- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
- #9.221
Öyle canım benim doğru diyorsun insan korkuyor herseyden teşekkür ederim bilgi içincnm o oluyor sonuçta rahimle uğraşıldı.bir iki gün gaz sancısı oluyor geçiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle canım benim doğru diyorsun insan korkuyor herseyden teşekkür ederim bilgi içincnm o oluyor sonuçta rahimle uğraşıldı.bir iki gün gaz sancısı oluyor geçiyor.
Çok soğuktu canım ben biraz da bekletildi serum verdiler kolay tutmasını sallıyormuşum ins geçer benimde insan herseyden korkuyor teşekkür ederim bilgi içinLeke sorun yaratmıyor bildiğim kadarıyla. Kanama alanın ne durumda yarın belli olur canım ama kırmızı olmadıkça korkmamak lazım onu biliyorum.
2. Gün çok gaz olmuştu bende ameliyathane soğuk ya üsüttüm heralde demiştim. Zaten eresi gün geçti.
Offf aynen canım. Bitmiyor stresi tasası pozitif sonuç almanın bir gram keyfini çıkartamadım resmenNe zaman bitecek bu korkular ya? Ben de bir an önce 5 haftalıktan 12. Haftaya ışınlanmak istiyorum![]()
Evet ya seni biliyorum bende rahat nefes s alıcam seninle beraber doktoruna çok sinir olmuştum. Yarın bekliyorumKanama alanı var demedi ama gününe göre kese 4-5 gün geride düşük olacak dedi. Kalp atışını duymam gerekiyor demişti.Doktorum düşük olacak dediği için 6 haftalık oldu hala sevinemedim hamile olduğumaİnşallah yarın sorun çıkmaz ve sürpriz bir kalp atışı duyarız
![]()
Ben yanlış anlamışım canım, doktorun o an için kalbini görmem gerekir, göremedim dedi sandım. Yarın görünür bence. Umarım güzel haberlerle gelirsin yarın4+6 ilken keseyi gördük ama kaç milimdi söylemedi bir de sormadık görüntüden de kaç milim olduğunu anlayamıyorum. Küçük dediği için kaç olduğunu o an önemsemedim. Erken olur muhtemelen ama doktorum 6. Haftada ultrasondan kalp atışı görünür dedi. Vajinal bakacak. Biz lekelenme için yarın gideceğiz. Kalp için cuma gelin demişti. Pek sanmıyorum ama belki bir ihtimal ultrasondan görünür.
Bnm hala var malesef. Açık kahve rengindeKızlar sizin lekelenmeleriniz oldu mu 6. Haftada. Olduysa nasıl bir lekelenmeydi. Benim gebelik bu gün 5+6 günlük oldu. Akşamüstü lavaboda peçetede lekelenme gördüm. Biraz endişelendim.
Herkese başka uygulama yapıyorlar çok ilginç. Ben 10da transfere girdim 11e doğru çıktım. 13.30a kadar hareketsiz yattım, iki kez sürgüyle idrarımı aldılar, sağa sola bile dönme dediler. 3 gün wc harici kalkma sağa sola çoook yavaş dön dediler. Put gibiydim vallaBeni de 1 saat yatırdılar ama bana da evde sürekli yatma dediler ben de arada kalkıp yürüyorum arada yatıyorum
Buna şükür ya. Maşallah biz istedik Allah verdi bunlar da kalmayacak geçecekHerr yerim acıyor. Kalcam, göbeğim,bacaklarım, göğüslerim... midem bulaniyor...kasıklarım, belim ağrıyor ...stresim ise apayrı boyutta... Şu 12. Haftaya ışınlansak hakikaten.
İnşallah canımKanama alanı var demedi ama gününe göre kese 4-5 gün geride düşük olacak dedi. Kalp atışını duymam gerekiyor demişti.Doktorum düşük olacak dediği için 6 haftalık oldu hala sevinemedim hamile olduğumaİnşallah yarın sorun çıkmaz ve sürpriz bir kalp atışı duyarız
![]()
Ben 6+1de duydum hem de karından normal aslındaKaçıncı gün gördünüz keseyi? Bir de kaç mm’di? 5+6 bugünse kalp atışı için daha erken diil mi ya?![]()
İlaçlardan oluyor canım bi de hareketsiz kalıyoruz ya sorun olmaz yani daha bismillahMerhaba şuan 1.gun ama bende şişlik var affedersiniz gaz sancısı ama kabizda degilim sorun olurmu bilemedim böyle olan oldumu hic ??
6. Haftalık gebeykenTransfer olan arkadaşlar çay kahveye başladınız mi ? Kaçıncı gün başladınız ? Sabahtan beri kahve çıkmıyor aklımdan![]()
Doktora sormadan başlama canım. Ben transfer gününden bu yana hem coraspin hem oksapar( iğne) kullanıyorum. Doktor 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi.Bana da doktor hiç kan sulandırıcı hap yada iğne vermedi . Bu şekilde hiç vermeyen var mi ? Yazılanları okuyorum herkese vermişler bana neden vermediler . Coraspin içmeye başlasam mi ben de acaba ?
Nerde laparoskopi oldunuz acaba@Havar42 canı hoşgeldinbende her iki operasyonu da oldum laparoskopide sol tüpüm alındı histeroskopide polip alındı inşallah herşey güzel geçer canım
![]()
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımızakızlar bugün doktor randavum vardı ikiz gebelik olmuş benim ikiside tutmuşçok istiyorduk zaten oldu çok sükür rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

doğru diyorsun canım benim ama bu insanın dönemi yaşaması hem çok güzelmiş hemde çok stresli olduğu zamanmis ins test günü çabuk gelir olur pozitif görürümİlaçlardan oluyor canım bi de hareketsiz kalıyoruz ya sorun olmaz yani daha bismillah
Çok şükür, bin şükürBuna şükür ya. Maşallah biz istedik Allah verdi bunlar da kalmayacak geçecek![]()
Gözün aydın çok sevindimkızlar bugün doktor randavum vardı ikiz gebelik olmuş benim ikiside tutmuşçok istiyorduk zaten oldu çok sükür rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahHerkese başka uygulama yapıyorlar çok ilginç. Ben 10da transfere girdim 11e doğru çıktım. 13.30a kadar hareketsiz yattım, iki kez sürgüyle idrarımı aldılar, sağa sola bile dönme dediler. 3 gün wc harici kalkma sağa sola çoook yavaş dön dediler. Put gibiydim valla