• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Sağlık ocağından yazdırıyorum ben canım
Bitanem hiç raporum olmasa da yine de yazar mı
Ben daha önce sigarayı bıraktığımda onun yerine su ve sakız koymuştum. Canım istediğinde ya su içiyordum ya sakız çiğniyordjm bi süre sonra baya baya alışıyorsun dene istersen canım♥️
Deniyim bitanem. Bir şekilde alişicaz. Keşke hiç zararı olmayan sigara üretseler, bu kadar eziyet çekmesek 🥰...Çok teşekkürler 🙏

Tahlil gününü bekleyen kızlar azıcık sakin mi olsanız?😂 Erken test yaptırınca negatif çıkarsa kendinizi yersiniz, düşük değer çıkarsa ahlayıp vahlarsınız. Yükseldi mi pozitif olur mu diye. Biraz sakin olun Allah ol dese olur epi topu on gün bekleyeceksiniz. Gerçekten yazık ediyorsunuz kendinize♥️

O zaman bayağı yavaş yapalım. Progestan popomu delik deşik etti, şimdi oksapar da göbeğimi kevgire çevirecek, ah ah ah 🙈
Vallahi iki konuda zorlanıyorum bir tek. 1.Sigara canım çok istiyor ama hiç içmiyorum, hatta onu istetmesin diye çay kahve de içmiyorum. 20 yıllık iciciyim, hiç bilmiyorum sigara icmeyince ne yapılır, zaman nasıl geçer,. İkincisi de bu iğneler.
Çok teşekkürler bitanem 🙏
Ah sigara, birakmasi en zor olan oydu benim icin de. Cok icen biri degildim, gunde 3-4 tane keyfine.. ama en az 15 yildir iciyordum. Seviyorum valla, yine donmek uzere biraktigimi biliyorum ☺️ Sigaranin yerini en guzel karanfil ve sakiz cignemek aldi. Bi de bol su icince de istegi baskiliyor. Bir eşik var onu atlattin mi kolay, kimine gore 4 gun, kimine gore 21 gun oluyor bu 🙈

Ah sigara, birakmasi en zor olan oydu benim icin de. Cok icen biri degildim, gunde 3-4 tane keyfine.. ama en az 15 yildir iciyordum. Seviyorum valla, yine donmek uzere biraktigimi biliyorum ☺️ Sigaranin yerini en guzel karanfil ve sakiz cignemek aldi. Bi de bol su icince de istegi baskiliyor. Bir eşik var onu atlattin mi kolay, kimine gore 4 gun, kimine gore 21 gun oluyor bu 🙈
Peki vakit nasıl geçiyor? Sabah kahvaltısı sonra sigara, öğle yemeği sonrası sigara, akşam yemeği sonrası kahve sigara, gece eşle balkon keyfî çay sigara, yatmadan önce içilen o çok keyifli son sigara. Ben 20 yıldır böyle yaşadım, başka da nasıl yaşanır hiç bilmiyorum, şimdi elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım.

FlyingHummingbird FlyingHummingbird H Hazel9 kızlarrr hastaneden aradılar değerim normale dönmüş e2 değerim... direk salı günü kontrole gel dediler büyük ihtimalle de cuma yani 11 haziranda transferim olacak :) sizin rahim kalınlığınız nasıl? Bana 8 mm olduğunda transfer yapıyoruz dedi her doktorda değişkenlik gösteriyor sanırım

FlyingHummingbird FlyingHummingbird H Hazel9 kızlarrr hastaneden aradılar değerim normale dönmüş e2 değerim... direk salı günü kontrole gel dediler büyük ihtimalle de cuma yani 11 haziranda transferim olacak :) sizin rahim kalınlığınız nasıl? Bana 8 mm olduğunda transfer yapıyoruz dedi her doktorda değişkenlik gösteriyor sanırım
Canım çok sevindim. Peş peşe geliyoruz hep. Ben bugün transfer oldum. En son kontrolde rahim kalınlığı için 10.5 demişti. Bugün bilgi vermedi.

Merhaba, ben de pazartesi transfer oldum dondurulmuş. Progestanı fitil şeklinde kullanıyorum. Çok yanma ve akıntı oluyordu daha sonra arkadaşım bana yanlış kullandığımı, böyle olmaması gerektiğini söyledi. Kullan at eldivenlerden giyiyorum ve orta parmağım (en uzun) ile itebildiğim kadar itiyorum.yanma bitti akıntı var ama ilaç öbek öbek geri gelmiyor.
Doktora bu şikayetlerimi söyledim ve vajinal almam gerektiğini tekrarladı bu arada
Tessekur ederim, akinti ile birlikte gelince ediselenmeye baslamisdim.. Dualarim sizinle 🙏🏻♥️ Insallah guzel haberler aliriz 🥰

Peki vakit nasıl geçiyor? Sabah kahvaltısı sonra sigara, öğle yemeği sonrası sigara, akşam yemeği sonrası kahve sigara, gece eşle balkon keyfî çay sigara, yatmadan önce içilen o çok keyifli son sigara. Ben 20 yıldır böyle yaşadım, başka da nasıl yaşanır hiç bilmiyorum, şimdi elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım.
Ve sadece sigara icmek icin yapilan kucuk atistirmaliklar 🙈 bilmez miyim ne zevkli anlar 😂 ama artik bir sure yoklar, alissak iyi olur ☺️ ben birakma macerama opu oncesi yani Ocak ayi gibi basladigim icin su an zorlanmiyorum tabiiki. Genelde yemekten sonra agzimda sakiz ya da karanfille yuruyus yaparak istegimi bastira bastira bugunlere geldim.
Sigaranin yerine koyacagin yeni bir rituel gelirse hayatina, belki daha kolay olur, yemekten sonra 15 dk yuruyus, 15 sayfa kitap okuma, 15 dk nefes egzersizi gibi.... ❤️❤️❤️

