Sonrası için de 1 2 gün dinlen kendini yorma dediler. Öyle çok aşırı hareketsiz kalmanı istemeyiz dediler. Ben de ağır kaldırmamaya uzanarak bişi almamaya dikkat ediyorum. Onun dışında rutin işlerime devam ederim diye düşündüm.😇

Canlarım doktorumun tavsiyelerini paylaşayım size de yardımcı olur belki. Yeme içme konusunda etin iyi pişmisini yiyicez. Sütü pastörize icicez, sakatat yemiycez, saç boyası da şimdilik olmuyor, sonra konuşucaz onu. Kan sulandırıcıdan kaçamadım malesef, bugün oksapar kabusu başlıyor. Oje, makyaj vs serbest. 10 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışını duymaya. Bu gidişte attığını gördük ama duymadık daha. Hepinizi öpüyorum, Allah hepimize kolaylıklar versin 🙏❤️

Kızlar hastaneden geldim şimdi şuan rahim kalınlığım 6 imiş 8'de transfer yapıcaz dedi bir de bende hani folikül vardı da değerim yüksekti ya bugün folikül 18'den 20 ye yükselmiş boyu çatlamadan transferi yapıcaz dedi kan verdim onun sonucunu beklicez bi de yarın da kan vericekmişim ben seni pazartesi görücem tekrar dedi haftaya cuma da transferini yaparız muhtemelen dedi... bakalım ne olacak ☺️ H Hazel9 FlyingHummingbird FlyingHummingbird
Hayırlı olsun canım benim güzel kalınlaşmış rahim duvarın 🤗 ilaç verdi mi kullanman için diğer kontrole kadar ?

Evet çok şükür gerçekleşti transferim. 10 15 dk sürdü. Acısız bir işlemmiş gerçekten. Sonrası için de 1 2 gün dinlen kendini yorma dediler. Öyle çok aşırı hareketsiz kalmanı istemeyiz dediler. Ben de ağır kaldırmamaya uzanarak bişi almamaya dikkat ediyorum. Onun dışında rutin işlerime devam ederim diye düşündüm.😇
Hadi bakalimmmm hayirlisiyla tutunsun sana yavrucugun 🤲😘 dikkat et cok sen gene de yorma kendiniii kismetse test gunu ne zaman 👼

Canlarım doktorumun tavsiyelerini paylaşayım size de yardımcı olur belki. Yeme içme konusunda etin iyi pişmisini yiyicez. Sütü pastörize icicez, sakatat yemiycez, saç boyası da şimdilik olmuyor, sonra konuşucaz onu. Kan sulandırıcıdan kaçamadım malesef, bugün oksapar kabusu başlıyor. Oje, makyaj vs serbest. 10 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışını duymaya. Bu gidişte attığını gördük ama duymadık daha. Hepinizi öpüyorum, Allah hepimize kolaylıklar versin 🙏❤️
Canım kalp atışını daha çok küçük zarar vermesin diye dinletmiyorlar ama görüyorsun bende de öyle yapmıştı doktor. Haftaya duyarız demişti. Allah hepimize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 🤲🌸

Merhaba benim de 25 mayısta oldu, hiçbir belirti yok; kanama bulantı ya da bir emare. 12.gün pazara denk geliyor cumartesi kan testi yaptırsam belli olur mu acaba? Bir de ben normal yoldan hamile kalıp kimyasal gebelik yaşadıktan sonra ilk tüp bebek denemem, amh 0,51 olduğu için; çok endişeliyim. Siz kacıncı gün öğrendiniz sonucu acaba belirtiler var mıydı
benim de Amh 0,67di, İlk tüp bebek denemem oldu, 2 yumurta toplandı 1i 3. güne gitti, o da transfer edildi. Çok şükür tuttu.. moralinizi bozmayın. 12. gün erken testle silik olarak, BAT günü de net çizgiyle öğrendim. Batın ertesi günü kan verdim sonuç pozitifti.

Ben 8 mayısta oldum trasfer canım çok şükür pozitif olduğunu öğrendim 🤲 ben 6.gün öğrendim pozitifi ama bazı arkadaşlar 9.gün 8.gün öğrendi yani. Belirti olmadı bende 5.gün ve gecesi kasık ağrısı oldu şiddetli o kadar. İnşallah sizde güzel haber alırsınız *🤲
Ben de 10 Mayısta transfer oldum canım, çok şükür pozitif :) Keseyi kaçıncı haftada gördünüz, kalp atışını duyabildiniz mi?

Back
X