- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.041
Her sene yazın hep giderdim ama evlendigim için ilk kez bi sene gidemedim çok özledim orayiiiii
Ben maltepede oturuyorum gelin geldim buraya avrupa yakasindaydim daha önce
Hayırlısı olsun cnm
bende bugün hastaneye gidicem kan coktam geldi ama buda azalıyor yaa vücudumu taninayadim yada ben salagim ne biljm nasilimdir ama kan testinte negatif cikcak eminim vee o testlerinde göstereceğim
Avrupa yakasinda
Cogu kisi negatif bu dedi. Bu sabah yaptim fortel ultra hassas gebelik testiyle. 24. Gunumdeyim daha gecikmedim bile. O yuzden umutlaniuorum yine de. Kan testiyle net sonuc alabilir miyim acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
heheheh aynıyız kız bız :) bende ıngılızce kursuna gıdıyorum.kafamı dagıtmak ıcın kursta takılıyorum.sınawdan 77 alıp sınıfta bırıncı olmusum :) marul gıbı gıyındım usutmemeye calısıyorum.hayırlısı dıyorum artık.bu ay 5.ay bızım. esım bu ay doktora gıdıcek test ıcın..emın olalım en azından dıyo.
Cogu kisi negatif bu dedi. Bu sabah yaptim fortel ultra hassas gebelik testiyle. 24. Gunumdeyim daha gecikmedim bile. O yuzden umutlaniuorum yine de. Kan testiyle net sonuc alabilir miyim acaba?
Hevesini kirmak istemem ama bende fortelden bi kac kere hayalkirikligina ugradim islaninca alttan cizgiyi gosterio hamileymissin gibi malesef bnm ki husranla sonuclandibence sen baska marka al bide yrn sabah onunla yap cnm bnm icini ferah tut hayirlisi neyse o olur allahin izniyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gittin mi cnm doktora ? bnde tiroid için sonuçlarmı aldm ama doktora gösteremedim acayip kalabalıktı hasta doktor birbirlerne girdiler değerlerimi internette arastırdm da sanırım hasımato tiroidiymiş bnmkisi :-( bebek olsa da düşük ihtimali var. Canım skkın. Belki bebek olmaması bir süre için daha hayırlı olacak.
Evet canim ilk 2 testte kit yeri cizviydi ama beyazdi bugun pembe olunca umutlanmistim. Neyse artik bi hafta beklicem mecbur. Adetim 28-30 gun arasi seyrediyo. Suan 24. Gunum bitti. Ne zaman kan testi yaptirsam cikar ki?
Gec dollenme ihtimaline gore bence adetin 4-5 gun gecince yaptir bence tam olsun :)))
Benimde hasimatom var ama bnm doktorum hicbisi yok suan icin tiroid hastasi diilsin dedi hamielikte kontrol altinda tutcaz dedi dusuk fln hicbisi demedi tatlim
öyle mi bnmki norml degerin iki katı ama. senn değerin kaç ? hani tahlil sonucunda parantes içinde normal degerler yazıo ya bnmki o son en yüksek değern iki katı yüksekliğinde ve kolestrolmde biraz yüksek. Buna naglantılı olarak yüzde doksan tedavi görcem bnce. senn değern kaçtı ?
3 ay evvel yaptigim testte 600 desemmnormalde 200-300 arasindaydi nedeni belli diil mis neden arttiginin fln
sennki bnden daha yüksekmiş allah allah. bn daha doktora gösteremedm ama sanırım bişeyler var yani. Neyse haftaiçi kesinlescek. Arastırdım da düşüğe kadar neden olabiliomuş yaw.
gittin mi cnm doktora ? bnde tiroid için sonuçlarmı aldm ama doktora gösteremedim acayip kalabalıktı hasta doktor birbirlerne girdiler değerlerimi internette arastırdm da sanırım hasımato tiroidiymiş bnmkisi :-( bebek olsa da düşük ihtimali var. Canım
hormon sayim az cikmis yani bebek dusmemis cnm ama dusme ihtimalide varmis doktor pozitif dedi ama progesteron verdi birde folik asit verdi onlari iscem bir hafta sobra gelin tekrat dedi iltrasonla bakti keseyi goremedi kan vardı kanın gecmesi icin progesteron verdi hayırlısi ins. kismet cnm üzülme cnm herseyde Hayır vardır
Oylw canim arkadasim hpsgeldin demekki bu ay yumurtam catladi kistim olumasi sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?