Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

canım öncelikle hayırlı olsun. inş bebişini sağsalim kucağına alırsın.allahım inş. bizlerede nasip eder.
6-7 gün önce öğrendim demişsin yani 3 haftalıkken mi öğrendin:44::44:

Evet canim. ben de sasirdim cunku yumurtladigim gunu biliyodum.doktorum tespit etti ve akintim da gelmisti.yumurtlama gununden sonraki 11. Gun ogrendim.doktorum da erken dollenme olabilir dedi sasirdi. Yani lafin kisasi dollenme varsa adete yakinsaniz testte cikar..Allah isteyen hepinize nasip etsin.yazmasam da burayi takip ediyorum. Ben de merak ediyorum durumlarinizi.

Pko olduğundan adet olmuyorum 24 nisanda çatlatma iğnemi vuruldum en son ilişkinin üzerinden de 10 gün geçti bugün kan testi yaptırdım sonuç 0.1

15:30 gibi doktora gidicem bakalım tedavim nasıl olucak..

hayırlısı canım umutlar haziranda bende bu aydan çok umutluydum ama bugün bendede bi olumsuzluk var sebebini bilmiyorum

oh ne güzel valla maşallah allah nazarlardan korusun. ben hamile olduğumu öğrensemde 16. haftaya kadar stresim bitmiycek malesef

günaydın kızlar

yeni takvimimi paylaşayım sizle.

8 Mayıs - Regl
12 Mayıs - Serophene Başlangıç
16 Mayıs - Serophene Bitiş
21 Mayıs - Doktor kontrolü ve Yumurta Geliştiyse Ovitrelle İğne
22-23-25 Mayıs - İlişki
4 Haziran - BAT

Hayırlı Uğurlu Olsuunn

Tam umudu kestiginiz anda geliyo bebisler. Cok umut baglayinca farkinda olmadan insan kendi fizyolojisini etkiliyor. Tabi biz bilmiyoruz.

ınsallah gelecek bu sefer mınıklerımız

Kuzum hic belli olmuyor bu isler sen sikma canini sabret

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

öyle cnm ne yapalm artık yrn dr a gitcm artık bide hormon tahlili yaptırıym önce gittiğim dr kolay hamile kalırsn demişti ama farklı dr a gitmekte fayda vardr.

eşimde doktorunun verdiği ilacı alıck kısmet 5 haziranda belli oluck

Ben 6 yildir ayni dra gidiyorum. doktorumu seviyorum iyi bir dr doktorunu sevmende lazim ve en onemlisi inanclinve maneviyati.guclu olmali ki.bak kocisler dru erkek istemezler benimkide baska dr istemiyor 😝deli kocam drun maneviyati cok guclu bizde daha cok.seviyoruz otuzden drunu secerken bunada bak

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

cnm sen regl mı oldunn erken mı oldun neden 5 hazırann bıdahakı regln..14 mayıstı bat tarıhın senın nedn hazırana erteledınn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…