• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Tatlış embriyonun kalitesi nasıldı ya acaba merak ettim :)
Canım benim ne doktorum ne de embriyoloğum embriyonun kalitesi hakkında 5ab, 4aa, 3ab şeklinde sınıflandırma yapmadı. Transferden önce doktorum odama geldi, kaliteleri nasıl, hepsi aynı kalitede mi diye sordum. Evet aynı kalitedeler, kalitesi iyi dedi. O sınıflandırma yapmayinca ben de özellikle sormadım açıkçası. Ama transfer esnasında ben sedyede stresli bir şekilde yatarken. Başımda dikilen hemşire maşallah diyince, noldu diye sordum. Kalitesi iyi maşallah dedi. Benimkiler 4 tane 5. Gün embryosuydu canım bir tanesi şuan bana tutunmaya çalışıyor.😍🤲🤲🤲

Canım benim ne doktorum ne de embriyoloğum embriyonun kalitesi hakkında 5ab, 4aa, 3ab şeklinde sınıflandırma yapmadı. Transferden önce doktorum odama geldi, kaliteleri nasıl, hepsi aynı kalitede mi diye sordum. Evet aynı kalitedeler, kalitesi iyi dedi. O sınıflandırma yapmayinca ben de özellikle sormadım açıkçası. Ama transfer esnasında ben sedyede stresli bir şekilde yatarken. Başımda dikilen hemşire maşallah diyince, noldu diye sordum. Kalitesi iyi maşallah dedi. Benimkiler 4 tane 5. Gün embryosuydu canım bir tanesi şuan bana tutunmaya çalışıyor.😍🤲🤲🤲
Ay harikaa ben de pazartesi transfer olucam hayırlısıyla aslında kalitesi çok da önemli değil yeter ki embriyo tutunacak ve gelişecek kadar sağlıklı olsun ☺️

Kızlar ya doktora soramadım da benim transfer şimdi salı öğlen 12.00 de olacak ama ben sabahtan iki fitil bir iğne yapıyorum . Bir de estrofem içiyorum . Transfer günü transferden önce yine aynı şekilde hepsini kullanacak miyim fitil, iğne ve hap ?
Ben yapmıştım ne yapmam gerekiyorsa, hemşireye de sormuştum yap demişti

Kizlar cogunuz 10gun test yapiyorsunuz :KK43: benimki niye 15gun 😀 31 Mayis transfer olmustum daha 4 gunum var 😔 gecmiyor zaman resmen.. Birde transfer sonra catlatma ignesi kullanan oldumu?
Benim de 31 mayıs, iki kere test yaptık. Maşallah size valla beklemişsiniz bu güne kadar 😄🥳 5. Gün embriyosu ise çıkar. Doktorunuz ne dediyse yine onu dinlemekte fayda var🤗

Kızlaaaaaaarrr müjdemi isterim bgn 9. Günümdü kan testi vermiştim, az önce hemşire aradı değerim 145 çıkmış ❤❤❤❤ ben bu değerlerden hiç anlamıyorum sanırım iyi çıkmış, çünkü ikinci test fln istemedi 10 gün sonra kese görmeye çağırdı. 💃💃💃💃💃💃 darısı bekleyen dıger tüm arkadaşlarıma inşallahhh. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.

@beklededibgn senden de müjdeli bir haber bekliyoruz canım Allah'ın izniyle 🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah ❤️çok sevindim 🥳

İnşallah tez zamanda kurtulursun canm bulantilardan benimde yeni başladı galiba buda diğer gebeliklerim gibi olacak 😔
Kizimdayken ailemleydim o yüzden yemek yapma falan derdi yoktu ama bunda tekim. Kendi yaptığım yemek midemi bulandırıyor inanılmaz derecede

Back
X