• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

14. Gün 687 çıkmıştı canm bu gün tekrar bakacak 16. Bakalım ne olacak
Katlar Allah 'in izniyle😍
Sonucu verip geldik 2 saate çıkar dediler inşallah katlanmıştır. Önceki 40 dk ya çıkmıştı, pazar olduğundan dolayı hastanede boştu niye uzun sürüyo anlamadım.
En geç 1 saate çıkar canım garanti olsun diye öyle söylüyorlar

İki embriyo transfer edilmişti ama ikiz de olsa birden böyle artması normal mi 🥺 eğitim hemşireme yazdım ama pazar bugün bakar mı bilmiyorum
Deger işinden pek anlamıyorum amaa bence sağlıklı gebelik ki güzel artıyor Allahın izniyle rahat olun 🙏😊💕 Bakıyorlar pazar günü de 🌸 hayırlı olsun tekrardan 💕

Deger işinden pek anlamıyorum amaa bence sağlıklı gebelik ki güzel artıyor Allahın izniyle rahat olun 🙏😊💕 Bakıyorlar pazar günü de 🌸 hayırlı olsun tekrardan 💕
3 katı artmasını bilemedim normali 2 kat artarmış ama benimde diğer embriyo geç mi tutundu acaba 😔 aklım karıştı inşallah normaldir

Arkadaşlar yarın gebeliğin 7.haftasina gireceğim insallah. Ama çok fazla mide yanması ve bulantı yaşıyorum bisey yiyip içemiyorum benim durumumda olan var mi😔😔😔 nasıl geçer acaba

Back
X