• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Evet halen şoktayım araştırma Hastanesi'ne gidecem şimdi ameliyat olmam gerekebilirmis
Çok geçmiş olsun, inşallah ameliyata gerek kalmaz. Hiçbir şey sizin canınızdan değerli değil. Aşağı inme şansı yok mu peki tüpünüz yokmuş ya? Bir de bir iğne ile gebeliği sonlandırabiliyorlar, inşallah ameliyata gerek kalmaz😣

Merhabalar pozitif haberi alanları tebrik ediyorum darısı ben ve benim gibi bekleyenelere inşaallah ben Pazartesi opu oldum sonrasında bi antibiyotik verdiler monodoks enfeksiyon kapmamak İçin ağrın oldukça da ağrı kesici alabilirsin dediler ama ben şu an hiç rahat değilim sanki idrar yolu enfeksiyonu gibi oldum bi sızı tuvalette de sıkıntı yaşıyorum az oluyor ne yapmam lazım acile gidip idrar yolu enfeksiyonu İçin tahlil verip verdikleri ilacı kullanayım mı yoksa farklı bi rahatszılık mı

Merhabalar pozitif haberi alanları tebrik ediyorum darısı ben ve benim gibi bekleyenelere inşaallah ben Pazartesi opu oldum sonrasında bi antibiyotik verdiler monodoks enfeksiyon kapmamak İçin ağrın oldukça da ağrı kesici alabilirsin dediler ama ben şu an hiç rahat değilim sanki idrar yolu enfeksiyonu gibi oldum bi sızı tuvalette de sıkıntı yaşıyorum az oluyor ne yapmam lazım acile gidip idrar yolu enfeksiyonu İçin tahlil verip verdikleri ilacı kullanayım mı yoksa farklı bi rahatszılık mı
Geçmiş olsun, opunuzu yapan doktora gidin hemen en iyi tedaviyi o verir süreci bildiği için. Gidemiyorsanız da arayın

Ay ne kadar güzel maşallah bence 9. Gün değeri için harikaa kalite için de benimki de 4ab olucak bi tane de 4bb var dondurulmuş artık hangisini koyarlarsa :)
Benim 1 tanecikdi zaten seçme şansımız yoktu ama benimle kalacak olan buymuş demekki 🤲🏻 rabbim hepimize sağ sağlim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️

Çok geçmiş olsun, inşallah ameliyata gerek kalmaz. Hiçbir şey sizin canınızdan değerli değil. Aşağı inme şansı yok mu peki tüpünüz yokmuş ya? Bir de bir iğne ile gebeliği sonlandırabiliyorlar, inşallah ameliyata gerek kalmaz😣
Önce iğneyi yapacaklar galiba kemoterapi iğnesi yokmuş başka doktora gidiyorum şimdi 😔

Kızlar tüplerim alındığı halde yine dış gebe kalmışım tüplerin ağzına tutunmuş Rabbim hepinizin yardımcısı olsun destekleriniz için sağolun
Çok geçmiş olsun , Rabbim yardimciniz olsun :( inşallah zorlamaz sizi bu durum , ve enkısa zamanda sağlıklı bir gebelik elde edersiniz :(

9. Gün kan değerim 124 dü. 2 gün sonra tekrar yaptım 225 çıkmıştı keseyi görene kadar hiç anlamadım ben çoğul olduğunu iki kese gördük ikiz dedi doktor 2 hafta sonra kalp atışına gel dedi 3 bebek kalbi dinledik 🙈
Benimde bugün kan günümdü değerim 443 çıktı pazartesi tekrarlanacak inşallah benimde konuşan 2 embriyom tutmuştur 🙏🏻

Kızlar bugün keseyi gördüm🎈👼🏼🍼🤰🏼
Dilerim bu mutlulugu sizlerde yaşarsiniz.⭐🙏🏼⭐
Yaşadığı bütün zorlukları unutuyor insan. O kadar güzel bir his ki, Rabbim hepinize tattirsin ins💚
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah🙏🏻 Kaç haftalıkken gördünüz keseyi. Biz de bu gün kese gördük bizimki 4-5 gün geriden geliyormuş.

Çok teşekkürler 🤲🏻
Siz o şekilde mi hesapladınız?
Evet😊
Kızlar tüplerim alındığı halde yine dış gebe kalmışım tüplerin ağzına tutunmuş Rabbim hepinizin yardımcısı olsun destekleriniz için sağolun
Hay Allah çok üzüldüm. Önce sizin sağlığınız, umarım en hafif şekilde atlatırsıniz bu süreci ,umarım ameliyata gerek kalmaz. Çok geçmiş olsun

Bana doktorum sende hala yumurtlama izleri var ohss gibi o yüzden ödemin var karnın şiş olabilir bilgin olsun demişti. Zaten ikiz diye karnım kocaman olacak her gün aynaya bakıyorum😂 Bence şuanki şişlik ilaç kaynaklı. Benim de memeler almış başını gidiyor😂😂
İkiz gebelik mi maşallah 🧿 kan verdiğinizde beta değeriniz kaçtı acaba

Evet😊

Hay Allah çok üzüldüm. Önce sizin sağlığınız, umarım en hafif şekilde atlatırsıniz bu süreci ,umarım ameliyata gerek kalmaz. Çok geçmiş olsun
Son adet tarihine transfer tarihinizi mi yazdınız?
Yani ben 2 haziranda transfer oldum 9 günlük olmuş oluyor o zaman ?

Back
X