Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

canım rabbim gönlüne göre versin..benım fıkrım once dokt gıt ımkanın varsa hormon testlerını yaptır bu arada sureklı calısmaya devam et.. Rabbım bekletmeden evlatlarımızı versin.. Amin

Anladım canım bilgilendirme için sağol

hepimizin olur inşallah ya :) allahım saqlıklı sıhhatli wersin herkeze banada bi kız bebek :))) inşallah

Insaallah cnm inşallah nasip kismet tabi erkek kiz saglikli olsun olsunda ama bnde hep kizim olsun cok istemisimdir boyle cici bici etekler tokalar coraplar suslu suslu oyyy

Insaallah cnm inşallah nasip kismet tabi erkek kiz saglikli olsun olsunda ama bnde hep kizim olsun cok istemisimdir boyle cici bici etekler tokalar coraplar suslu suslu oyyy
öyle tabi caım önce saqlık sıhhat salih bi ewlat :) aynen walla kız bebeklerine ayrı bi hewesim war netten neler arastırıom ama hep kız bebek şeyleri :) kız bebek garantisi mi war hayır ama gönül işte

9-10 yani yarın adet belirtim şuan yok ve benim koyu akıntlarm gelirdi adetten önce şimdi bembeyaz uzun akıntı geliyor hemde çok çok göğsüm vs hiç agrmyr

Bnmde goguslerim aciyo ve dun bir kasık agrisi cektim anlatamam ozellikle ayaga kalktigimda sag tarafima bicak saplamasi gibi giren bi agri belim cok agridi dun ama adet de olabilirim yani bilemiyorum hem hamilelik belirtileri kisiden kisiye degisiyo kiminde 8. Haftada kiminde adet gecikmeyle basliyo belli olmuyo yani

öyle tabi caım önce saqlık sıhhat salih bi ewlat :) aynen walla kız bebeklerine ayrı bi hewesim war netten neler arastırıom ama hep kız bebek şeyleri :) kız bebek garantisi mi war hayır ama gönül işte

Ayy aynen ve kucukken daha on onbes yaslarinda bn istanbula evlencem ben istanbula evlencem dedim ve gerçekten istanbula evlendim sanki hissettim ve kucukluumden beri de kizim olck kIzim olck diye hissediyorum nasip tabi kiz erkek ikiside canimin parcasi başımın taci oyy yerim bn onlari

bılmıyorumkı ne olucaz anammm arka arkaya hamıle olsak ne guzel olur demı

ya evet çok güzel olur ama benim adetten önce hep böyle olur ki beyaz sarı gelir yani.zaten hafi hafif karın ağrılarımda başladı iki üç gün önceden.Ama belki bi mucize olur bilemeyiz :))

ya evet çok güzel olur ama benim adetten önce hep böyle olur ki beyaz sarı gelir yani.zaten hafi hafif karın ağrılarımda başladı iki üç gün önceden.Ama belki bi mucize olur bilemeyiz :))

inşallah canım ya rabbım yuzumuzu guldursun merhamet etsın

Ya bnmde tam tersi hic akintim yok yani oyle sari beyaz akintim yok evlendigimden beri boyle afedersiniz camasirim falan hic kirlenmiyo tertemiz hep hafif bi islaklik oluyo sadece arada

canım benimde hep adetten önce olur zaten bu akıntılarım sanırım hamile değilim zaten 3 4 gün önceden başladı adet sancısı gibi ağrılar Ama inşallah sen hamişsindir.Birilerimiz güzel haberler versin lütfen.

Aynen canım ruh halimize göre bile adet gebelik belirtileri değişiyor benim adet zamanı bazen kasık bel ağrısndan olürdüm bazende AA bi bakmsım adetim ama göğsüm büyür koyu koyu akıntlarm gelirdi şimdi hiccc belki de bebekmi var diye diye hormon dengemi bozdum

inşallah hissettiqin bu sefer kız bebek için olur oda olur :) ayy allahım bide mini etek gynce mest oluyorum walla bide tombiş olursa ohh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…