Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

İstersen yap canim ama cikmayabilir bence bir kan testi yaptir derim

Dogru soyluyosun aslinda cikmayabiliyo idrarda hemen ama bi deniyim bakalim cok silik de olsa insallah gorurum ikinci cizgiyi gerci benim bi arkadasim hamileyken idrarinda negatif cikmisti kanla ogrenmisti..ay bilmiyorum yarin ola hayrola insallah canim benim cok sagol cevabin icin :))

Cnm uzulme lutfen sabret Rabbim guldursun yuzlerimizi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Sabrediorum da boyle gecikme olunca umitsizlige kapilmadan edemiyorum napcam bilmiorum... Bitek sizinle paylasabiliyorum mutsuzlygumu umutsuzlugumu yoruldum artik 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlarr ya dun regl opdum dedim ya ama dun bitti bugun cok az geldi borde onceden koyu leke gelirdi ilk gun dun ise sanki bicak kesmis parmak gibi kirmizi sadece tam kan gelsi noldu bana ya

Kizlarr ya dun regl opdum dedim ya ama dun bitti bugun cok az geldi borde onceden koyu leke gelirdi ilk gun dun ise sanki bicak kesmis parmak gibi kirmizi sadece tam kan gelsi noldu bana ya

Canım üstüne görme diye bişi varmış doktorum söylemişti.hamileyke az bi adet olabiliyomuş.bir araştır istersen.inş öyledir canım tam şok olur ama :) adet sanarkrn bebiş gelmiştir :)

Mayis da olmadi ins. Hazirana bakacuk bat 6 haziran :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim oyle kirmizi kana sanmiyorum oksururken yumurtqligimin qcidigini hissediyorum yara iltihapta yok demisti

Sanmam canim ya bir sknti var ama insallah kotu birsey cikmaz

Biliyorum Allahım bir gün hepimize nasip edicek emin ol burdaki herkese de dua ediyorum sadece sinirlerim bozuldu biraz ağlıyorum ama sizlerle konuştukça rahatlıyorum çok sağolun..

Canım üzülme bende altı aydır ugraşıyorum şuan adet oldum çok mutsuzum kendimi dışarı attım Anneme geldim eşimde çok üzgün acaba çocugumuz olmucakmı diye korkuyoruz ben hayır hapı aldın eczaneden sende bi dene lütfen çok iyi sonuç alan var agnutasyon diye yaz yüsra diye biri var konu sahibii çok iyi bi kız şuan hamile bu hapla hamıle kaldı

Oofff mayis gecti geciyor hala guzel haberler alamadim siteden de ses yok ya biriniz de cikin diyin ben hamileyim diye benim batim 3 mayisti tik yok gecen ptesi test yaptik negatif bu salida yapicam sonrada birakicam nedir arkadas bu boyle gerildim resmen gerim gerim (

Allll bendenn dee okdrrr ( bendede tik yokkk

Allll bendenn dee okdrrr ( bendede tik yokkk

Selam tetul senin de durum benim gibi ne tam olumsuz ne de umitlenmek icin bir sebep var :) allah bugunleri aratmasin saglik sihhat sorunu olmasin elbet ama bebislerimizde olsun degil mi? ne batim belli ne yumurtlamam ne calisma oluyor ne bisiy belirsizlik ne fenaymis resmen zaman gecmiyor

Bu ay ilk defa adetim gecikmisti uc gun heralde hamileyim darken bugun kanamam oldu.Hamilelikte lekenme ne zaman ve nasil oluyo bilgisi olan paylasirsa sevinirim ((((

Sorma sorma cok fena her sabah test yapar oldum gec dollenme umidiyle atesim yuksek ellerim ayaklarim sis gogusler sis patlamak uzere yani vucut ama tik yok bu belirsizlik beni bitircek 3 aydir cekiorum ben bunu artik bittim 😢😢😢😢

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…