- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #2.681
Adetin 5-7 gun gecikmesi gerekiyomus oyle yaziyo internet de fln cikmazsa da umutsuZLUGA kapilmicam adet olmazsam tekrar edicem testi.
ayyy çok heyecanlı :))))) test yapmıycak mısın?
Lutfen biriniz cvp verin yumurta aki akintim var bat 11 mayis normalmi adet belirtisimibyani
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Maşallah çok hızlısın :) Evet belki geç döllenme olur canım benim hayırlısı İnşaAllahKizlar idrar testi yaptim negatif cikti ayrica gec dollenme olursa onbea gun gecikip idrarda cikmayla oluyomus erken yaptim testi beklemedeyim olmazsam tekrar ederim
Kizlar idrar testi yaptim negatif cikti ayrica gec dollenme olursa onbea gun gecikip idrarda cikmayla oluyomus erken yaptim testi beklemedeyim olmazsam tekrar ederim
Maşallah çok hızlısın :) Evet belki geç döllenme olur canım benim hayırlısı İnşaAllahsıra bendeeee
Kizlar idrar testi yaptim negatif cikti ayrica gec dollenme olursa onbea gun gecikip idrarda cikmayla oluyomus erken yaptim testi beklemedeyim olmazsam tekrar ederim
canım idrar testinde hemen çıkmayabiliyo kırmızıları görene kadar umut vr
:-D yav negatif cikcani biliyodum zten bu kadar erken cikarmi hic testte biz gaza geliyoz :-D 26 27 nisanda yumurtladim daha onbir gun oldu ondortgun bile dolmadi ongunluk sey idrarda cikarmi hic adetim dort bes gun gecsin de bakalim bnm yumurtlamama gore 10 ve 11 de adet olmam gerekiyo pazartesiye kadar olmazsam tekrarlicam :'( inşallah vardir
inşallah bebiş vardı canım:)
Ayyy ama bende meraktan çatlıcam dışarı da çıkıp test almak istemiyorum poff sanki sağ kasık ağrımmı başladı bunlar psikolojik mi kafamda deli sorular :):-D yav negatif cikcani biliyodum zten bu kadar erken cikarmi hic testte biz gaza geliyoz :-D 26 27 nisanda yumurtladim daha onbir gun oldu ondortgun bile dolmadi ongunluk sey idrarda cikarmi hic adetim dort bes gun gecsin de bakalim bnm yumurtlamama gore 10 ve 11 de adet olmam gerekiyo pazartesiye kadar olmazsam tekrarlicam :'( inşallah vardir
kırmızılar görüldü maalesef umudumuz bidahaki aya((((
hayırlısı olsun canım, umutlarımız tukenmesın yeterkı bebegımız bıze gelsın.
:-D yav negatif cikcani biliyodum zten bu kadar erken cikarmi hic testte biz gaza geliyoz :-D 26 27 nisanda yumurtladim daha onbir gun oldu ondortgun bile dolmadi ongunluk sey idrarda cikarmi hic adetim dort bes gun gecsin de bakalim bnm yumurtlamama gore 10 ve 11 de adet olmam gerekiyo pazartesiye kadar olmazsam tekrarlicam :'( inşallah vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?