- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #2.661
bılmıyorumkı ne olucaz anammm arka arkaya hamıle olsak ne guzel olur demı
olabılır canım bence sen bugunu bos gecırme derım:)
Aynen öyle yapmalıyım :))))
Benimde negatif çıkabilir sonuçta umitlenmek istemiyorum ama çok merak ediyorum hayırlısı :)
selam kızlar bnde burada yeniyim 10 ay oldu evleneli 6 ay korunduk sora bıraktık gurbette olduqumuz için bebek istiyoruz korunmayı bıraktık ama hala bişey yokrabbimden hayırlısını istiyorum ama kızımn olmasını çok istiyorum ne yapmalıyım yardım edin
Anladım canım bilgilendirme için sağolYani bana oyle demislerdi yeni evlendiginde adet duzenlerin degisebiliyomus her konustugum kisi boyle dedi akrabalarim bile. bekarken duzenliydi cunku evlenince bozuldu. vücut spermlere alisiyomus. stres sinir cevre degisikligi kullanilan ilaclar fln hersey etkiliyomus yani
hepimizin olur inşallah ya :) allahım saqlıklı sıhhatli wersin herkeze banada bi kız bebek :))) inşallah
Bugun adet gunum bebegim
canım rabbim gönlüne göre versin..benım fıkrım once dokt gıt ımkanın varsa hormon testlerını yaptır bu arada sureklı calısmaya devam et.. Rabbım bekletmeden evlatlarımızı versin.. Amin
9-10 yani yarın adet belirtim şuan yok ve benim koyu akıntlarm gelirdi adetten önce şimdi bembeyaz uzun akıntı geliyor hemde çok çok göğsüm vs hiç agrmyrSenin adet tarihin ne zmn cnm acaba
öyle tabi caım önce saqlık sıhhat salih bi ewlat :) aynen walla kız bebeklerine ayrı bi hewesim war netten neler arastırıom ama hep kız bebek şeyleri :) kız bebek garantisi mi war hayırInsaallah cnm inşallah nasip kismet tabi erkek kiz saglikli olsun olsunda ama bnde hep kizim olsun cok istemisimdir boyle cici bici etekler tokalar coraplar suslu suslu oyyy
e niye erken olsun hadi yap ta sonucu paylaş bekliyoruz
9-10 yani yarın adet belirtim şuan yok ve benim koyu akıntlarm gelirdi adetten önce şimdi bembeyaz uzun akıntı geliyor hemde çok çok göğsüm vs hiç agrmyr
öyle tabi caım önce saqlık sıhhat salih bi ewlat :) aynen walla kız bebeklerine ayrı bi hewesim war netten neler arastırıom ama hep kız bebek şeyleri :) kız bebek garantisi mi war hayırama gönül işte
bılmıyorumkı ne olucaz anammm arka arkaya hamıle olsak ne guzel olur demı
9-10 yani yarın adet belirtim şuan yok ve benim koyu akıntlarm gelirdi adetten önce şimdi bembeyaz uzun akıntı geliyor hemde çok çok göğsüm vs hiç agrmyr
ya evet çok güzel olur ama benim adetten önce hep böyle olur ki beyaz sarı gelir yani.zaten hafi hafif karın ağrılarımda başladı iki üç gün önceden.Ama belki bi mucize olur bilemeyiz :))
Ya bnmde tam tersi hic akintim yok yani oyle sari beyaz akintim yok evlendigimden beri boyle afedersiniz camasirim falan hic kirlenmiyo tertemiz hep hafif bi islaklik oluyo sadece arada
Bnmde goguslerim aciyo ve dun bir kasık agrisi cektim anlatamam ozellikle ayaga kalktigimda sag tarafima bicak saplamasi gibi giren bi agri belim cok agridi dun ama adet de olabilirim yani bilemiyorum hem hamilelik belirtileri kisiden kisiye degisiyo kiminde 8. Haftada kiminde adet gecikmeyle basliyo belli olmuyo yani
Ayy aynen ve kucukken daha on onbes yaslarinda bn istanbula evlencem ben istanbula evlencem dedim ve gerçekten istanbula evlendim sanki hissettim ve kucukluumden beri de kizim olck kIzim olck diye hissediyorum nasip tabi kiz erkek ikiside canimin parcasi başımın taci oyy yerim bn onlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?