Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Elimde koskoccaman 0.5 yazan test var moralim cok bozuldu

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

canım ya uzulme demek sacma ama beklemekten baska caremız yokkiğ keşke elimizden birşey gelse ama olmuyor elbet rabbim bizimde mucizelerimizi verecek bize

Secidocum eski hesaba göre 30 günde bir olmam gerekiyo bugün adet günüm fakat 3 aydır 33 günde bir oldgm için bugün adet günüm değil diye düşünüyorum sana eski hesabı yazdrmısım 11 mayısta bekliyorum adetimi. (inş gelmezde kırmızılar) bilgin olsun

Aynen oyle cnm

kızlar yaa bn de kırmızıları mı görcm ne ((
dün gece günlükpede çok az pembe akıntı geldi ama wcde ve peçeteye gelmiyo öğlene kdr bişi yoktu az önce aynı dün geceki gibi oldu adet şişkinliği yok ateşim yüksekde çıktı sabah, pek karın ağrısı da yok ney olack bnm durumm bat en erken 10 en geç 14 mayıs

Yerlesmede olabilir atesinin düşmesi gerekiyo adet olman icin adet olcagin gunun sabahi veya bi iki gun once düşüyomus az sabret arkadasim bnde bkliyorum atesim yuksek hala

inşallah ... bizim hareket %30 çıkmıştı canım 4 ay önce bir daha test yaptırmadı.senin eşinin baya düzelmiş canım.sendede çatlama sorunu olmuyosa olur allahın izniyle yakındır.

4.ayımız bu cnm düğün öncesi adet ağrıları için gittm dr a çok kolay hamile kalırsn demişti ama beklyrz hala inş olur

Yerlesmede olabilir atesinin düşmesi gerekiyo adet olman icin adet olcagin gunun sabahi veya bi iki gun once düşüyomus az sabret arkadasim bnde bkliyorum atesim yuksek hala

gecen ayda böle oldu 3-5 gün snr adet oldm inş öyle olmzzz

teşekkür ederim kızlar hayırlısı olsun. ovülasyon testi kullanmıştım. herşey gayat normaldi ama nasip değilmiş demekki

aynen canım demekki zamanı değilmiş peki ben bişey merak ediyorum testeki yumurtlama gününle ovulasyon takvimindeki günler birbirini tuttumu?:44::44:

canım ya uzulme demek sacma ama beklemekten baska caremız yokkiğ keşke elimizden birşey gelse ama olmuyor elbet rabbim bizimde mucizelerimizi verecek bize

Merhaba arkadasim benimde ilk defa gecikmem oluyor tam11gun oldu.1.gun ve 8.gun kan negatif az once idrar testi negatif benimde moral sifir .Gec dollenme olur diye beklyorum cunku hic basima gelmedi boyle birsey napsam bilemiyorum

aynen canım demekki zamanı değilmiş peki ben bişey merak ediyorum testeki yumurtlama gününle ovulasyon takvimindeki günler birbirini tuttumu?:44::44:

Kizlar merhaba") gec dollenmede kac gunde belli olur bilen varmi?:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadasim benimde ilk defa gecikmem oluyor tam11gun oldu.1.gun ve 8.gun kan negatif az once idrar testi negatif benimde moral sifir .Gec dollenme olur diye beklyorum cunku hic basima gelmedi boyle birsey napsam bilemiyorum

Adetin onbir gun geciktiyse gec dollenmede olsa kanda cikardi diye düşünüyorum ben cnm ama kIzlar daha iyi bilir belki

Adetin onbir gun geciktiyse gec dollenmede olsa kanda cikardi diye düşünüyorum ben cnm ama kIzlar daha iyi bilir belki

Tskler canim benim,ben adetten 1-2gun once yumurrmala oldugunu dusunuyorum hani ilk defa gecikme olunxa napcami sasirdim .INSALLAH bebek gelir :))bazilari fec dollenmede 20gun falan sonra ogrenmis diye umutla bekliyorum:)))

bnmde ilk denememizde 8gün kadar gecikmişti çarş test yaptrcktm olmadıydı cuma teste gideym diye sabah bi kalktıydm malesef adet olduydm gecen ayda önceki aylara göre farklı belirtiler oldu gibiydi erken gebelk testi yaptm negatif dünden beri pembe ara lekeler geliyo inş bu ay kırmızı olmzlarrrrrr

Yani adete bi iki gun kala yumurtluyorsan olabilir bekleyip görürsün o zmn tatlim

Bnmde ilk evlendigim ay yumurtlama gunlerime denk gelmisti cok heveslenmistim bi ay adet olmadim nerdeyse ama yoktu malesef üstüne de düşmüyordum kalkiyodum hemen sonra söktürücü aldim anam oda iki ayin patlamasını yasatti bana iki haftada bi uc ke adet gordum gecen ayda onbes gun gecikti cok umitlendim ama yine bos çıktı bakalim bu ay nasip...

InSALLAH arkadasim uzme kendini bende adete dair gram belirtide yokki rahatlasam acabalarla yatip kalkar oldum.8.gunden sonra kan vermedim ptesiyi bejleyim diyorum.kendimi kaptirmamak icin surekli biseyler yapiyorumki unutayim.Burda okuduklarima gore o kadar gec ogrenen veya lekesi geldiginde bile hamile kalanlar varki RABBim buyuk sikinti yapma bekle azacik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…