• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Çatlatma iğnesini hangi tarihte olmuştun? Ya da olmadın mı? Değer düşük ama erkencisin işte.kaçıncı gün embriyosu?
Çatlatma iğnesi olmadım
5. Gün 2 tane gec tutunma dedıkleri olabilir mi ? Bugun transferden sonraki 7.günüm
Ahhh şimdiki kafam olsa bugün asla vermezdim pişman oldum çok 😔

Lizbon Lizbon seninde transfer tarihin 27 mayısdı sanırım, ters yaptınız mı hiç belirtiniz var mı?
Yaa evet kuzucum 27 Mayıs 😬 ve sanırım bu tarih civarı transfer yaptırıp test yapmayan tek kaldım 🙈 beni yalnız bırakmasaydınız ne vardı 😂 siz böyle yaptıkça heyecanlanmaya başladım. Benim tahlil günüm pazartesi ☺️ Seni ve diğer pozitifleri tebrik ediyorum Güzel Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌼 benim sadece adet sancım var başka bir belirtim yok belirtiyse tabi bu da 😅 hayırlısı ne deyim

Yaa evet kuzucum 27 Mayıs 😬 ve sanırım bu tarih civarı transfer yaptırıp test yapmayan tek kaldım 🙈 beni yalnız bırakmasaydınız ne vardı 😂 siz böyle yaptıkça heyecanlanmaya başladım. Benim tahlil günüm pazartesi ☺️ Seni ve diğer pozitifleri tebrik ediyorum Güzel Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌼 benim sadece adet sancım var başka bir belirtim yok belirtiyse tabi bu da 😅 hayırlısı ne deyim
Bence sende pozitifi görüceksin, adet olacakmış gibi belirtiler bebişden kaynaklanıyor inşallah güzel sonuçlar alırız 👍🥰🐥🐣

Inşallah 🙏🙏🙏 gerçekten bir daha 2 3 sene yaptırma durumum yok ve cok istiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏🙏
Canımmm Rabbim ol der ve o oluverir☺️ Seninki pozitif şu anda 🤲🏻 Allah hayırlısıyla değerlerini yükseltir ve beybini kucağına verir inşallah 🤲🏻☺️ Sen gönlünü ferah tut. O sağlıklıysa ve hayırlıysa o değerin kat be kat artar 💛
Kızlar transferden kaç saat önce su içmeye başladınız ve kaç litre su içtiniz ?
Ben sabah uyanır uyanmaz büyük bir bardak içtim 8 gibi. Evden çıkmadan iki büyük bardak daha içtim. Oraya gidince de yarım litrelik bir pet şişe iki de küçük bardak içtim. Otururken Hiç farketmemişim sıkışmışım 😂 bir de benim depo büyük. Ha deyince sıkışmıyorum 🤣İşlem 13:30 da oldu. Zaaaar zooor iki buçuk ettim ve WC ye zor yetiştim 😅

Back
X