Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kizlar idrar testi yaptim negatif cikti ayrica gec dollenme olursa onbea gun gecikip idrarda cikmayla oluyomus erken yaptim testi beklemedeyim olmazsam tekrar ederim

Kizlar idrar testi yaptim negatif cikti ayrica gec dollenme olursa onbea gun gecikip idrarda cikmayla oluyomus erken yaptim testi beklemedeyim olmazsam tekrar ederim
Maşallah çok hızlısın :) Evet belki geç döllenme olur canım benim hayırlısı İnşaAllah sıra bendeeee

Maşallah çok hızlısın :) Evet belki geç döllenme olur canım benim hayırlısı İnşaAllah sıra bendeeee

:-D yav negatif cikcani biliyodum zten bu kadar erken cikarmi hic testte biz gaza geliyoz :-D 26 27 nisanda yumurtladim daha onbir gun oldu ondortgun bile dolmadi ongunluk sey idrarda cikarmi hic adetim dort bes gun gecsin de bakalim bnm yumurtlamama gore 10 ve 11 de adet olmam gerekiyo pazartesiye kadar olmazsam tekrarlicam :'( inşallah vardir

neyse adetine az kalmış inş. o kırmızalar hiç gelmezde tekrar test yaparsın

Elimde koskoccaman 0.5 yazan test var moralim cok bozuldu

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Ayyy ama bende meraktan çatlıcam dışarı da çıkıp test almak istemiyorum poff sanki sağ kasık ağrımmı başladı bunlar psikolojik mi kafamda deli sorular :)

Kizlar bnce hemen test yapmayin adetiniz gecikmeden 5-6 gun geciksin yoksa negatifi gorursunuz bosuna moraliniz bozulmasın :-D

ben de böyle düşünüyorum 23 nisanda yumurtalarım gelişmişti ve çatlatma iğnesi yaptım. o zamandan döllense benim de 16 günlük olmuş olur. 1 hafta beklemek lazım idrar testi için. nasıl çıksın idrarda değil mi ama? çıkanlar da azdır yani herkeste çıkmaz.

umutlar umutlarr :119:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…