Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

yumurtlama zmannda yukseliyo adete yakın düşüyo eğer adete yakın düşerse gebelik yoktur deniliyo ..
adete yakın yükselirse gebelik belirtisi oluşmuş oluyo.

Illa adetten bi kac gun once dusmuyomus ama adet olcagin gunde dusuyomus bnmkide hala yuksek sen hamilemisin cnm

Ben senin yerinde olsam gidip kanda baktiririm bosa bekliyorsun

Cnm su an oyle bi durumum yok saglik ocagi tatil ayrica pazar gunu memlekete gidiyorum bi hafta kalcm orda olmazsam ordaa giderim bizim oralarda test yaptirmak daha kolay sabah kan veriyon oglen aliyon anam burda saglik ocagi kan almaya gun veriyo iki gun sonra sonuc devlet hastanesi daha beter bi hafta sonra aliyon sonucu bakalim

Illa adetten bi kac gun once dusmuyomus ama adet olcagin gunde dusuyomus bnmkide hala yuksek sen hamilemisin cnm

yani evettt. Adete yaklasırken yada adete yakın düşüyomuş mesela bn. adete yakın donarım adet oldgm gün bi üşürüm bi sıcak basar.
ben bildgmi söylüyorum bunların istisnaları var elbette ama genel anlamda bunlar geçerli çoğu bayanda.
yok hamile deglm yani daha bir günüm var adete

sorma canım ya valla bilmiyorum neden böyle oluyor.Benim pek ümidim kalmadı sanırım.çok yoruldum artık her ay günleri hesaplamaktan fln.

Aynen oyle canim ya bende oldum aksam ama sevindim bir yandan sukur kiatim olusmamis sanirim ictigim 5 gunluk sogan kurunden kaynakli ne diyelim takdir Allahin...

canım sabrına hayran kaldım.Rabbim tez zamanda nasip eder hepimize inş.
ben 5 aydır bekliyorum umitliyim ama yorulmaya basladıgımı hissediyorum..
sen 11 yıldır mı bekliyorsun?Allah yardımcın olsun arkadasım.bizim burda bi kadın12 yıl sonra kucagına aldı bebisini.

Herkes hayirli olsun saglikla kucagana al yazmis hamilesin sandim cnm biz senle ayniyiz herseyimiz benziyo valla :-D yumurtlamalar bir adetler bir calisma ayi bir :-D bakalim sonucumuz ne olck adet belirtilerin varmi

Hey masallah bencede memleketinde yaptir:44:

Aynen oype canim takdir Allahin

Ya bnde ilk defa adet gunlerimde bi usuyorum suan sorma uc gundur elim ayagim donuyo aksamlari ozellikle niye boyle oldum anlamadim

Herkes hayirli olsun saglikla kucagana al yazmis hamilesin sandim cnm biz senle ayniyiz herseyimiz benziyo valla :-D yumurtlamalar bir adetler bir calisma ayi bir :-D bakalim sonucumuz ne olck adet belirtilerin varmi

o hamle bn deglm canım Miracan diye önceden tandgm bi arkadas. hamile birkaç gün snra kanaması oldu düşürdü sandı testte negatf çıkınca dşürdüm kesn dedi bugn doktora gitmiş düşmemiş ama düşme ihtimali varms doktor ilaç verip birkaç gün snra gel demiş onu yazdı

valla bnm dün kasıklarm azck sızadı geçti bugün gayet iyiyim hiçbişeyim yok
evet sennle aynı zamanda oluoruz senn belirtn var mı ?

Evet cok sabirli ama cok sukur bir bebegi var 2. Yi bekliyor

Ya bnde ilk defa adet gunlerimde bi usuyorum suan sorma uc gundur elim ayagim donuyo aksamlari ozellikle niye boyle oldum anlamadim

canım o dert bende de var hiç sormaaa. bnmde sadece elim ayagm donuyo. suan iki çift çorap ve patik giyiyorum ellerm ısınmıo esimin eliyle ellerimi ısıttım bugün öğlen hastaneye gderken sıcaktan yandm ki yağmur yağıodu bir badi bide üstme yağmurluk giydm çıktım sıcakta basıo anlamadım gtti gerçi bnm adetme yakın iki üç aydır bu belirtiler oluo yani bn adet olcam büyük ihtimal.

Goguslerim kocaman sis tas gibi elim ayagim sisti iki gun sag kasigima bicak saplamasi gibi batmalar oldu kesildi bugunde cok inceden agrilarim oldu belim agriyo bide cok usumem var iste atesim yuksek hala bakalim kismet ama umudum yok olurum yani dun 8 inde test yaptim negtif çıkmıştı

Kaderimiz de ayni tatlim demekki ikimizde olacaz :-D gel gardasim sarilalim :-D

hiç belli olmaz canım belki geç döllenmedr inşta öyledr bn dün ufak blirtiler yasadm ama bugün gayet iyiyidim hiçbişeym yoktu sen kaç günde bir adet oluyosun ? bn 3 ay önce 30 günde bir adet olurdum 3 aydır 33-34 günde bir adet olmaya basladm normalde dün adet olmam gerekiyodu.

canım sağolasın benim bir kızım var allah bağışlasın şimdi ona bir kardeş istiyoruz yaklaşık 7 aydır bekliyoruz bakalım hayırlısı.. kendine hakim ol canım yorulma vakt zamanı var demekki.. kzıma hamile kaldığımda tam 1 sene beklemiştik 5 yıl korunduk sonra korunmayı bıraktık tam bir sene sonra haile olduğumu öğrendim hamile kaldığım ay ümitlerim tükenmişti doktora gidecektim adetim gecikti 13 gün bekledim sonra idrar testinde öğrendim hamile olduğumu çok mutlu olmuştum bu yüzden sizleri çok iyi anlıyorum beklicez beklemekten başka çaremiz yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…