• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba canim. Benim doktorum pazartesi kan ver ara demisti. Bugun verdim degerim 296 cikti, persembe gunu 95ti. Az değil mi sizce ya? 4 kat olmamis. Haber vermek icin doktoruma ulasamadim henüz.
Kanı aynı saatlerde mi vermiştiniz peki? kan değeriniz olmasi gerekenden sadece 100 sayı daha az, şahsen bana çok önemli bir sayı gibi gelmedi. Doktorunuzla konuştuktan sonra bize haber verin mutlaka 💕

Kızlar günaydın 6+4 iken gece kanamam açıldı. Bu sefer ki adet gibiydi 😔 hemen hastaneye koştuk vajinal ultrasonda kalp atışı görüldü bebiiş yerindeydi çok şükür. Çok ama çok korktum doktorum full yatacaksın dedi. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın🤲🏻
Çok geçmiş olsun. Kanama, bizim için çok beklenmeye bir durum değil malesef. Doktorunuzun talimatlarına bire bire uyun lütfen, bu süreçte ailenizden birisi müsaitse yanınıza gelip size destek olsun mutlaka 💕

Benim doktor tekrar kan istemişti dün ki degerim 1930 çıktı, keseye az kalmış istersen baktırma sürekli kan vermeklerden yoruluyor insan zaten kansızlık var bende 😞
Bana da hemşirem normalde diğer haftaya git demişti ama bende çok endişeleniyorum bu perşembe bi gidelim dedik. Bende farklı çıkarsa üzülürüm diye vermedim inşallah yarın görürsün keseyi sağlıkla kucağına alırsın

Hamıle kalan arkadaslarım sıze bırsey soracagım toplamadan once beslenmenızde nelere dıkkat ettınız abur cubur hiç yemedınızmı takvıye gıda neler kullandınız yardımcı olur musunuz benım yenıden sıfordan baslanacak onun ıcın soruyorum bunsefer kımyasal oldu kalıtesızdı sanırım embrıyolar 5aaydı ama kımyasal oldu
Ben kendimi bildim bileli bizim evde zeytinyağı, nadiren de tereyağı haricinde yağ olmaz. Kahvaltıda limon sarımsak tuz domates banar yeriz. Et tüketmemeye çalışıyorum hem görüş olarak, hem de faydasından çok zararı olduğunu düşünüyorum bazı et türlerinin. Bunlar genel yaşam biçimim. 2 senedir falan da kapalı gıda bir şey yememeye çalıştım. Tabii arada oluyor ister istemez ama genelde yemedim. Çikolatamı bile evde kendim yaptım. Bu şekilde, inşallah işe yarar 🙏

Çok geçmiş olsun. Kanama, bizim için çok beklenmeye bir durum değil malesef. Doktorunuzun talimatlarına bire bire uyun lütfen, bu süreçte ailenizden birisi müsaitse yanınıza gelip size destek olsun mutlaka 💕
Çok sağolun 🙏🏻 evet doktorumu dinliyorum annemde kalıyorum hep yatıyorum mecburuz maalesef ne yapalım 🤷🏻‍♀️ şu 12. Haftaya kadar sağlıkla gelsinde bebişlerimiiz insallahh hepimize dua ediyorum 🤲🏻

Ay ıncır kürü masallah anım kac gun ıctın ben cok zorlanıyordum eskıden ocmıstımde suyunu cok sekerlı gelıyordu kuru halde yerım ama
Bence kür falan yapmayın, tehlikeli. Spor yapın, çok su için ve Akdeniz beslenmesi ağırlıklı olsun. Nescafe tarzı kahveler içmeyin onun yerine filtre kahve ya da Türk kahvesi. Paketli gıdalardan da uzak durun. İyi bakın yani kendinize 😌

Bakalım kendi doktorunuz ne diyecek inşallah hayırlı güzel haberler verir 🤲🏻

4gün sonra tekrarla dedi 🙄 ama icim rahat degil iki gun sonra yine gidip bakicam
Kanı aynı saatlerde mi vermiştiniz peki? kan değeriniz olmasi gerekenden sadece 100 sayı daha az, şahsen bana çok önemli bir sayı gibi gelmedi. Doktorunuzla konuştuktan sonra bize haber verin mutlaka 💕
Ayni yerde ayni saatte verdim evet. Bir sey femedi, 4 gun sonra tekrarla dedi. 2gun daha iyi degil mi dedim gerek yok dedi 🙄 ama sanirim yine de gidicem 2gun sonra
Canım aynı yerde ve saatte vermen daha iyi olur benimde bir tanesi farklı hastanede olmuştu
Ayni yerde ayni saatte verdim canim 😔

4gün sonra tekrarla dedi 🙄

Ayni yerde ayni saatte verdim evet. Bir sey femedi, 4 gun sonra tekrarla dedi. 2gun daha iyi degil mi dedim gerek yok dedi 🙄

Ee bi yorum yapmadı mı ?
Proluton depot iğne vermedi mi? 4 gün biraz geç geldi bana da normalde 2 günde bakmıyolar mı ?

Kızlar günaydın 6+4 iken gece kanamam açıldı. Bu sefer ki adet gibiydi 😔 hemen hastaneye koştuk vajinal ultrasonda kalp atışı görüldü bebiiş yerindeydi çok şükür. Çok ama çok korktum doktorum full yatacaksın dedi. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın🤲🏻
Çok geçmiş olsun, endişelenmemeye çalışın. Bebeğinizin iyiymiş. Bazı insanların kanamaları olabiliyormuş, yormayın kendinizi yeter❤️🙏

4gün sonra tekrarla dedi 🙄 ama icim rahat degil iki gun sonra yine gidip bakicam

Ayni yerde ayni saatte verdim evet. Bir sey femedi, 4 gun sonra tekrarla dedi. 2gun daha iyi degil mi dedim gerek yok dedi 🙄 ama sanirim yine de gidicem 2gun sonra

Sıkmayın canınızı 2 gün sonra bir sıkıntı olmadığını görürsünüz inşallah

Back
X