Ve sadece sigara icmek icin yapilan kucuk atistirmaliklar 🙈 bilmez miyim ne zevkli anlar 😂 ama artik bir sure yoklar, alissak iyi olur ☺️ ben birakma macerama opu oncesi yani Ocak ayi gibi basladigim icin su an zorlanmiyorum tabiiki. Genelde yemekten sonra agzimda sakiz ya da karanfille yuruyus yaparak istegimi bastira bastira bugunlere geldim.
Sigaranin yerine koyacagin yeni bir rituel gelirse hayatina, belki daha kolay olur, yemekten sonra 15 dk yuruyus, 15 sayfa kitap okuma, 15 dk nefes egzersizi gibi.... ❤️❤️❤️
Havalar da ısındı, yürüyüş kolay olur, kitap da hemen seçtim bile. Önümüzdeki hafta da annemlere Yalova'ya gideceğiz, orda zaman daha kolay geçer. Çok teşekkürler bitanem 🙏

Dayanamıyorum napayım😂 üstelik daha bugün transfer oldum. Sağlık ocağı yapıyor mu bu testi 😅😅
Bende dayanamayip evde denedim bugun 🙈 dijital teste 1-2 hafta hamilesin iserati cikti sonra dayanamadim normal gebelik testi yaptim onlarda cift cizgi geldi.. kafamda deli sorular gunlerde cok yavas geciyor 😩 14gun sonra beta testi yapmami istediler 10gunum kaldi cok heycanli ve zor bir bekleyis 🙏🏻

Havalar da ısındı, yürüyüş kolay olur, kitap da hemen seçtim bile. Önümüzdeki hafta da annemlere Yalova'ya gideceğiz, orda zaman daha kolay geçer. Çok teşekkürler bitanem 🙏
😘😘😘
Zaman geciyor, benim en buyuk motivasyon kaynagim budur. Olumsuz bir seyle karsilasinca, uzun suredir bir seyi beklerken, sabretmem gerektiginde vs. hep bu zamanin akip gececegini dusunup kendimi telkin ediyorum ☺️

Bu arada denize girme meselesini soran oldu mu? Marmaranin hali malum, zaten girilmez ama daha guney bolgelere tatile gidecek arkadaslar acaba denize girecek mi? Bizim icin yasak var mi?

Kızlar bu tahlili sağlık ocağında yaptırabilir miyiz? Ben de bekleyemicem galiba. 7.gün gidip yaptırsam mı diye düşünüyorum. Siz merkezde mi yaptırdınız. Sağlık ocakları yapıyor mu 😇
Ben merkezde yaptırdım canım. Sağlık ocağı da yapar ama sonucu akşama anca çıkar.

Kızlar bu tahlili sağlık ocağında yaptırabilir miyiz? Ben de bekleyemicem galiba. 7.gün gidip yaptırsam mı diye düşünüyorum. Siz merkezde mi yaptırdınız. Sağlık ocakları yapıyor mu 😇
Sağlık ocağında sabahtan yapılıyor ama bence yaptırmayıp gününü bekleyin. Gerçekten sonrası eziyet oluyor katladı mi acaba diye yiyip bitiriyorsunuz kendini.
Ben ilk 7. Gün yaptım yarın 12. Gün ve ben 3. Testimi yaptıracağım çok stresliyim. Beklemek en güzel. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz ❤

Tahlil gününü bekleyen kızlar azıcık sakin mi olsanız?😂 Erken test yaptırınca negatif çıkarsa kendinizi yersiniz, düşük değer çıkarsa ahlayıp vahlarsınız. Yükseldi mi pozitif olur mu diye. Biraz sakin olun Allah ol dese olur epi topu on gün bekleyeceksiniz. Gerçekten yazık ediyorsunuz kendinize♥️
Kesinlikle katılıyorum 🌟
Ayy o kadar güzel anlattınız ki sigaraya başlamak geldi icimden😂😂

Bu arada denize girme meselesini soran oldu mu? Marmaranin hali malum, zaten girilmez ama daha guney bolgelere tatile gidecek arkadaslar acaba denize girecek mi? Bizim icin yasak var mi?
Deniz serbest, mayonun çok ıslak kalmaması şartıyla. Birde öğlen 12.00 ila 15.00 arası güneş önerilmiyor. Güneş koruyucu da yüksek faktörlü olacak ☺

Kızlar:KK43: bugün tekrar kan verdim. Malesef değerim katlamadı. 7. Gün 44,42 9. Gün 129,11 bugün yani 11. Gün 166,35... pazartes tekrar kan vereceğim . Ama galiba umudum kalmadı. Böyle olup sonradan değeri normale dönen oldu mu aranizda, etrafınızda ?
Yavaş artıyor canım, ama olsun sabit kalmamış veya düşmemiş.. her zaman umut var, forumda okumuştum, biri böyle olmuştu ama adını hatırlayamadım...

Back
X