- 30 Ekim 2013
- 20.496
- 57.168
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #2.701
Elimde koskoccaman 0.5 yazan test var moralim cok bozuldu
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
canım ya uzulme demek sacma ama beklemekten baska caremız yokkiğ keşke elimizden birşey gelse ama olmuyor elbet rabbim bizimde mucizelerimizi verecek bize
tetul *************5 Mayıs
sykapusuz*********6 Mayıs
AyPrensessi *******6 Mayıs
Umuttt***********7 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
hanife55**********8 Mayıs
CICIBICIMELEK******8 Mayıs
CKbeautyandsheer***8 Mayıs
ben de böyle düşünüyorum 23 nisanda yumurtalarım gelişmişti ve çatlatma iğnesi yaptım. o zamandan döllense benim de 16 günlük olmuş olur. 1 hafta beklemek lazım idrar testi için. nasıl çıksın idrarda değil mi ama? çıkanlar da azdır yani herkeste çıkmaz.
umutlar umutlarr :119:
senin durumunda varmı bi değişiklik?
üzülme ama biliyorum beklemek zor ama birazcık daha umutlu olmalıyız.
benim de olmazsa bu ay incir kürüne başlıycam yeniden. yumurta rezervini arttıralım.
sıkma canını inş. bidahaki aya gelir bebişin
kızlar yaa bn de kırmızıları mı görcm ne((
dün gece günlükpede çok az pembe akıntı geldi ama wcde ve peçeteye gelmiyo öğlene kdr bişi yoktu az önce aynı dün geceki gibi oldu adet şişkinliği yok ateşim yüksekde çıktı sabah, pek karın ağrısı da yok ney olack bnm durumm bat en erken 10 en geç 14 mayıs
inşallah ... bizim hareket %30 çıkmıştı canım 4 ay önce bir daha test yaptırmadı.senin eşinin baya düzelmiş canım.sendede çatlama sorunu olmuyosa olur allahın izniyle yakındır.
Yerlesmede olabilir atesinin düşmesi gerekiyo adet olman icin adet olcagin gunun sabahi veya bi iki gun once düşüyomus az sabret arkadasimbnde bkliyorum atesim yuksek hala
yok henuz canım sadece sarı akıntı gelıyor okadar ara arada karnıma agrı gırıyor
teşekkür ederim kızlar hayırlısı olsun. ovülasyon testi kullanmıştım. herşey gayat normaldi ama nasip değilmiş demekki
canım ya uzulme demek sacma ama beklemekten baska caremız yokkiğ keşke elimizden birşey gelse ama olmuyor elbet rabbim bizimde mucizelerimizi verecek bize
aynen canım demekki zamanı değilmişpeki ben bişey merak ediyorum testeki yumurtlama gününle ovulasyon takvimindeki günler birbirini tuttumu?:44::44:
Merhaba arkadasim benimde ilk defa gecikmem oluyor tam11gun oldu.1.gun ve 8.gun kan negatif az once idrar testi negatif benimde moral sifir .Gec dollenme olur diye beklyorum cunku hic basima gelmedi boyle birsey napsam bilemiyorum
Adetin onbir gun geciktiyse gec dollenmede olsa kanda cikardi diye düşünüyorum ben cnm ama kIzlar daha iyi bilir belki
Adetin onbir gun geciktiyse gec dollenmede olsa kanda cikardi diye düşünüyorum ben cnm ama kIzlar daha iyi bilir belki
Tskler canim benim,ben adetten 1-2gun once yumurrmala oldugunu dusunuyorum hani ilk defa gecikme olunxa napcami sasirdim .INSALLAH bebek gelir :))bazilari fec dollenmede 20gun falan sonra ogrenmis diye umutla bekliyorum:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bnmde ilk denememizde 8gün kadar gecikmişti çarş test yaptrcktm olmadıydı cuma teste gideym diye sabah bi kalktıydm malesef adet olduydm gecen ayda önceki aylara göre farklı belirtiler oldu gibiydi erken gebelk testi yaptm negatif dünden beri pembe ara lekeler geliyo inş bu ay kırmızı olmzlarrrrrr
bnmde ilk denememizde 8gün kadar gecikmişti çarş test yaptrcktm olmadıydı cuma teste gideym diye sabah bi kalktıydm malesef adet olduydm gecen ayda önceki aylara göre farklı belirtiler oldu gibiydi erken gebelk testi yaptm negatif dünden beri pembe ara lekeler geliyo inş bu ay kırmızı olmzlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?