• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ben 2 çocuğumda da çok uzun çektim hemde öyle böyle değil bu üçüncü bunda o kadar olmaz inşallah lavaboda sabahliyordum 😔
Ayy çok zor öylesi. İnşallah bu kez rahat geçer 🌟
İnşallah sıkıntısız ilerler Hiç belirtim kalmadı, transferden sonra ilk 10 gün çok kasık agrım vardı ama hiç agrı kalmadı
Yerlesme tamamlandı ya o ağrılarin kesilmesi normal bende de kalmadı.

Kızlaaaaaaarrr müjdemi isterim bgn 9. Günümdü kan testi vermiştim, az önce hemşire aradı değerim 145 çıkmış ❤❤❤❤ ben bu değerlerden hiç anlamıyorum sanırım iyi çıkmış, çünkü ikinci test fln istemedi 10 gün sonra kese görmeye çağırdı. 💃💃💃💃💃💃 darısı bekleyen dıger tüm arkadaşlarıma inşallahhh. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.

@beklededibgn senden de müjdeli bir haber bekliyoruz canım Allah'ın izniyle 🤲🤲🤲🤲🤲🤲
9. Gün için güzel çıkmış maşallah 🥰🙏🧿

Kızlaaaaaaarrr müjdemi isterim bgn 9. Günümdü kan testi vermiştim, az önce hemşire aradı değerim 145 çıkmış ❤❤❤❤ ben bu değerlerden hiç anlamıyorum sanırım iyi çıkmış, çünkü ikinci test fln istemedi 10 gün sonra kese görmeye çağırdı. 💃💃💃💃💃💃 darısı bekleyen dıger tüm arkadaşlarıma inşallahhh. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.

@beklededibgn senden de müjdeli bir haber bekliyoruz canım Allah'ın izniyle 🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Yaaa çok mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu minnoslari

Kanama alanı yok canım öyle bir şey söylemedi. Sadece 4-5 gün geriden geliyor dedi. %90 düşük olacak deyip bizi en kötüsüne hazırlayıp gönderdi yine. Aksiyonumuz bitmedi bir türlü şimdi 1 hafta daha bekleyeceğiz🤦🏻‍♀️ Başka doktora, benim doktor düşük ihtimalinden bahsettiği için gitmeye cesaret edemiyorum. Vajinal bakılması gerekiyor bir de iyi bir doktor bulmam lazım vs. Bakalım haftaya inşallah hayırlısıyla kalp atışını duyarız🙏🏻🙏🏻. Önümüzdeki hafta Kalp atışını duyabilirsek ondan sonra belki iyi bir doktor daha bulup 2 doktora birden gebelik takibi yaptırırım. Allahtan hayırlısını dileyip bekleyeceğiz şimdilik.

Canım ben anlamıyorum yoksa yardımcı olurdum. Benimkini atim belli kıyaslanır. Gözün aydın inşallah kalbi de atar kucağına da alırsın🤲🏼
Teşekkür ederim canım. Hayırlısıyla kalp atımını ve doğumunu görürüz inşallah. Ben de hiç anlamıyorum ki görüntüden. Senin görüntü kaç haftalıkken çekildi.

Yaaaa çok sevindim sizi merak ediyordum bende gerçekten gözlerim doldu rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️

1 saatte umarım bende böyle sevinçli bi haber verebilirim 🤲🏻 belirtileriniz nelerdi?

Yaaaa çok sevindim sizi merak ediyordum bende gerçekten gözlerim doldu rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️

1 saatte umarım bende böyle sevinçli bi haber verebilirim 🤲🏻 belirtileriniz nelerdi?
Amin canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. Bir tek bgn belirti verdi. Tam hazırlanıp hastaneye gidecegim esnada 10 snlik bir regl sancısı yaşadım ki ben adet olmadan önce o sancıları yaşamayalı 4 yıl fln oluyor. Bu sabahta çok az pedimde sulu kahverengi bir renk gördüm zaten devamlı su şeklinde akıntım da vardı. Bakalım lekelenmem tekrarlamadı, umarım tekrarlamaz 🤲

Amin canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. Bir tek bgn belirti verdi. Tam hazırlanıp hastaneye gidecegim esnada 10 snlik bir regl sancısı yaşadım ki ben adet olmadan önce o sancıları yaşamayalı 4 yıl fln oluyor. Bu sabahta çok az pedimde sulu kahverengi bir renk gördüm zaten devamlı su şeklinde akıntım da vardı. Bakalım lekelenmem tekrarlamadı, umarım tekrarlamaz 🤲
İnşallah bende hiç bişey yok desem yeridir gelip gidiyo gibi piskolojik de olabilir rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin çok olumluyum aslında ama bi acaba demiyor değilim bakalım 🤲🏻

Back
X