- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #2.881
canım öncelikle hayırlı olsun. inş bebişini sağsalim kucağına alırsın.allahım inş. bizlerede nasip eder.
6-7 gün önce öğrendim demişsin yani 3 haftalıkken mi öğrendin:44::44:
Ya canım ya daha hamile haberi veren 1 kişi mi vardaha çalışmalara yeni başladım ama hep olumsuz haberi alınca benim de umudum kayboldu bir an
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
henua yok ama daha bızımkıler kanada gıtmedı belkıde kanda cıkacaktır:13:
Pko olduğundan adet olmuyorum 24 nisanda çatlatma iğnemi vuruldum en son ilişkinin üzerinden de 10 gün geçti bugün kan testi yaptırdım sonuç 0.1
15:30 gibi doktora gidicem bakalım tedavim nasıl olucak..
canım umudunu kaybetme secido henüz adet olmadı ama test yapmış negatif o yüzden umutsuz sen çalışmalara devam etbu kadar takma kafana kısmet bebişler ne zaman isterlerse o zaman gelirler
Ne bilim canım ya nisan ayında da az kişi hamile haberi verdi daha mayısta da bişi yok.bahar iyi gelmedi bizeinş en yakın zamanda iyi haberler alırız hepimiz :) durmak yok çalışmaya devam :)
Evet canim.ben de sasirdim cunku yumurtladigim gunu biliyodum.doktorum tespit etti ve akintim da gelmisti.yumurtlama gununden sonraki 11. Gun ogrendim.doktorum da erken dollenme olabilir dedi sasirdi. Yani lafin kisasi dollenme varsa adete yakinsaniz testte cikar..Allah isteyen hepinize nasip etsin.yazmasam da burayi takip ediyorum. Ben de merak ediyorum durumlarinizi.
Ne bilim canım ya nisan ayında da az kişi hamile haberi verdi daha mayısta da bişi yok.bahar iyi gelmedi bizeinş en yakın zamanda iyi haberler alırız hepimiz :) durmak yok çalışmaya devam :)
haber vermeyenlerin bir çoğu ocak anneleri topiğinde kafana takma
henua yok ama daha bızımkıler kanada gıtmedı belkıde kanda cıkacaktır:13:
Haydı kızlar haydiiiiiiiiiiii :) çalışmalara devam :) ay gene bi umut doldu içime ya iyice psikolojim bozuldu :) bir umutsuz bir umutluyumHANGİ AY OLURSA OLSUN O BEBİŞLER BU GÖBİŞLERE GELİCEK :)
haber vermeyenlerin bir çoğu ocak anneleri topiğinde kafana takma
Ay inş öyledir ya :) tek umudum burdaki hamileler :)
sıkma canınıinş beklediğin haber haziranda gelir
günaydın kızlar
yeni takvimimi paylaşayım sizle.
8 Mayıs - Regl
12 Mayıs - Serophene Başlangıç
16 Mayıs - Serophene Bitiş
21 Mayıs - Doktor kontrolü ve Yumurta Geliştiyse Ovitrelle İğne
22-23-25 Mayıs - İlişki
4 Haziran - BAT
Hayırlı Uğurlu Olsuunn
inşallah yaa yumutlama günümüde iyi tutturmuşuktu ama kısmet diilmiş
Kuzum hic belli olmuyor bu isler sen sikma canini sabret
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
inşallah yaa yumutlama günümüde iyi tutturmuşuktu ama kısmet diilmiş
Haydı kızlar haydiiiiiiiiiiii :) çalışmalara devam :) ay gene bi umut doldu içime ya iyice psikolojim bozuldu :) bir umutsuz bir umutluyumHANGİ AY OLURSA OLSUN O BEBİŞLER BU GÖBİŞLERE GELİCEK :)
Gelecek noktaaasen cok yasaaaa kizlar aslinda hepimiz umutsuz konustukca umutlarimiz gidiyor umutlu olalimmm
Gelecek noktaaasen cok yasaaaa kizlar aslinda hepimiz umutsuz konustukca umutlarimiz gidiyor umutlu olalimmm
öyle cnm ne yapalm artık yrn dr a gitcm artık bide hormon tahlili yaptırıym önce gittiğim dr kolay hamile kalırsn demişti ama farklı dr a gitmekte fayda vardr.
eşimde doktorunun verdiği ilacı alıck kısmet 5 haziranda belli oluck
öyle cnm ne yapalm artık yrn dr a gitcm artık bide hormon tahlili yaptırıym önce gittiğim dr kolay hamile kalırsn demişti ama farklı dr a gitmekte fayda vardr.
eşimde doktorunun verdiği ilacı alıck kısmet 5 haziranda belli oluck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?