- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.141
İstersen yap canim ama cikmayabilir bence bir kan testi yaptir derim
Cnm uzulme lutfen sabret Rabbim guldursun yuzlerimizi
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Kizlar merhaba, bisey sormak istiyorum size. Benim de batim dündü ama olmadim bugun hala olmadim ve yaklasik 10 gun once pembe bi akinti gelmisti boyle kanla karisik. Idrar testi yapasim var ama biraz daha beklesem mi diyorum sizce ne yapmaliyim??
Idrar testinde cikar.
yok aynen böyle yaptım saatler sonra bi çizgi gibi bişey belirdi ama o cizgiler koyulaştıkça yeri çıkıyo yaa onun gibi :)[
Canim tevekkül den gerisi yalan bende ayni seyleri hep yasiyorum yasadim ama sabret sabir scidir ama meyvesi tatlidir tadina doyum olmaz unutma
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Kizlarr ya dun regl opdum dedim ya ama dun bittibugun cok az geldi borde onceden koyu leke gelirdi ilk gun dun ise sanki bicak kesmis parmak gibi kirmizi sadece tam kan gelsi noldu bana ya
Canim oyle kirmizi kana sanmiyorum oksururken yumurtqligimin qcidigini hissediyorum yara iltihapta yok demistiCanım üstüne görme diye bişi varmış doktorum söylemişti.hamileyke az bi adet olabiliyomuş.bir araştır istersen.inş öyledir canım tam şok olur ama :) adet sanarkrn bebiş gelmiştir :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Annem beni 4 aydan snr farketmis ustune gormus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım üstüne görme diye bişi varmış doktorum söylemişti.hamileyke az bi adet olabiliyomuş.bir araştır istersen.inş öyledir canım tam şok olur ama :) adet sanarkrn bebiş gelmiştir :)
Sanmam canim ya bir sknti var ama insallah kotu birsey cikmaz
Biliyorum Allahım bir gün hepimize nasip edicek emin ol burdaki herkese de dua ediyorum sadece sinirlerim bozuldu biraz ağlıyorum ama sizlerle konuştukça rahatlıyorum çok sağolun..
Oofff mayis gecti geciyor hala guzel haberler alamadim siteden de ses yok ya biriniz de cikin diyin ben hamileyim diye benim batim 3 mayisti tik yok gecen ptesi test yaptik negatif bu salida yapicam sonrada birakicam nedir arkadas bu boyle gerildim resmen gerim gerim(
Allll bendenn dee okdrrr( bendede tik yokkk
Sorma sorma cok fena her sabah test yapar oldum gec dollenme umidiyle atesim yuksek ellerim ayaklarim sis gogusler sis patlamak uzere yani vucut ama tik yok bu belirsizlik beni bitircek 3 aydir cekiorum ben bunu artik bittim 😢😢😢😢Selam tetul senin de durum benim gibi ne tam olumsuz ne de umitlenmek icin bir sebep var :) allah bugunleri aratmasin saglik sihhat sorunu olmasin elbet ama bebislerimizde olsun degil mi? ne batim belli ne yumurtlamam ne calisma oluyor ne bisiy belirsizlik ne fenaymis resmen zaman gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?