Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

ya ben biraz teleşlıyım ilk bebeğimide kaybedince iyice evhamlı oldum :18: o yüzden eğer hamileysem biran önce öğrenip doktora gitmek istiyorum yine bi terslik olmasın diye :18: ocak 2015 annelerinde 3 haftalıkken öğrenenleri okuyunca iyice heyecan yaptım. sen adetin geçincemi yaptın testi?:44:

yok canım benim neredeyse 5-6 gün . daha doğrusu tam belli deildi adet günüm ama kan tahlilinde öyle olduğunu anladık.
birşey değişmiyor ne kadar erken gidersen o kadar çok yoruluyorsun ve stres yapıyorsun. idrarı yap evde çıkarsa adetin günü geçince gidersin bide doktor kan yapar. iki üç gün sonra bidaha kan verip artışına bakarlar düzgünse 1 hafta sonra keseyi görmeye sonraki 1 hafta sonra da bebeği görmeye gidersin kalp atışı falan :) çok erken gitme doktorlar adamın içini karartıyor dış gebelik mi boş gebelik mi diye

çok teşekkür edcerim canım çok yardımcı oldun strse girmemek için en iyisi beklemek :18: idrarda çıkınca gidiyim en iyisi

Allah hepinizin ysrdimcisi olsun arkadaslar. Cok zor bi surec ben de yasadim.size nacizane tavsiyem eger supheniz varsa test yapmaktan cekinmeyin.ben adete 6-7 gun kala idrar testiyle ogrendim.ucuz testlerden...ertesi gun gdip olcuturdum.betahcg 44 cikti yani.yeni de dollense idrar testinde cikabiliyor.farkli markali iki testi ayni anda yapin.bazi testlerin seviyesi yuksekse hemen belli etmiyor.
Bir de adet olana kadar beklemenize gerekyok.bekledikce bazi seyleri öteliyosunuz. Sinir stres heyecan oluyor ve adet bile gecikiyor.

canım öncelikle hayırlı olsun. inş bebişini sağsalim kucağına alırsın.allahım inş. bizlerede nasip eder.
6-7 gün önce öğrendim demişsin yani 3 haftalıkken mi öğrendin:44::44:

Son düzenleme:

öylee canımm tabiki haklısın allahtan ümit kesilmez şey hayıt hapı alalım bu ay çok fayda görenler var nerden nasıl alınıo bulamadm fikrin varmı

bende oyle dusunuyorum esım mumessıldı eskıden ona sordum hormon duzenleyıcı dedı eczanerde satılıyormus sarı serıtlı bır ılacmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…