• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Beni de 1 saat yatırdılar ama bana da evde sürekli yatma dediler ben de arada kalkıp yürüyorum arada yatıyorum
Beni 3 saat yatırdılar kesinlikle hareket yasaktı sadece tuvalete gidip geldim yarım saat sonra. Eve gidince normal hayatına dön dediler. 2 gün yattım yine de.

Kizlarrr bugun bir daha test yaptim ikiside ayni koyulukta cikti 🙈 doktorumu aradımm o da çok sevindi çok erken çıkmış ikiz olabilir dedii cumartesiyi bekleyelim kan testi yap yanıma gel dediii 😂
Canımm çok sevindim, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Cumartesiye kadar zaman geçmez şimdi 🤗 bakalım tek minnoş mu, çift minnoş mu 🥰

Günaydın kızlar, sonucumu az önce aldım. Yine negatif. Ne diyeceğimi, ne yapacağımı bilmiyorum. Hayırlısı olsun, çok üzgünüm 😞
geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten çünkü bu sürecin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum bugün ne dense teselli etmez insanı iyi bilirim çünkü defalarca yaşadım o yüzden diyorumki bugün üzül ağla üzüntünü yaşa yarın yeni bir gün ve nefes aldığımız sürece umut hep var olacak düşecek kalkacak yine yürümeye devam edeceğiz herşeyin bir vakti saati vardır elbette seninde anne olacağın vakit gelecektir canım umudunu hiç kaybetme :anne::anne::anne:

Benim doktorum da vermedi. Senin sorun pcos sanırım benim de problem pcos ve sperm hareketliliğinde düşüklük. Pcos planlar verilmiyor olabilir. Ben de doktorum soracaktım ama yanına gidince sorularımı unutuyorum😁 Bu gidişimde soracağım.
Bende pcos Lut’um ama transferden 1 hafta önce başlattı şuan transferin 17. Günü hala içiriyorlar

Merhaba şuan 1.gun ama bende şişlik var affedersiniz gaz sancısı ama kabizda degilim sorun olurmu bilemedim böyle olan oldumu hic ??
Ben varım, bgn 14.günüm olmasına rağmen o gaz şişkinliği ilk zamanlara nazaran azalmış olda da hala var. Belim tamamen dik yürüyemiyorum resmen.

Günaydın kızlar, sonucumu az önce aldım. Yine negatif. Ne diyeceğimi, ne yapacağımı bilmiyorum. Hayırlısı olsun, çok üzgünüm 😞
Çok üzüldüm 😔 karamsarlığa kapılma sakın; bizler, sırf olsun diye hamile kalmaya çalışan kadınlar değiliz bunu cani gönülden isteyen ve bunun için çabalayan, çabalamaktan korkmayan adaylarız. Bu bir süreç ve bu süreçte başımıza ne geleceğini nasıl bir sürecin bizi beklediğini hiçbirimiz bilmiyoruz. Bu süreçte bildiğim tek bir şey var; o da elimizden geleni yapmamız gerektiği. Ihtiyacımız olan tek şey inanç ve sabır. Umarım her şey gönlüne göre olur, dualarım seninle. 🤲💕

doğru diyorsun canım benim ama bu insanın dönemi yaşaması hem çok güzelmiş hemde çok stresli olduğu zamanmis ins test günü çabuk gelir olur pozitif görürüm 🤗🤭😇 teşekkür ederim canım bilgi için 1🥰
Kendini sıcak tut sabah aç karnına sıcak su iç çorap giymeye çalış hep♥️ Allah gönlüne göre versin canım

Ben varım, bgn 14.günüm olmasına rağmen o gaz şişkinliği ilk zamanlara nazaran azalmış olda da hala var. Belim tamamen dik yürüyemiyorum resmen.
Demekki olmasi normal birsey sabah azdı şimdi gene var korkmama gerek yok anlaşılan ve belim ağrı girmeye başladı ondanda korkmayalım umarım bunlar sizlerin gibi pozitif sonuçlar almama işarettir ins 🤲🏻🤗 teşekkür ederim bilgi için canım benim 🥰

Canımm çok sevindim, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Cumartesiye kadar zaman geçmez şimdi 🤗 bakalım tek minnoş mu, çift minnoş mu 🥰
Kuzumm cook ama coook tesekkur ederim insallah ikisi de ordadir 🤲 ama tek dilegim saglikla kucagima almak hepimiz icin insallah oyle olsun 🥰

Demekki olmasi normal birsey sabah azdı şimdi gene var korkmama gerek yok anlaşılan ve belim ağrı girmeye başladı ondanda korkmayalım umarım bunlar sizlerin gibi pozitif sonuçlar almama işarettir ins 🤲🏻🤗 teşekkür ederim bilgi için canım benim 🥰
Rica ederim canım, şişkinlik bel ağrısı yapıyor ara ara benim de bel ağrım oluyor 😊 en yakın zamanda senden de müjdeli haberler bekliyoruz inşallah 🤲💙

Back
X