• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

29 Mayıs dondurulmuş embriyo transferi oldum evet. App indirip baktım ilk adet tarihini soruyo 4 hafta 4 günlük hamile gösteriyordu aklım karıştı benimde 😀 çok teşekkür ederim inş sağlıcakla kucağınıza alırsınız sizde
Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah 🤲💙 Dondurulmuşta transfer tarihi kişiden kişiye değiştiği için son adet tarihi doğru sonuç vermeyebilirmiş. Bazısı 17. Gün bazısı 24. Gün transfer oluyor örneğin.. 😇

Canım ya cok duygulandırdın benı allah razı olsun bıraz agrım oluyor ara ara daha tam kanama baslamadı ama basladı yavastan sorman dusunmen yeter cok mutlu ettın benı
Canım benim, hayatta herşey geçiyor, gidiyor geriye kalan sadece insanlığımız. Böyle olduğu için çok üzgünüm ama yalnız değilsin, gücünü topla mücadeleye devam bitanem. O kedi buraya gelecek 😉Allah bir an önce seni o kediye kavuştursun kuzum.😘

Beni de çok ateş basıyordu canım sonrasında da üşüyordum hala da üşüyorum. Bacak ağrısı hafif oldu kasıkta ufak batmalar oluyodu genelde de sağ tarafımda. Ağrıların çok fazlaysa bi hemşireye yaz istersen. İnşallah tutunma ağrılarıdır
Agrin olursa ağrı kesici al demişlerdi.Ama benim agri kesiciye alerjim var soylesem yine ayni der sanirim . Şuan sadece duaya ihtiyacim var 🙏 Insallah tutunmuştur

Canım benim, hayatta herşey geçiyor, gidiyor geriye kalan sadece insanlığımız. Böyle olduğu için çok üzgünüm ama yalnız değilsin, gücünü topla mücadeleye devam bitanem. O kedi buraya gelecek 😉Allah bir an önce seni o kediye kavuştursun kuzum.😘
Amııın canım oyle ıns Rabbım guc versın cok yorucu oldu bu ay dınlen dedı doktorum sonra yeterkı olsun artık dedım mesaj attım 15gun snra gorusmeye gıdecegım ıns bakalım neler konusacagız yasın kac canım bunarada rabbım saga salım kucagına almayı nasıp etsın bebegını ıns dualarımdasın

Amııın canım oyle ıns Rabbım guc versın cok yorucu oldu bu ay dınlen dedı doktorum sonra yeterkı olsun artık dedım mesaj attım 15gun snra gorusmeye gıdecegım ıns bakalım neler konusacagız yasın kac canım bunarada rabbım saga salım kucagına almayı nasıp etsın bebegını ıns dualarımdasın
Canım inşallah bu kez sağlıklı güzel bi hamilelik geçirir bebeğini kucağına alırsın. Şuanda durumun çok üzücü olduğunu biliyorum 😔 en kısa zamanda toparlan ,maalesef bu yolda güçlü olmak zorundayız 🌟

Sağol canım benim. Yaşım 44 ve ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse. Bu ikinci denemem. Daha önce de iki aşılama vardı. Hepsi negatifti. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi canım benim 🙏

5+2 de kese ve kalp atışını var olduğunu gördüm 6+3 te kalp atışını duydum çok şükür evet son adet tarihimizin ilk günü baz alınıyor. Ultrosonda da uyumlu çıktı benim
Canım 5+2 de kalp atışını nasıl görebildiniz vajinalde sanırım. Bana 5+0 da bakıldı vajinal ama kalp atımı için erkendi. Baya erken görmüşsünüz kalbini

Back
X