Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Ne guzel Anne olmak nasip olmus o duyguyu yasmak cok kutsal Allah herkese nasip etsinnn ( ben 1 yildirr isteye isteye bi hal oldummm

Valla 5 aylik evliyim ilk ay hastalanmadim söktürücü verdi doktor oda bnm düzeni bozdu iki hftada bi uc kez adet grdum gecen ayda onbes gun gecikti ama üstüne de düşmüyordum kalkiyodum hemen falan bu ay bal tarcin corekotu yaptim cok ise yaradi yunurtlamami sagladi duzene girck ins bunla yani kac gunde bi oluyorum bi fikrim yok evlenmeden once her ay olurdum zamaninda evlendim mahvoldum ya

hmmm anladımm o zaman senn bünyen spermlere alısıyo olabilir canım. neyse takipçinim senin. yarn öğlen annemlere gitcem orda kalcam braz kafa dağıtırım burda olmayabilirm gelişmeleri yazarsın oldu mu bn yatayım sabah erken kalkıcam iyi geceler sana. Herkese iyi geceler öpüldünüz :80:

Kizlarrr aadetten 5 6gun sonra saydam pembemsi bazen sarimsi aktim oludu korktum yaaa bu ne simdiiii doktora gitsemmi bilemedim.

Kizlarrr aadetten 5 6gun sonra saydam pembemsi bazen sarimsi aktim oludu korktum yaaa bu ne simdiiii doktora gitsemmi bilemedim.

bnmde 6gün geçti adet günümde 2 gün sonra ve bugun beyaz akıntı geldi arada azar azar geliyor ama bnm akıntı renksiz..bnce biraz bekle idrar testi yaptnmı

Kizlr tesadufen hastaneye geldik kayınvalidem hastalandi bnde test yaptrdim 0.1 malesef hamile degilimmm :'( :'( biliyordum zaten

Gunduzbey

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

merhaba.gündüzbey de mi oturuyorsun.ben üniversiteyi malatyada okudum.son sınıfta bitirme tezimi de gündüzbeyli kadınlarla yapmıştım.yaklaşık 3 ay boyunca hergün gündüzbey e geldim gittim... çok sevdim orayı.gerçi eşim de zaten yeşilyurtlu.kahvelerde oturmuşluğum bile var

günaydın kızlar
az önce test yaptım yine negatiff
aylardır deniyoruz rüyamda ilk defaaa iki çizgi çıkmış gördüm..
"umudunu kaybetme ben burdayım" mı diyor yoksa "rüyalar tersine cıkar daha fazla bekleme" mi diyor anlam veremedim..

herkeze mutlu haftasonları güzel anneler günü geçirmenizi diliyorm..anne adaylarının anneler gününü kutluyorum..

Merhabaa benm batım 18 mayıs hiç belirtim yok bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptm ve negatif :/ erken yaptığmn farkındayım ama yine de belki silik de olsa çıkar umuduyla yapmıştmm...sekiz gün kaldı hakkımızda hayırlısı

💕✨

Rabbim hakkımızda hayırlısı versin inşallah bende beklemedim cuma günü test yapacam ama kendimi zor tutuyorum testi yapmamak için :/

Slmmm gunaydinn kizlar duanizi esirgemeyin dra gidiyorum start verildi tedaviye

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…