Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Hayırlı Cumalarr daha adet olmadım Maşallah subhanallah az önce uyandım ve şuan müthiş bi mide ağrısı çekiyorum sırtına vuruyor üstelik neden dur acaba ?

secido cnm nasılsınn yarın seneı gunun doluyor.heyeczn var mıı?benımde 4 gun var daha ben de cok heyecanlıyımmm

secido cnm nasılsınn yarın seneı gunun doluyor.heyeczn var mıı?benımde 4 gun var daha ben de cok heyecanlıyımmm

bebekımmm ya ben dun test yaptım tek cızgıyı gorunce umuudum bıttı mayıstan su hayıt hapına baslayayım dıyorum bakalım ne olacak bırde elımızden gelenı yaptık taktir Allahın o yuzden uzulmedım fazla

Cnm haziran icin bi topik acsana ben actim ama liste duzenleyemiyirum malesef bilmiyorum sen halletsene lyuuuuuuutteeeeeeeeeeeeeennnnnnn

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Cnm haziran icin bi topik acsana ben actim ama liste duzenleyemiyirum malesef bilmiyorum sen halletsene lyuuuuuuutteeeeeeeeeeeeeennnnnnn

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

kuzum kacırdın heraldeee:) hazırandada buradayız :):)

öyle tabı cnm takdır Allahınnn cnm bnm napalımm .... bende alıstımm artık yaa takmamayı ogrendım zamnlaaa ..

bakma burada sizlerın yazılarını okudukca bı heyecan basıyo bana yahhh:) vala mutlu oluyorumm bole arkadaslar edındıgımız ıcın.dert arkadası kadar guzel bısey varmı?ya bırbırımıze anlatamasaydıkk kıme alatacaktık derdımızı ben normalde herkese herseyımı anlatmayı sevmem , sıkıntılarımı dıle getıremem herkese ama burdakıler dert arkadasım olduuu..Dilerim Allahtan buradakı lıstedekı her anne adayıı sırayla hamile kalırr anne olurr....İNŞALLAH...AMİNNN

aklıma bısey geldııı kızlarrrr bugun cuma ve mubarek gun nedersınız hep bırlıkte bugunu degerlendırelımm mıııı haaa ne dersınız....

amin canım inşallah.. dediğin gibi canım bende oyle sevmem yasadıklarımı sıkıntılarımı anlatmayı anlatamamda ama burada keyıflenıyorum canım sıkkınsa daha kotulerını gorunce sukredıyorum ıyı haberlerı gorunce mutlu oluyorum yanı ınsanlara kayıtsız kalmadan yasıyorum

secidocum ben diyorum kii; bugün cuma mübarek günn buradaki tüm arkadaşlarla akşam aynı saatde oturup hepimiz yasin okusak dualar etsek haaa nasıl olur ..aynı anda aynı saattde baslıycazz ama....Allahım hepimizin duasını ,dileklerını aynı anda duyucakkk...

olur canım neden olmasın yasınde olur herkes 3 ayetel kursıde okuyabılır duanın azı cogu olmaz belkı ıcımızden bırının dılek kapısı acık olur onun hurmetıne evlat sahıbı oluruz:13:

olur canım neden olmasın yasınde olur herkes 3 ayetel kursıde okuyabılır duanın azı cogu olmaz belkı ıcımızden bırının dılek kapısı acık olur onun hurmetıne evlat sahıbı oluruz:13:

Bence de yapalım canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sen duzenlemesını yap ozaman:) kısılerın sıra ve saatini hergun kıme okuyacaksak:)

Evet okuyalım Allah bizden dua istiyor isteyin benden diyor bizde Rabbimden isteyelim

Bana vajinal ultrasonla bakti canim. Rahim kalinlasmis dedi.. ay bugun 14. Gun bakalim onumuzdeki günler ne gosterecek

Yaklasik bir haftadir sistit sikayetlerini tasiyorum. Dun dayanamayip Uroloji doktoruna gittim. Gebelik ihtimalimin oldugunu ancak 13 mayista adet olacagimi henuz hamile olup olmadigimin belli olmadigini soyledim. Kan testi de yaptirdi. Negatif cikti dun yapilan kan testi daha adetime 5 gun kala yapilmis oldu. Degismez mi deger acaba ( idrar tahliline gore de antibiyotik yazdi. 2 tane ictim ama kusku duyuyorum ya erken diye kanda henuz cikmadiysa ve hamileysem zarar vermez mi antibiyotik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…