- Konu Sahibi Sade frappe
- #6.701
devam etmem gerektiğini söyledi hemşire hanım. 12 haftaya kasar ilaçlara devam etmek gerekiyormuş sanırımHerhalde pozitif olunca bıraktırıyorlar. Emin değilim tabii, sormak lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
devam etmem gerektiğini söyledi hemşire hanım. 12 haftaya kasar ilaçlara devam etmek gerekiyormuş sanırımHerhalde pozitif olunca bıraktırıyorlar. Emin değilim tabii, sormak lazım
Herkesinki farklı demek ki, en iyisi sadece doktorumuzu dinlemekdevam etmem gerektiğini söyledi hemşire hanım. 12 haftaya kasar ilaçlara devam etmek gerekiyormuş sanırım
Pes ama ne tedbirli doktormus12. Gün 1258fakat doktorum hala 14. Günü görelim diyor delireceğim.
(7. Gün 142-9. Gün 371) ya insan bi tebrik ederim demez mi ?
Beni ortadan catlatacakPes ama ne tedbirli doktormus![]()
Ben tebrik ederim canim, masallahAllah tamamina erdirsin
![]()
Maşallah sağlıcakla kucağınıza alın12. Gün 1258fakat doktorum hala 14. Günü görelim diyor delireceğim.
Amin insallah 🏵Maşallah sağlıcakla kucağınıza alın![]()
Kızlar transferden kaç saat önce su içmeye başladınız ve kaç litre su içtiniz ?
Direkt kese gözükmez mi zaten? Ultrasona alsın bari ikna olamadı bir türlü12. Gün 1258fakat doktorum hala 14. Günü görelim diyor delireceğim.
TebriklerBeni ortadan catlatacakay siz tebrik edin en iyisi
teşekkür ederim ❤
Almıyor da valla kendimi kötüye hazırlıyorum o öyle yaptıkçaDirekt kese gözükmez mi zaten? Ultrasona alsın bari ikna olamadı bir türlü![]()
TeşekkürlerTebrikler![]()
Boşver takılma bitanem, ben seni tebrik ederim. İnşallah devamı kese görmeye, kalp atışı duymaya ve kucağına almaya12. Gün 1258fakat doktorum hala 14. Günü görelim diyor delireceğim.
Çatlatma iğnesi olmadımÇatlatma iğnesini hangi tarihte olmuştun? Ya da olmadın mı? Değer düşük ama erkencisin işte.kaçıncı gün embriyosu?
Yaa evet kuzucum 27 MayısLizbon seninde transfer tarihin 27 mayısdı sanırım, ters yaptınız mı hiç belirtiniz var mı?
Çok sağol cnm amiinn inşallah. İnsan doktorundan bi onay bekliyor yoksa zaten herşey ortada. ..Boşver takılma bitanem, ben seni tebrik ederim. İnşallah devamı kese görmeye, kalp atışı duymaya ve kucağına almaya![]()
Bence sende pozitifi görüceksin, adet olacakmış gibi belirtiler bebişden kaynaklanıyor inşallah güzel sonuçlar alırızYaa evet kuzucum 27 Mayısve sanırım bu tarih civarı transfer yaptırıp test yapmayan tek kaldım
beni yalnız bırakmasaydınız ne vardı
siz böyle yaptıkça heyecanlanmaya başladım. Benim tahlil günüm pazartesi
Seni ve diğer pozitifleri tebrik ediyorum Güzel Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah
benim sadece adet sancım var başka bir belirtim yok belirtiyse tabi bu da
hayırlısı ne deyim
Demezler, işleri güçleri modumuzu düşürmek, ben moral motivasyon konusunda doktorumdan beklentimi 0'a düşürdüm12. Gün 1258fakat doktorum hala 14. Günü görelim diyor delireceğim.
Canımmm Rabbim ol der ve o oluverirInşallahgerçekten bir daha 2 3 sene yaptırma durumum yok ve cok istiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
![]()
Ben sabah uyanır uyanmaz büyük bir bardak içtim 8 gibi. Evden çıkmadan iki büyük bardak daha içtim. Oraya gidince de yarım litrelik bir pet şişe iki de küçük bardak içtim. Otururken Hiç farketmemişim sıkışmışımKızlar transferden kaç saat önce su içmeye başladınız ve kaç litre su içtiniz ?
İnşallah canım benimBence sende pozitifi görüceksin, adet olacakmış gibi belirtiler bebişden kaynaklanıyor inşallah güzel sonuçlar alırız![]()