mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Ben de cumartesi gittim doktora. Benim salı günü aşılamam olacak. Doktor pazartesi gibi görünüyor demişti daha önce şimdi salıya çekti. Yumurta boyutlarınız nedir? Benim acaba yeterli büyümedi mi?
Bu arada ins pozitif sonuçlar alırız 🙏 Beraber zamanlarda aynı süreçten geçen biri olduğuna da çok sevindim🤗 yalnız hissetmiyorum 😊
Hemen hemen aynı günlerde test yapacaz gibi görünüyor 😊 en son gittiğimde iki yumurtadan biri 21 mm biri 18 mm olmuştu doktor çatlatalım kendiliğinden çatlamasın dedi. Ona göre pazartesi yaptı.

Bugün yaptım aşılamamı kızlar umarım hayırlısı ile pozitif yüzümüzü güldürecek sonuçlar alırız. Zor bi işlem değilmiş spermin rahim içine akışınu izletti doktorum bana ve bitti. On dk uzanman yeterli dediler ama ben bi on dakika daha uzandım. Şu an için farklı hissetmiyorum ağrı sızı gibi. Yarından itibaren progestan fitil kullanmamı söyledi. Bu geceden itibaren de gün aşırı ilişki dedi.

Hemen hemen aynı günlerde test yapacaz gibi görünüyor 😊 en son gittiğimde iki yumurtadan biri 21 mm biri 18 mm olmuştu doktor çatlatalım kendiliğinden çatlamasın dedi. Ona göre pazartesi yaptı.
evet sanırım aynı gülerde test yapacağız. Benim en son 16mm idi büyük olan doktor normal dedi ama bilmediğim için içimde hep bir soru işareti kalıyor. Heyecanlı bekleyişe giriyoruz artık 😊

Bugün yaptım aşılamamı kızlar umarım hayırlısı ile pozitif yüzümüzü güldürecek sonuçlar alırız. Zor bi işlem değilmiş spermin rahim içine akışınu izletti doktorum bana ve bitti. On dk uzanman yeterli dediler ama ben bi on dakika daha uzandım. Şu an için farklı hissetmiyorum ağrı sızı gibi. Yarından itibaren progestan fitil kullanmamı söyledi. Bu geceden itibaren de gün aşırı ilişki dedi.
ben de yarın yaptıracağım. sanırım be de fazla uzanabilirsem uzanırım 😊 progestan fitil günde bir tane mi? şimdi sıra beklemekte 🤗

Benim de okuduğum takip ettiğim kadarıyla çipli yaptım tuttu diyenleri pek görmedim. Çok da anlamlı derecede şansı artırmadığı kanaatindeyim.
normal yöntemde sperm DNA sı bozuluyor diyen var. Sanırım fazla araştırdım bu konuyu o yüzden daha da çok kafam karıştı. 5% ihtimal için iki katı ücret sizce değer mi? Bir de çok az ml sperm veriliyor sanki çipli yöntemde. Baya kafam karıştı.

normal yöntemde sperm DNA sı bozuluyor diyen var. Sanırım fazla araştırdım bu konuyu o yüzden daha da çok kafam karıştı. 5% ihtimal için iki katı ücret sizce değer mi? Bir de çok az ml sperm veriliyor sanki çipli yöntemde. Baya kafam karıştı.
Senin kadar çok araştırmadım çipli yöntemi ama %5 için iki katı ödemek yerine ikinci üçüncü aşılamayı yapmak daha mantıklı geliyor onlar da ihtimali artırıyor sonuçta her aşılama ayrı ihtimal

Kendi kendime ümitlenmeyecem yapmış olmak için yapıyorum çok düşük bir ihtimal sonuçta diye söylüyordum ama işlemi yaptıktan sonra öyle olmuyormuş😊 olur tutar pozitif sonuçları görürüz da hayal kırıklığı yaşamayız inşallah 🙏🏻

Kendi kendime ümitlenmeyecem yapmış olmak için yapıyorum çok düşük bir ihtimal sonuçta diye söylüyordum ama işlemi yaptıktan sonra öyle olmuyormuş😊 olur tutar pozitif sonuçları görürüz da hayal kırıklığı yaşamayız inşallah 🙏🏻
İnşallah bende iğnenin etkisiyle pozitif gördüğümü bile bile umutlanıyordum bugün iğnenin etkisi geçti afallafım moralim bozuldu 🤦🏼‍♀️ama yapacak bir şey yok

İnşallah bende iğnenin etkisiyle pozitif gördüğümü bile bile umutlanıyordum bugün iğnenin etkisi geçti afallafım moralim bozuldu 🤦🏼‍♀️ama yapacak bir şey yok
Aşılamanın 13. Gününden önce testte çıkma ihtimali çok az sizin bugün kaçıncı gün oldu?

yaaa bir de o kadar emek, zaman ve para harcıyoruz. Boşa gitsin kimse istemez. Ama uğurlu olur umarım bu grup. Herkes dileğine kavuşur 😌

merhaba aşılamam bugün yapıldı. işlem çok kolay oldu. normal yöntemi seçtik. Yumurtam yeni çatlamış yada çatlamak üzereymiş sanırım. Umarım herşey yolunda gitmiştir. Şimdi de duphaston içeceğim günde iki kez. Bir de bekleyeceğiz. 26 mayıs tahlil günü.

merhaba aşılamam bugün yapıldı. işlem çok kolay oldu. normal yöntemi seçtik. Yumurtam yeni çatlamış yada çatlamak üzereymiş sanırım. Umarım herşey yolunda gitmiştir. Şimdi de duphaston içeceğim günde iki kez. Bir de bekleyeceğiz. 26 mayıs tahlil günü.
Hayırlı olsun inşallah aşılamalarımız tutar hayırlısı ile sevinçli haberler alırız 🙏🏻 Bana progestan vermişti aşılamadan sonra vajinal yolla kullan dedi

Bana yumurtan çatlamış demişti herhalde anlaşılıyor ne durumda olduğu. Şimdi inşallah aşılamadan çok önce çatlamamıştır diyorum. İnsan düşününce aklına türlü türlü ihtimaller geliyor 😊

Back
X