- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #2.861
yoook ovulasyon testleri özellikle çok iyi. ben hep yakaladım
bebetime markaya da çok kötü diyorlar ama ben 1 hafta kala çok incecik çizgiyi gördüm.
bazıları tedavi görürken aldığı ilaçlardan dolayı testlerde çift çizgi çıkıyor sonra hayal kırıklığına uğruyorlar.
Allah kimseyi o duruma düşürmesin çok zor. ama ben önceki aylarda çok kullandım.
en son gebe kaldığımı onunla öğrenmedim çünkü bitmişti. bebetime ile öğrendim
eklememmı kuzummmm:13:
ya ben biraz teleşlıyım ilk bebeğimide kaybedince iyice evhamlı oldum :18: o yüzden eğer hamileysem biran önce öğrenip doktora gitmek istiyorum yine bi terslik olmasın diye :18: ocak 2015 annelerinde 3 haftalıkken öğrenenleri okuyunca iyice heyecan yaptım. sen adetin geçincemi yaptın testi?:44:
aaa gözden kaçırmışım:26:olsun daha 1 gün var belki çıkmamıştır geç döllenme falan olayları var
yok ya sanmıyorum ne gec dollenmesı :) ben benden mayıs ıcın umudumu kestım onumuzdekı maclara bakalım
Cnm on mayis değilmi adet gunun adet olmazsan tekrar yaparsin adetin geciksin hicbisi icin gec dgil bnm de oyle cikti dun negatif ama adetimi bkliyorum
gittigidiyordan almıştım . ben de bu siteden öğrendim . hemde türkmalı.
canım benide eklermisin bu topiktemi devam edicez anlamadım onu ama yeni bat 9 haziran((((
evet canım dogurana kadar buradayız allahın izniyle gonuller bır olsun yeterki:13:
yok canım benim neredeyse 5-6 gün . daha doğrusu tam belli deildi adet günüm ama kan tahlilinde öyle olduğunu anladık.
birşey değişmiyor ne kadar erken gidersen o kadar çok yoruluyorsun ve stres yapıyorsun. idrarı yap evde çıkarsa adetin günü geçince gidersin bide doktor kan yapar. iki üç gün sonra bidaha kan verip artışına bakarlar düzgünse 1 hafta sonra keseyi görmeye sonraki 1 hafta sonra da bebeği görmeye gidersin kalp atışı falan :)çok erken gitme doktorlar adamın içini karartıyor dış gebelik mi boş gebelik mi diye
anca beraber kanca beraber ozman ay bian bozuk olan moralimi yükselttin saol bebeim
aaa gözden kaçırmışım:26:olsun daha 1 gün var belki çıkmamıştır geç döllenme falan olayları var
yok ya sanmıyorum ne gec dollenmesı :) ben benden mayıs ıcın umudumu kestım onumuzdekı maclara bakalım
ya hala kırmızı yok bekle hala umut var
bozma bebegım moralını napalım elımızde olan bırsey degılkı Allahın mucızesı ıste
Allah hepinizin ysrdimcisi olsun arkadaslar. Cok zor bi surec ben de yasadim.size nacizane tavsiyem eger supheniz varsa test yapmaktan cekinmeyin.ben adete 6-7 gun kala idrar testiyle ogrendim.ucuz testlerden...ertesi gun gdip olcuturdum.betahcg 44 cikti yani.yeni de dollense idrar testinde cikabiliyor.farkli markali iki testi ayni anda yapin.bazi testlerin seviyesi yuksekse hemen belli etmiyor.
Bir de adet olana kadar beklemenize gerekyok.bekledikce bazi seyleri öteliyosunuz. Sinir stres heyecan oluyor ve adet bile gecikiyor.
sonuç negatif
Ya canım ya daha hamile haberi veren 1 kişi mi vardaha çalışmalara yeni başladım ama hep olumsuz haberi alınca benim de umudum kayboldu bir an
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
öylee canımm tabiki haklısın allahtan ümit kesilmez şey hayıt hapı alalım bu ay çok fayda görenler var nerden nasıl alınıo bulamadm fikrin varmı
sıkma canını demekki bu ay nasip değilmişsenin bat ne zamandı?
Ya canım ya daha hamile haberi veren 1 kişi mi vardaha çalışmalara yeni başladım ama hep olumsuz haberi alınca benim de umudum kayboldu bir an
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım umudunu kaybetme secido henüz adet olmadı ama test yapmış negatif o yüzden umutsuz sen çalışmalara devam etbu kadar takma kafana kısmet bebişler ne zaman isterlerse o zaman gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?