• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bilmiyorum ki bu güne kadar hepsi güzeldi hatta başlarda 3 kattan fazla arttı şimdi neden böyle oldu anlamadım 😔
Bence sen şuan biraz sakin kal bi sonraki tahlilin ne zaman? Yükselirse Böyle perşembe yada cuma ultrasona gir bence 2bin üstü alttan 3bin üstü karından kese görünüyor

Bana da söylenmedi. Transfer öncesi doktor odaya gelip şu kadar kaldı fln diye bilgi verirken "kalitesi nasıl" soruma "iyi kalitede" dedi "peki diğerlerinin de kaliteleri aynı mı" diye sorudugunda aynı kalitedeler zaten kaliteli olmasa embriyologlarimiz dondurma teklifinde bulunmazlar, onlar çözdürülürken bozuluyor tarzı şeyler söyledi. O, kalite olarak numaralandırma yapmayınca ben de sormadım açıkçası. Neticede 5aa kalitesinde yumurta transferi yaptırıp negatif sonuç alan da var; 3ab (artık kalitesiz olan hangisi oluyorsa işte ) yaptirip pozitif görende var. O yüzden açıksası ögrenip burda yazılanlarla kıyaslama yapıp strese girmektense kaliteli oldugunu bilmek bana yetti.
Şöyle söyleyeyim, toplamada da transferde de bildiğiniz operasyon masasında ben sordum durum nedir diye? Transfer sonrası bile odaya geldiğinde hadi hayırlısı olsun dedi ve eşimle birbirimize baktık peki durum nedir? Kaç tane döllendi kaçı transfer edildi diğerleri noldu diye? Açıkçası basit bir grip nezle değil ki yaşadığımız süreç, özel bir ilgi istemiyoruz elbette ancak vereceği her bilgi bizi ilerisi için sağlıklı şekilde yönlendirecekti. 2. denemede bir embriyo sağlıklıydı cümlemden başka bir doneyle gitmeyeceğim başka doktora, başkası için belki bu detayların hiçbir önemi yoktur; ancak evre zaten sıkıntılı empati ve iletişim bu aşamada çok çok önemli. Benim için üzücü bir deneyimdi, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Şöyle söyleyeyim, toplamada da transferde de bildiğiniz operasyon masasında ben sordum durum nedir diye? Transfer sonrası bile odaya geldiğinde hadi hayırlısı olsun dedi ve eşimle birbirimize baktık peki durum nedir? Kaç tane döllendi kaçı transfer edildi diğerleri noldu diye? Açıkçası basit bir grip nezle değil ki yaşadığımız süreç, özel bir ilgi istemiyoruz elbette ancak vereceği her bilgi bizi ilerisi için sağlıklı şekilde yönlendirecekti. 2. denemede bir embriyo sağlıklıydı cümlemden başka bir doneyle gitmeyeceğim başka doktora, başkası için belki bu detayların hiçbir önemi yoktur; ancak evre zaten sıkıntılı empati ve iletişim bu aşamada çok çok önemli. Benim için üzücü bir deneyimdi, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Nerede tedavi görüyorsunuz? Benzer tavırları ben de yaşadım ve yaşıyorum onun için sordum

Bu gün adet olacakmış gibi bel agrısı var ve ayaklarım çok üşüyor buz gibi ısıtamıyırun, adet olucam diye çok korkuyorum 😓

Bilmiyorum ki bu güne kadar hepsi güzeldi hatta başlarda 3 kattan fazla arttı şimdi neden böyle oldu anlamadım 😔
Canım Kendini strese sokma lütfen artışın o kadar da düşük değil inşallah rabbim iyi sonuçlar almayı nasip eder 🤲 dualarım seninle

Değeriniz bu kadar güzelken hamile olduğunuzu biliyorken bu neyin korkusu 😊 bence tadını çıkarın bebisiniz size sımsıkı tutundu annesi 🙏💕
Ah değerin kaç olursa olsun bu korku hep olucak sanırım düzenli olarak artması lazımmış, sevinmek için erken canım bugün evi toparladım yavaş yavaş acaba yordum mu o yüzden mi böyle bel agrısı oldu 🥺allahım yardımcımız olsun 🥴🤲

Ah değerin kaç olursa olsun bu korku hep olucak sanırım düzenli olarak artması lazımmış, sevinmek için erken canım bugün evi toparladım yavaş yavaş acaba yordum mu o yüzden mi böyle bel agrısı oldu 🥺allahım yardımcımız olsun 🥴🤲
Ben hiçbir is yapmıyorum yemek bile.. 15 20 dk geziniyorum sadece kendinizi yormamaya gayret edin 🌸

Back
X