- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
- #7.101
Boyun kac canımGeceleri bazen oluyor benimde tuvaletimi yapamadığımda yada mesela meyveyi falan çok kaçırınca![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyun kac canımGeceleri bazen oluyor benimde tuvaletimi yapamadığımda yada mesela meyveyi falan çok kaçırınca![]()
Göbeği şişiren estrofem mi acaba, ben ondan şüpheleniyorum.3. Ay bence estrofem progestan falan biter diye düşünüyorum. Ama kan sulandırıcı hep olabilir.![]()
Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah29 Mayıs dondurulmuş embriyo transferi oldum evet. App indirip baktım ilk adet tarihini soruyo 4 hafta 4 günlük hamile gösteriyordu aklım karıştı benimdeçok teşekkür ederim inş sağlıcakla kucağınıza alırsınız sizde
Benımde asırı sıs göbeğim yaaa sankı 5bucuk aylık hamıleyımGöbeği şişiren estrofem mi acaba, ben ondan şüpheleniyorum.
Ben estrofemi düşünüyorum kesinlikle direkt hormon çünküGöbeği şişiren estrofem mi acaba, ben ondan şüpheleniyorum.
Canım sen regli olabildin mi? Belki o zaman rahatlarsın..Benımde asırı sıs göbeğim yaaa sankı 5bucuk aylık hamıleyım
Canım benim, hayatta herşey geçiyor, gidiyor geriye kalan sadece insanlığımız. Böyle olduğu için çok üzgünüm ama yalnız değilsin, gücünü topla mücadeleye devam bitanem. O kedi buraya gelecekCanım ya cok duygulandırdın benı allah razı olsun bıraz agrım oluyor ara ara daha tam kanama baslamadı ama basladı yavastan sorman dusunmen yeter cok mutlu ettın benı
Agrin olursa ağrı kesici al demişlerdi.Ama benim agri kesiciye alerjim var soylesem yine ayni der sanirim . Şuan sadece duaya ihtiyacim varBeni de çok ateş basıyordu canım sonrasında da üşüyordum hala da üşüyorum. Bacak ağrısı hafif oldu kasıkta ufak batmalar oluyodu genelde de sağ tarafımda. Ağrıların çok fazlaysa bi hemşireye yaz istersen. İnşallah tutunma ağrılarıdır
Suçlu bulunduBen estrofemi düşünüyorum kesinlikle direkt hormon çünkü![]()
Daha bgun basladı canım ıkındıde tam kanama baslamadıCanım sen regli olabildin mi? Belki o zaman rahatlarsın..
Amııın canım oyle ıns Rabbım guc versın cok yorucu oldu bu ay dınlen dedı doktorum sonra yeterkı olsun artık dedım mesaj attım 15gun snra gorusmeye gıdecegım ıns bakalım neler konusacagız yasın kac canım bunarada rabbım saga salım kucagına almayı nasıp etsın bebegını ıns dualarımdasınCanım benim, hayatta herşey geçiyor, gidiyor geriye kalan sadece insanlığımız. Böyle olduğu için çok üzgünüm ama yalnız değilsin, gücünü topla mücadeleye devam bitanem. O kedi buraya gelecekAllah bir an önce seni o kediye kavuştursun kuzum.
![]()
Canım inşallah bu kez sağlıklı güzel bi hamilelik geçirir bebeğini kucağına alırsın. Şuanda durumun çok üzücü olduğunu biliyorumAmııın canım oyle ıns Rabbım guc versın cok yorucu oldu bu ay dınlen dedı doktorum sonra yeterkı olsun artık dedım mesaj attım 15gun snra gorusmeye gıdecegım ıns bakalım neler konusacagız yasın kac canım bunarada rabbım saga salım kucagına almayı nasıp etsın bebegını ıns dualarımdasın
Canım inşallah bir dahaki sefere olacak dualarımız seninle pozitif olDaha bgun basladı canım ıkındıde tam kanama baslamadı
Sağol canım benim. Yaşım 44 ve ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse. Bu ikinci denemem. Daha önce de iki aşılama vardı. Hepsi negatifti. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi canım benimAmııın canım oyle ıns Rabbım guc versın cok yorucu oldu bu ay dınlen dedı doktorum sonra yeterkı olsun artık dedım mesaj attım 15gun snra gorusmeye gıdecegım ıns bakalım neler konusacagız yasın kac canım bunarada rabbım saga salım kucagına almayı nasıp etsın bebegını ıns dualarımdasın
Benımde degerım 6.81 e dustu bugun kan verdım kanamam basladı kızla
Evet canm kanama olunca değer düşüşe geçmiş mi diye istediSımdı ıkıncı kez mı verdın beta canım
Rabbim inşallah sağlıcakla verecek bebeğini sana inşallah canmBenımde degerım 6.81 e dustu bugun kan verdım kanamam basladı kızlar
Hep dualarımdasın inşallah güzel olacakAgrin olursa ağrı kesici al demişlerdi.Ama benim agri kesiciye alerjim var soylesem yine ayni der sanirim . Şuan sadece duaya ihtiyacim varInsallah tutunmuştur
Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda hayaline kavuşursun pes etmek yok o güzel gün gelecekDaha bgun basladı canım ıkındıde tam kanama baslamadı
Canım 5+2 de kalp atışını nasıl görebildiniz vajinalde sanırım. Bana 5+0 da bakıldı vajinal ama kalp atımı için erkendi. Baya erken görmüşsünüz kalbini5+2 de kese ve kalp atışını var olduğunu gördüm 6+3 te kalp atışını duydum çok şükür evet son adet tarihimizin ilk günü baz alınıyor. Ultrosonda da uyumlu çıktı benim
Son durumun nedir canım?Evet canm kanama olunca değer düşüşe geçmiş mi diye istedi