• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Un

Benim de 9. Günüm(28 mayis) 5.8 çıktı dün 180 çıktı doktor gün verdi erkenden canını sıkma brnim de çok dusuk ama bir umut
Canım kaçıncı günkü değerin 180 çıktı. Ben de en son kan verdiğimde %75 artış gördüm doktor bir daha kan vermemi istemedi. Direkt ultrasondan bakacağım dedi. Merak ediyorum acaba arttı mı o günden sonra diye. Başka merkeze de gidip kan vermek istemiyorum.

Canım kaçıncı günkü değerin 180 çıktı. Ben de en son kan verdiğimde %75 artış gördüm doktor bir daha kan vermemi istemedi. Direkt ultrasondan bakacağım dedi. Merak ediyorum acaba arttı mı o günden sonra diye. Başka merkeze de gidip kan vermek istemiyorum.
19. Gün bu pazartesi

Ayy canım benm ya anlıyorum valla seni çok felç eden bir iğne ben bir tanede pert oldum birde doktorum sabah aksam vurulacaksn dedi... Göbekten olanı aldık onu önerdi sonra. Göbekten olan biraz pahalı ama değer acı çekmiyorsun en azından bir kutunun içinde 7 tane var 210 TL
Başka eczanelerle anlaşma yap istersen ben 3 kutu alıyorum yani 10 günlük günde 2 tane atoyıyorum 460 TL yada 480 TL arası ödüyorum 153 ile 160 atasına denk geliypr normal satış fiyatı 187 TL zaten ilacın 10 TL de şırıngalar tutsa 210 TL çok geldi bana canım biraz araştır istersen

Başka eczanelerle anlaşma yap istersen ben 3 kutu alıyorum yani 10 günlük günde 2 tane atoyıyorum 460 TL yada 480 TL arası ödüyorum 153 ile 160 atasına denk geliypr normal satış fiyatı 187 TL zaten ilacın 10 TL de şırıngalar tutsa 210 TL çok geldi bana canım biraz araştır istersen
190 a alıyorum ben de

Önemli olan 2 kat artmasıymış. Benim değerim de biraz geriden geliyor. Doktor düşük olabilir dedi. Daha önce düşük yaptığını yazmışsın. Nasıl olmuştu bir belirti hissetmiş miydin. Ya da düşüğün ne gibi belirtisi oluyor vücutta.
Karın bölgemde ağrı oldu ve ardından kahverengi leke geldi

Ballikko Ballikko ne yaptın gittin mi doktora durum neymiş?
Gitmedim canım leke geldi sabah daha da gelmedi. Tekrar gelse gidecektim. Doktorum arada lekelenmeler olabilir demişti. Normalde gitmem gereken gün cumartesi günü bekleyeceğim bakalım

Canım benmki de 200 den veriyor çok pahalı evet daha fazla indirim yapamam dedi. Benm kazancım olmaz dedi. Keske bulabilsem burada eczane fazla yok . Gerçekten şırıngayla vs çok pahalıya geliyor birde ben günde 4 kez vuruyorum resmen battık 😔

Çok çok yavaş yapın bayağı farkedio. Teninize batırırken ve çekerken çok yavaş hareketlerle yapın işlemi. Bi de yapcağınıZ yere bolca kolonya sürün. Allah yardım etsin hepimize🙏
Bunu denedim ama bana fayda etmedi iğnenin ucu derime girmiyor bile artık çok sertleşti 3 4 yer denedikten sonra yumuşak bir yer bulabiliyoruz

Kızlar doktordan geldim benim de transferim adetin 21. günü 15 Haziran salı yani tam bir hafta sonra olacakmış. Rahim kalınlığım 8mm çıktı bugün . Estrofeme devam edeceğim ayrıca persembe günü Protestan fitil, göbekten prolutex iğneye başlayacağım ama hemşireler kendin yapamazsın hastaneye veya sağlık ocağına gitmen gerek dediler . Siz ne yapıyorsunuz kendisi yapan var mı ? Bi de Protestan hap şeklinde okudum da ağızdan alınır diyor eczacıya sordum fitil vermişti doktor dedim o ilaç bu başka bu adda bir ilaç yok dedi . Biz normalde ağızdan alınan ilacı fitil olarak mi kullanıyoruz yani saçma geldi biraz 😁
Ben eşime yaptırıyorum iğneyi. Nerdeyse herkes evde vuruyor prolutexi. Progestana gelince ben de prospektüse bakıp ağızdan alınır ibaresini görünce yanlış aldım sanmıştım ama doğruymuş. Prospektüse bakma doktorun vajinal dediyse doğrudur🤣

Bunu denedim ama bana fayda etmedi iğnenin ucu derime girmiyor bile artık çok sertleşti 3 4 yer denedikten sonra yumuşak bir yer bulabiliyoruz
Allah yardım etsin. Cidden çok zor durumlar ben de morluklardan yer bulamıorum artık. Sıkınca acıyolar da. İnşallaah bu tedavide olumlu sonuç alırız da hiçbirimizin ihtiyacı kalmaz bu işlemlere 🙏🙏🙏

Kızlar pozitıf olan arkadaslar tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin inşallah bende bugun test yaptırım negatif karmakarısıgım 2.deneme kac ay sonra baslanıyor samsunda unıv hast gidiyorum orda devammı etsem burda bıldıgınız yer varmıdır
Gecmis olsun canim, insallah bidahaki denemende olumlu olur 🙏🏻

Kızlar valla bıktınız benden ama 🤦‍♀️ regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Normal mi? Sürekli değil, ara ara. Pozitif olan arkadaşlarımızda böyle oldu mu? 🥺
Canımm ben çok çektim ağrıdan ya Hatta şöyle ki ben de inanılmaz bir gaz sancısı olmuştu ve adet sancısının aynısıydı ayırt edememiştim.o yüzden sakın olumsuz düşünme 🌸🌸🌸 Hatta hala devam ediyor ara ara

Back
X