• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Leke sorun yaratmıyor bildiğim kadarıyla. Kanama alanın ne durumda yarın belli olur canım ama kırmızı olmadıkça korkmamak lazım onu biliyorum.

2. Gün çok gaz olmuştu bende ameliyathane soğuk ya üsüttüm heralde demiştim. Zaten eresi gün geçti.
Çok soğuktu canım ben biraz da bekletildi serum verdiler kolay tutmasını sallıyormuşum ins geçer benimde insan herseyden korkuyor teşekkür ederim bilgi için 🥰🤗

Kanama alanı var demedi ama gününe göre kese 4-5 gün geride düşük olacak dedi. Kalp atışını duymam gerekiyor demişti.Doktorum düşük olacak dediği için 6 haftalık oldu hala sevinemedim hamile olduğuma🤦🏻‍♀️ İnşallah yarın sorun çıkmaz ve sürpriz bir kalp atışı duyarız🙏🏻🙏🏻
Evet ya seni biliyorum bende rahat nefes s alıcam seninle beraber doktoruna çok sinir olmuştum. Yarın bekliyorum 😍

4+6 ilken keseyi gördük ama kaç milimdi söylemedi bir de sormadık görüntüden de kaç milim olduğunu anlayamıyorum. Küçük dediği için kaç olduğunu o an önemsemedim. Erken olur muhtemelen ama doktorum 6. Haftada ultrasondan kalp atışı görünür dedi. Vajinal bakacak. Biz lekelenme için yarın gideceğiz. Kalp için cuma gelin demişti. Pek sanmıyorum ama belki bir ihtimal ultrasondan görünür.
Ben yanlış anlamışım canım, doktorun o an için kalbini görmem gerekir, göremedim dedi sandım. Yarın görünür bence. Umarım güzel haberlerle gelirsin yarın🙏🏻

Beni de 1 saat yatırdılar ama bana da evde sürekli yatma dediler ben de arada kalkıp yürüyorum arada yatıyorum
Herkese başka uygulama yapıyorlar çok ilginç. Ben 10da transfere girdim 11e doğru çıktım. 13.30a kadar hareketsiz yattım, iki kez sürgüyle idrarımı aldılar, sağa sola bile dönme dediler. 3 gün wc harici kalkma sağa sola çoook yavaş dön dediler. Put gibiydim valla

Kanama alanı var demedi ama gününe göre kese 4-5 gün geride düşük olacak dedi. Kalp atışını duymam gerekiyor demişti.Doktorum düşük olacak dediği için 6 haftalık oldu hala sevinemedim hamile olduğuma🤦🏻‍♀️ İnşallah yarın sorun çıkmaz ve sürpriz bir kalp atışı duyarız🙏🏻🙏🏻
İnşallah canım🤲🏼

Bana da doktor hiç kan sulandırıcı hap yada iğne vermedi . Bu şekilde hiç vermeyen var mi ? Yazılanları okuyorum herkese vermişler bana neden vermediler . Coraspin içmeye başlasam mi ben de acaba ?
Doktora sormadan başlama canım. Ben transfer gününden bu yana hem coraspin hem oksapar( iğne) kullanıyorum. Doktor 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi.
Normal gebe kalan bi arkadaşıma da covid geçirdikten sonra başlamış, uzun yola çıktığında da kullan demiş.
Doktor beyanın önemli ♥️

İlaçlardan oluyor canım bi de hareketsiz kalıyoruz ya sorun olmaz yani daha bismillah
doğru diyorsun canım benim ama bu insanın dönemi yaşaması hem çok güzelmiş hemde çok stresli olduğu zamanmis ins test günü çabuk gelir olur pozitif görürüm 🤗🤭😇 teşekkür ederim canım bilgi için 1🥰

Son düzenleme:
Herkese başka uygulama yapıyorlar çok ilginç. Ben 10da transfere girdim 11e doğru çıktım. 13.30a kadar hareketsiz yattım, iki kez sürgüyle idrarımı aldılar, sağa sola bile dönme dediler. 3 gün wc harici kalkma sağa sola çoook yavaş dön dediler. Put gibiydim valla
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah 🙏 çok merak ettim nerede tedavi gördünüz acaba?

Back
X