- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.061
gittin mi cnm doktora ? bnde tiroid için sonuçlarmı aldm ama doktora gösteremedim acayip kalabalıktı hasta doktor birbirlerne girdiler değerlerimi internette arastırdm da sanırım hasımato tiroidiymiş bnmkisi :-( bebek olsa da düşük ihtimali var. Canım
hormon sayim az cikmis yani bebek dusmemis cnm ama dusme ihtimalide varmis doktor pozitif dedi ama progesteron verdi birde folik asit verdi onlari iscem bir hafta sobra gelin tekrat dedi iltrasonla bakti keseyi goremedi kan vardı kanın gecmesi icin progesteron verdi hayırlısi ins. kismet cnm üzülme cnm herseyde Hayır vardır
Cok sevindim saglikla al kucasna
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Secido malatyalimisin sende bende bendeee
hoşbuldum evet canım benim bak ne güzel oldu en azından şu kistten kurtuldun iyikide bu dr gittin işe aradı sanırım hem artık kafan daha rahat olur soru işaretlerin ortadan kalktı hayırlısı olsun rabbim ne zaman yazdıysa o zaman gelecek yavrucuklar..
Kuzum sen ne guzel kilo vermissin yahu
teşekkür ederin canımcım ama bu ara durdu haftaya daha sıkı yapmalıyım..
Canim ne kalmiski ben daha 5 kilo verebildim yuruyemiyorumkaratay diyetine gectim ben
Beylikduzune yakinsan benim dru.oneririm
karatay dietinde ekmek yok nasıl gidiyor bendemi bir hafta onu yapsam ekmeği kessem avaba ama topikteki kızlar kızar bana o zaman
Dr sonucunu benlede paylasirsan sevinirim bakarim o doktor ne diecek :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ben akşam üstü regl oldum.ama üç gün vardı henüz.ilk kez erken oldum.karnımın ağrısından belliydi aslında napalım hayırlısı olsun.5 Haziran sanırım yeni bat.inşallah sizlerden hayırlı haberler alırım.
Masallah topikteki herkes gununu bekleyemeden regl oldu:26:
Sabah kuruyemis yersem acikmayyorum cok iyi gidoyor sikinti yok
yumurtada çok tok tutuyor.. hamile kalana kadar devam sonrada gene dikkat ederek çok kilo amadan hamileliği atlatmalıyız..
Harbiden herkes erkenden adet oldu bu ay diskalifiye oluyoruz kizlar :-D sira bende
Masallah topikteki herkes gununu bekleyemeden regl oldu:26:
Ayy canim okonu sorun ya her ay ayni umitler sonra yine kirmizi kart yeniden umitler cokta dusunmuyorum artik bakalim anne olabilecekmiyiz
gittin mi cnm doktora ? bnde tiroid için sonuçlarmı aldm ama doktora gösteremedim acayip kalabalıktı hasta doktor birbirlerne girdiler değerlerimi internette arastırdm da sanırım hasımato tiroidiymiş bnmkisi :-( bebek olsa da düşük ihtimali var. Canım
hormon sayim az cikmis yani bebek dusmemis cnm ama dusme ihtimalide varmis doktor pozitif dedi ama progesteron verdi birde folik asit verdi onlari iscem bir hafta sobra gelin tekrat dedi iltrasonla bakti keseyi goremedi kan vardı kanın gecmesi icin progesteron verdi hayırlısi ins. kismet cnm üzülme cnm herseyde Hayır vardır
çok sevndm canım hayırlı olsn kendne dikkat et ama . dinlen bol boldarısı basmza artkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?