Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kuzum sen ne guzel kilo vermissin yahu

kızlar ben akşam üstü regl oldum.ama üç gün vardı henüz.ilk kez erken oldum.karnımın ağrısından belliydi aslında napalım hayırlısı olsun.5 Haziran sanırım yeni bat.inşallah sizlerden hayırlı haberler alırım.

Masallah topikteki herkes gununu bekleyemeden regl oldu:26:

neler oluyor topikkte kızlar ? kimler elendi ? bnm günüm 11 mayıs8 mayıs değil maalesef beklemedeym

yumurtada çok tok tutuyor.. hamile kalana kadar devam sonrada gene dikkat ederek çok kilo amadan hamileliği atlatmalıyız..

Ayy canim okonu sorun ya her ay ayni umitler sonra yine kirmizi kart yeniden umitler cokta dusunmuyorum artik bakalim anne olabilecekmiyiz

Ayy canim okonu sorun ya her ay ayni umitler sonra yine kirmizi kart yeniden umitler cokta dusunmuyorum artik bakalim anne olabilecekmiyiz

canım umutlarını hiç bir zaman yitirme buradaki bütün kızlarada seslieniyorum ümidinizi hiç yitirmeyin allah onun vaktini zamanını zaten belirledi ondna başka kimsede bilemez bizlerin yapması gereken sabırla duayla rabbimizin o minik bebeği bize göndermesini beklemek imtihan bu bakalım ne zaman o imtihandan gecip o sevinci yaşayacağız herşeyin hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…